Artikkelit

messukeskus_large.jpg

28.8.2017

Sovelton koulutuskeskus muuttaa elokuun aikana uusiin tiloihin. Uudet tilamme sijaitsevat aivan nykyisten tilojen läheisyydessä, mutta puitteet ovat entistä upeammat.

Lue lisää »

ryhmakuvasovelto.jpg

10.8.2017

Työ vaatii enemmän jatkuvaa oppimista kuin koskaan. Sovelton neljä asiantuntijaa kokoontuivat keskustelemaan aiheesta ja antavat vinkkejä, joiden avulla yksilön ja koko organisaation oppiminen saadaan uudelle tasolle.

Lue lisää »

sovelto_100stipendia_heinakuu.jpg

9.8.2017

Heinäkuun päästipendin voittaja Maarit Ruotsalainen tavoitettiin haastatteluun iloisissa tunnelmissa. ”Huhhuh! Tuntuu niin hyvältä, että meinasi mennä jalat alta, kun sain puhelun”, kertoo Ruotsalainen. ”Sovelto on keksinyt hienon tavan panostaa Suomi 100 -juhlavuoteen.”

Lue lisää »

sovelto_100stipendia_kesakuu.jpg

8.8.2017

Kesäkuun päästipendin voittaja Satu Partanen on tehnyt pitkän uran tilitoimistossa. Vaikka ammatti talouden parissa on intohimo ja elämäntapa, niin lisäksi elämään mahtuu myös vapaaehtoistyötä.

Lue lisää »

BuildTour2017_helsinki.jpg

14.6.2017

Build-konferenssi saapuu Helsinkiin kesällä 2017. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 14.6. Helsingin Hernesaaressa. Jos Build Tourilla kiinnostuit Azureen liittyvistä asioista ja kaipaat lisätietoa, Sovelto tarjoaa koulutuksia Helsingin Pasilassa syksyn aikana.

Lue lisää »

100Stipendia_toukokuu.gif

13.6.2017

Opettajia on Suomessa jo pelkästään perusopetuksessa 40 000 ja viikossa suunnitellaan yli miljoona oppituntia – silti arjesta on puuttunut työkalu, jolla voi jakaa omia oppituntejaan, hyötyä muiden ideoista ja muokata niitä edelleen. Tällaista palvelua kehittelee Sovelton 100 koulutusstipendiä -kampanjan toukokuun voittaja Marko Mäenpää.

Lue lisää »

Logo_versio2_300x225.jpg

8.6.2017

Puutarha digitalisoidaan 8.-9.6. Soveltossa Fiskarsin ja Industryhackin hackathonissa. Kahdeksan kansainvälistä huipputiimiä toteuttaa demosovelluksensa Thing2Data-alustalle ja puut ja muut kasvit tai kasvimaat sekä Fiskarsin työkalut ja virtuaalipuutarhurit auttavat sen jälkeen kotipuutarhuria onnistumaan entistä paremmin. Voittajat julkistetaan perjantai-iltapäivänä. Tapahtuman kansainvälisyydestä johtuen tämä hackathonista kertova sivu on englanninkielinen.

Lue lisää »

soveltoradio-thumbnail.jpg

5.6.2017

Soveltoradio on Sovelton julkaisema podcast-sarja, jossa käsitellään työelämään, osaamiseen, johtamiseen, tietotekniikkaan, viestintään, sosiaaliseen mediaan, työhyvinvointiin ja moneen muuhunkin työelämälähtöiseen asiaan liittyviä ajankohtaisia aiheita. Soveltoradio julkaisee aluksi muutaman ennakkoon tuotetun jakson ja jatkossa julkaisemme aina torstaisin uuden jakson. Jakson kesto on 15-30 minuuttia, joten voit kuunnella niitä vaikka työmatkallasi tai lenkkipolulla hölkätessä. Ota Soveltoradio kuuntelulistalle ja pysy perillä mihin muuttuvassa maailmassa ollaan menossa!

Lue lisää »

sccm-kerho.jpg

22.5.2017

Kiitos osallistujille! SCCM-käyttäjäkerhon eli System Center Configuration Manager -osaajien maksuton tilaisuus pidettiin Soveltossa 22.5.

Lue lisää »

Jaana_Pelkonen.JPG

16.5.2017

Kiitos kaikille toukokuun WIT-tapahtumaan osallistuneille! Keynote-puheenvuorostamme vastasi Jaana Pelkonen. Ohjelmassa keskityimme henkilöbrändäykseen ja kuulimme, kuinka oman itsensä brändääminen hoidetaan ammattimaisesti. Henkilöbrändäys on nyt todella kuuma puheenaihe. Juteltiin muutenkin oman brändin merkityksestä ja työvälineistä Microsoftin Katri Mäntylän opastuksella.

Lue lisää »