Core Kilta blogi

Sovelton Killat ovat nyt Kilta-blogeja

Olemme siirtäneet Kiltamme sovelto.fi -sivuston alle. Löydät täältä vastaisuudessa asiantuntijakirjoituksemme sekä Kiltojen blogiarkiston. Tervetuloa!

Core keskittyy infran ja sovelluskehityksen ammattilaisen asioihin. Ei mitään Exceliä tai Photoshoppia, vaan esim. identiteetin federointia ja hajautettujen sovellusten arkkitehtuuria.

Kiltamestarit ovat Sovelton omia asiantuntijoita, jotka kouluttavat ja konsultoivat näitä aiheita päivittäin.

Core Kilta blogi 2.9.2016

Tommi Teräsvirta

Kuten otsikosta voi päätellä sisältää tämä kirjoitus alatyylistäkin tekstiä, eli jatka omalla vastuulla. Lopussa on hieman myös teknistä asiaa, JavaScript koodia ja REST palvelun käyttöä.

Lue kokonaan »

Core Kilta blogi 29.8.2016

Mika Seitsonen

Käytetäänkö organisaatiossasi itse toteutettua ja mahdollisesti käyttöjärjestelmään integroitua varmennepalvelua?

Lue kokonaan »

Core Kilta blogi 21.6.2016

Tommi Teräsvirta

Iloa töissä – sitähän olisi hyvä olla. Palkka, edut, sijainti, matkustusmäärä, työkaverit, esimies – vai olisiko sittenkin mielenkiintoiset tehtävät? Kaikki edellämainitut vaikuttavat toki työn mielekkyyteen ja töissä viihtymiseen. Ainakin minulla työssä viihtyminen oli tärkein kriteeri kun vaihdoin Soveltoon alkuvuodesta.

Lue kokonaan »

Core Kilta blogi 16.5.2016

Pertti Pellonpoika

System Center Configuration Manager 2012 R2:n korvaava uusi tuote on System Center Configuration Manager Current Branch version 1511, jota kutsutaan epävirallisesti myös System Center 2016 Configuration Manageriksi. Erityistä uudessa Current Branch -versiossa on, että sen on tarkoitus olla ”viimeinen” Configuration Manager, joka toisaalta päivittyy jatkuvasti kuten Windows 10 – onneksi kuitenkin hallitusti.

Lue kokonaan »

Core Kilta blogi 10.5.2016

Heikki Bergius

Pilvessä tallennettuna olevan datan määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Merkittävä osa pilveen tallennetusta, niin kuin muustakin, datasta on kuitenkin sellaista, että sitä käytetään hyvin harvoin, jos ikinä.

Lue kokonaan »