• Windows 10 on täällä!

  Windows 10 on täällä!

  Lokakuun alussa Microsoft julkisti esiversiot Windows 10- ja Server-käyttöjärjestelmistä. Sovelton ajankohtaisseminaari paljastaa uutuuksien olennaiset muutokset ja niiden merkityksen. Puhujina ansioituneet Sami Laiho, Mika Seitsonen ja Heikki Bergius.

  Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!

 • Maailman parasta johtamista

  Maailman parasta johtamista

  Tilannejohtaminen on valmentavan johtamisen klassikko. Se on johtajuuden esikuva kaikkialla ja maailman käytetyin johtamisen malli. Sovelton asiakkaana saat käyttöösi Blanchardin johtamisen huippuasiantuntijat. Yhdistämme kansainvälisen ja maailman parhaan johtamisvalmennuksen paikallisen kielen ja kulttuurin tuntemiseen.

  Tutustu tilannejohtamisen valmennuksiin

 • Tilannejohtaminen

  Tunnista tilanne ja johda

  Tilannejohtaminen on johtajuuden esikuva kaikkialla ja maailman käytetyin johtamisen malli. Sovelto on nyt The Ken Blanchard Companies -koulutuskumppani. Tunnista tilanteet, valmenna ja johda itsesi ja tiimisi onnistumaan!

  Tämä suosittu aihe kiinnostaa niin paljon, että seminaari on täynnä!

 • Sovelto Projektipäivillä

  Sovelto Projektipäivillä

  Projektipäivät on vuoden merkittävin projektialan ammattilaistapahtuma Suomessa.

  Sovelto on yksi Espoon Dipolissa 11.-12.11.2014 pidettävien Projektipäivien Kultakumppaneista. Kumppanuuden myötä Sovelto isännöi yhden mielenkiintoisista seminaareista.

  Lue lisää >>

 • 3D-tulostus — kuinka yritykseni voi hyötyä?

  Hyötyä vai hypetystä?

  Forbesin ja Gartnerin viesti on selvä: jos et ole jo mukana 3D-tulostuksen vaunussa, nyt on aika hypätä kyytiin! Tule aamiaisseminaariimme kuulemaan ja näkemään käytännössä, kuinka oma organisaationne voi hyötyä 3D-tulostuksesta jo nyt!

  Ilmoittaudu aamiaisseminaariin ja opi lisää!

 • HR ja Big Data -seminaari

  HR ja Big Data -seminaari

  Ole askel edellä ja tule Soveltolle 28.11. kuulemaan, miksi liiketoiminnan tukeminen tiedolla johtamisen näkökulmasta on HR:lle tärkeä tehtävä ja miten sinun kannattaa kehittää osaamistasi vastataksesi tähän trendiin.

  Lue lisää ja ilmoittaudu seminaariin

 • Tarkista, ettei SA-seteleitä jää käyttämättä!

  Microsoftin SA-setelit

  Näin vuodenvaihteen lähestyessä on syytä tarkistaa, ettei Microsoftin SA-sopimuksiin sisältyviä maksuttomia koulutusseteleitä jää käyttämättä. Ota pikaisesti yhteyttä myyntipalveluumme ja selvitä mahdollisuudet seteliesi hyödyntämiseen!

  Microsoftin SA-setelit

Sovelto Channel
Online-kurssit
Sovelto on nyt Hansel-sopimustoimittaja
Sovelto muualla verkossa
  
Kilta-blogit
Adoben Ink, Slide, Sketch and Line
Lue lisää