• Maailman parasta johtamista

  Maailman parasta johtamista

  Tilannejohtaminen on valmentavan johtamisen klassikko. Se on johtajuuden esikuva kaikkialla ja maailman käytetyin johtamisen malli. Sovelton asiakkaana saat käyttöösi Blanchardin johtamisen huippuasiantuntijat. Yhdistämme kansainvälisen ja maailman parhaan johtamisvalmennuksen paikallisen kielen ja kulttuurin tuntemiseen.

  Tutustu tilannejohtamisen valmennuksiin

 • Saminaari vol. 5

  Maailmanluokan meininkiä

  Tuntuuko joskus, että Windows 8.1-vianselvityksessä tarvittaisiin mustan vyön taidot? Sami Laiholta oppia löytyy, joten kannattaa tulla kuulemaan! Nyt on nimittäin mahdollisuus osallistua vuoden 2014 parhaalle luennolle maailmassa. Suomeksi. Soveltossa.

  BlackBelt Troubleshooting Windows 8.1 Soveltossa 22.9.

 • CompTIA Security+

  Sertifioidu: CompTIA Security+

  Nyt sinulla on loistava tilaisuus sertifioida oma tietoturvaosaamisesi ohjatussa valmennuksessa! Sovelto järjestää syksyn aikana arvostetun CompTIA Security+ -sertifiointitestin läpäisemiseen tähtäävän valmennuskokonaisuuden, jossa on yhden luokkapäivän lisäksi kuusi ohjattua online-sessiota.

  Tämän 23.10. alkavan valmennuksen avulla ehdit sertifioitua vuoden loppuun mennessä!

 • Valmentaudu ITIL Expertiksi

  ITIL Expert 2014-2015

  ITIL-kurssitarjonta on runsasta, valinta on toisinaan vaikeaa eikä sertifioitumista tule aloitettua. Sovelton koulutusohjelma on valmiiksi mietitty kokonaisuus kirjavasta ITIL-tarjonnasta.

  Hanki IT-palvelujohtamisen välttämätöntä ammattitaitoa ja todista osaamisesi sertifioitumalla ITIL Expertiksi kesään 2015 mennessä!

  Lue ohjelman sisältö ja ilmoittaudu!

 • Printtigraafikon pelastustie

  Printtigraafikon pelastustie

  Luovan ammattilaisen pitää jatkuvasti miettiä, minkälainen hänen työnkuvansa on vaikkapa kolmen vuoden päästä. Mitä osaamista ja taitoja hänellä on myytäväksi asiakkailleen ja työnantajalleen? Olemme koonneet 14 päivän kurssikokonaisuuden, jolla esimerkiksi printtigraafikko voisi huoltaa ammattitaitonsa ajan tasalle.

  Printtigraafikon pelastustielle!

 • Missä sinä haluaisit tehdä sitä?

  Missä sinä haluaisit tehdä sitä?

  Missä sinä haluaisit tehdä sitä? Vastaa ja osallistu kilpailuun!

  Voit voittaa 500 € arvoisen matkalahjakortin! Toteuta unelmasi ja lähde jonnekin missä et ole ennen uskaltanut edes haaveilla sitä tekeväsi.

  Vastaa ja osallistu kilpailuun!

 • Brian Komar Soveltossa 20.-23.10.

  Forefront Identity Manager 2010 Certificate Management

  Kurssin kouluttajana toimii vuosien konsultointi- ja koulutuskokemuksen omaava kanadalainen identiteetinhallinnan, PKI-ratkaisuiden sekä tietoturvan asiantuntija Brian Komar. Soveltolla on ilo tuottaa Brian jo kolmatta kertaa Suomeen kouluttamaan.

  Brian Komar Soveltossa 20.-23.10.

 • Brian Komar at Sovelto 20th - 23rd October

  Forefront Identity Manager 2010 Certificate Management

  Would you like to be trained by the best Microsoft PKI expert? Now you have great opportunity to learn how Microsoft Forefront Identity Manager (FIM) 2010 Certificate Management (CM) enables efficient control of smart card and other user certificates.

  Brian Komar at Sovelto 20th - 23rd October

 • Business Model Canvas -työpaja

  Kärkivalmennus Microsoft-kumppaneille

  Kärkivalmennus Microsoft-kumppaneiden johdolle ja tuotekehitykselle! Muuta liiketoimintasi suunta! Puhuttele asiakastasi hänen maailmastaan ja samalla omistasi ihanteistasi käsin. Tämä valmennus muuttuu yrityksesi kassavirraksi ja antaa monistettavan työkalun käyttöösi.

  Microsoft-kumppani, tule mukaan!

Sovelto Channel
Online-kurssit
Sovelto on nyt Hansel-sopimustoimittaja
Sovelto muualla verkossa
  
Kilta-blogit
Creative Cloudissa päivityksillä on oikeasti merkitystä!
Lue lisää