• Maailman parasta johtamista

  Maailman parasta johtamista

  Tilannejohtaminen on valmentavan johtamisen klassikko. Se on johtajuuden esikuva kaikkialla ja maailman käytetyin johtamisen malli. Sovelton asiakkaana saat käyttöösi Blanchardin johtamisen huippuasiantuntijat. Yhdistämme kansainvälisen ja maailman parhaan johtamisvalmennuksen paikallisen kielen ja kulttuurin tuntemiseen.

  Tutustu tilannejohtamisen valmennuksiin

 • CompTIA Security+

  Sertifioidu: CompTIA Security+

  Nyt sinulla on loistava tilaisuus sertifioida oma tietoturvaosaamisesi ohjatussa valmennuksessa! Sovelto järjestää syksyn aikana arvostetun CompTIA Security+ -sertifiointitestin läpäisemiseen tähtäävän valmennuskokonaisuuden, jossa on yhden luokkapäivän lisäksi kuusi ohjattua online-sessiota.

  Tämän 23.10. alkavan valmennuksen avulla ehdit sertifioitua vuoden loppuun mennessä!

 • Valmentaudu ITIL Expertiksi

  ITIL Expert 2014-2015

  ITIL-kurssitarjonta on runsasta, valinta on toisinaan vaikeaa eikä sertifioitumista tule aloitettua. Sovelton koulutusohjelma on valmiiksi mietitty kokonaisuus kirjavasta ITIL-tarjonnasta.

  Hanki IT-palvelujohtamisen välttämätöntä ammattitaitoa ja todista osaamisesi sertifioitumalla ITIL Expertiksi kesään 2015 mennessä!

  Lue ohjelman sisältö ja ilmoittaudu!

 • Uudista raportointi, välineenä PowerPivot

  Uudista raportointi PowerPivotilla

  Liity self-service BI -osaajien eturiviin! Seminaari tarjoaa sinulle tiivistettynä kaiken tiedon ja osaamisen mitä tarvitset raportoinnin tehostamiseksi ja uudistamiseksi organisaatiossanne. Välineenä on Excelin PowerPivot.

  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 14.11. seminaariin!

 • Brian Komar Soveltossa 20.-23.10.

  Forefront Identity Manager 2010 Certificate Management

  Kurssin kouluttajana toimii vuosien konsultointi- ja koulutuskokemuksen omaava kanadalainen identiteetinhallinnan, PKI-ratkaisuiden sekä tietoturvan asiantuntija Brian Komar. Soveltolla on ilo tuottaa Brian jo kolmatta kertaa Suomeen kouluttamaan.

  Brian Komar Soveltossa 20.-23.10.

 • Business Model Canvas -työpaja

  Kärkivalmennus Microsoft-kumppaneille

  Kärkivalmennus Microsoft-kumppaneiden johdolle ja tuotekehitykselle! Muuta liiketoimintasi suunta! Puhuttele asiakastasi hänen maailmastaan ja samalla omistasi ihanteistasi käsin. Tämä valmennus muuttuu yrityksesi kassavirraksi ja antaa monistettavan työkalun käyttöösi.

  Microsoft-kumppani, tule mukaan!

 • Sovelto Projektipäivillä

  Sovelto Projektipäivillä

  Projektipäivät on vuoden merkittävin projektialan ammattilaistapahtuma Suomessa.

  Sovelto on yksi Espoon Dipolissa 11.-12.11.2014 pidettävien Projektipäivien Kultakumppaneista. Kumppanuuden myötä Sovelto isännöi yhden mielenkiintoisista seminaareista.

  Lue lisää >>

 • Brian Komar at Sovelto 20th - 23rd October

  Forefront Identity Manager 2010 Certificate Management

  Would you like to be trained by the best Microsoft PKI expert? Now you have great opportunity to learn how Microsoft Forefront Identity Manager (FIM) 2010 Certificate Management (CM) enables efficient control of smart card and other user certificates.

  Brian Komar at Sovelto 20th - 23rd October

 • Tarkista, ettei SA-seteleitä jää käyttämättä!

  Microsoftin SA-setelit

  Näin vuodenvaihteen lähestyessä on syytä tarkistaa, ettei Microsoftin SA-sopimuksiin sisältyviä maksuttomia koulutusseteleitä jää käyttämättä. Ota pikaisesti yhteyttä myyntipalveluumme ja selvitä mahdollisuudet seteliesi hyödyntämiseen!

  Microsoftin SA-setelit

Sovelto Channel
Online-kurssit
Sovelto on nyt Hansel-sopimustoimittaja
Sovelto muualla verkossa
  
Kilta-blogit
Adoben Ink, Slide, Sketch and Line
Lue lisää