• Kampanjaetu koulutusostoista

  Kampanjaetu koulutusostoista

  Premium Access sopii organisaatioille, joissa henkilöstön hyvinvointi ja osaaminen on enemmän kuin juhlapuheita. Premium Access helpottaa ostamista, budjetoimista ja koulutusten hallinnointia.

  Lue lisää joustavasta Premium Access -palvelusta

 • Koulutukset Microsoft-kumppaneille

  Koulutukset Microsoft-kumppaneille

  ModernBiz Technical Series -koulutukset auttavat Sinua Microsoft kumppanina pysymällä ajan tasalla uusimmista teknologiainnovaatioista ja niiden mahdollisuuksista. Näin pystyt myös varmistamaan asemasi asiakkaille todellista lisäarvoa tuottavana kumppanina!

  Tutustu koulutuksiin

 • Saminaari vol. 6

  Windows 10 Saminaarissa

  Vuosi on hyvä aloittaa kuulemalla Suomen johtavan Windows-asiantuntijan Sami Laihon suulla ytimekäs kuvaus siitä, mitä Windows 10 sisältää ja millä sen muutoksista on todellista vaikutusta suomalaisille asiakkaille.

  Saminaari vol 6 Soveltossa 30.1.

 • Ole oma paras itsesi!

  Ole oma paras itsesi!

  Tämä päivä on sinulle itsellesi! Tarvitsemme itse virtaa, jotta voimme antaa energiaa muille. Tule mukaan ja tee omasta ja asiakkaasi päivästä parempi!

  Imagine it - Live it! Myynnin Energiapäivä!

 • Tarkista, ettei SA-seteleitä jää käyttämättä!

  Microsoftin SA-setelit

  Näin vuodenvaihteen lähestyessä on syytä tarkistaa, ettei Microsoftin SA-sopimuksiin sisältyviä maksuttomia koulutusseteleitä jää käyttämättä. Ota pikaisesti yhteyttä myyntipalveluumme ja selvitä mahdollisuudet seteliesi hyödyntämiseen!

  Microsoftin SA-setelit

 • Kouluttaudu tulevaisuuden liiketoiminnan sparraajaksi

  Kouluttaudu tulevaisuuden liiketoiminnan sparraajaksi

  Erottaudu joukosta hankkimalla rautainen ammattitaito! Tule koulutukseen, jossa saat huippuosaamisen ja parhaat työkalut tullaksesi Talouspäälliköksi, joka aidosti toimii liiketoimintajohdon tukena. Näin kattavaa valmennuskokonaisuutta ei ole aiemmin koottu. Haluathan sinäkin olla mukana?

  Tutustu koulutusohjelmaan, joka alkaa tammikuussa

 • Maailman parasta johtamista

  Maailman parasta johtamista

  Tilannejohtaminen on valmentavan johtamisen klassikko. Se on johtajuuden esikuva kaikkialla ja maailman käytetyin johtamisen malli. Sovelton asiakkaana saat käyttöösi Blanchardin johtamisen huippuasiantuntijat. Yhdistämme kansainvälisen ja maailman parhaan johtamisvalmennuksen paikallisen kielen ja kulttuurin tuntemiseen.

  Tutustu tilannejohtamisen valmennuksiin

Sovelto Channel
Online-kurssit
Sovelto on nyt Hansel-sopimustoimittaja
Sovelto muualla verkossa
  
Kilta-blogit
Visualisoinnissa Big Datan tulevaisuus – ja päinvastoin
Lue lisää