Suomalaisen osaamisen puolesta

Työelämän muutos on ennennäkemätön. Niin muutoksen mittaluokka kuin vauhtikin laittavat meidät aivan uudenlaisten paineiden eteen. Jokainen meistä joutuu opettelemaan valtavasti uusia taitoja uransa aikana.

Lue kokonaan »

17.11.2017

IAMCP WIT -tapahtuma 17.11.

Lue lisää »

9.10.2017

Viimeinen mahdollisuus sertifioitua nykyisten IPMA-vaatimusten mukaisesti!

Lue lisää »

14.9.2017

Elokuun voittaja kehittää Suomen pelastustoimen tietoteknisiä ratkaisuja

Lue lisää »

Core Kilta blogi 9.10.2017

Miro Temonen

Pienen pieni kirjoitus Sovelton trainee-ohjelmassa mukana olevalta nuorelta herrasmieheltä. Pääsin käymään ensimmäistä kertaa Pohjois-Amerikassa sekä Microsoft Ignite -konferenssissa.

Lue lisää »

Creative Kilta blogi 7.4.2016

Jan Bosas

Oletko joskus halunnut videoosi erilaisen ympäristön, tai oletko halunnut näyttää esimerkiksi kertojaa videon tai grafiikan edessä? Chroma keyn avulla voit kuvata missä tahansa ja vaihtaa jälkikäsittelyssä taustan tai jonkin kuvassa olevan kohteen joksikin ihan muuksi.

Lue lisää »

Front Kilta blogi 13.3.2017

Meiju Sundelin

Ajassa, jossa yhä useamman asian hoitaa ihmisen sijaan algoritmi, moni miettii mihin meitä ihmisiä tulevaisuudessa enää tarvitaan. Asiakaskohtaamisetkin siirtyvät digitalisaation mahdollistaman monikanavaisuuden myötä suurelta osin verkkoon. Uskon kuitenkin, että niin kauan kuin ostopäätöksiä tekee ihminen, tulee perinteinen, ihan elävässä elämässä tapahtuva asiakaskohtaaminen kaikesta huolimatta säilymään keskeisessä asemassa osto- ja myyntiprosessia.

Lue lisää »

Knowhow Kilta blogi 29.5.2017

Eine Lahtisalo

Tänä vuonna lähes jokaiselle tuttu PowerPoint-ohjelma täytti 30 vuotta. Ohjelma tunnettiin aluksi nimellä Presenter ja vähän myöhemmin siitä tuli osa Microsoft Office-ohjelmistoa. On arvioitu, että PowerPointilla on n. 500 miljoonaa käyttäjää ja päivittäin esitetään n. 35 miljoonaa PowerPoint-esitystä eri puolilla maailmaa.

Lue lisää »