Front Kilta blogi

Sovelton Killat ovat nyt Kilta-blogeja

Olemme siirtäneet Kiltamme sovelto.fi -sivuston alle. Löydät täältä vastaisuudessa asiantuntijakirjoituksemme sekä Kiltojen blogiarkiston. Tervetuloa!

Kiinnostaako johtaminen aiheena tai oletko organisaation toimintaedellytysten kehittäjä? Keskusteletko mielelläsi tiedolla johtamisesta, palvelujohtamisesta, ohjelmajohtamisesta tai projektijohtamisesta? Onko osaamisen johtaminen sinulle tuttua juttua vai puhutko jopa kahvipöydässä kokonaisarkkitehtuurin mahdollisuuksista? Entä kiinnostaako tulevaisuuden ennakointi, robottiliikenne tai 3D valmistustekniikat…

Front Kilta on kaikille, jotka ovat kiinnostuneita erilaisista johtamisen muodoista, oman johtamisen tai työyhteisön johtamiskäytäntöjen kehittämisestä sekä erilaisista johtamisen prosesseista, menetelmistä ja viitekehyksistä!

Front Kilta blogi 15.6.2016

Sami Leppänen

Palaute ja itsearviointi kuuluvat oleellisena osana oppimiskokemukseen sillä niiden avulla tarkastellaan omaa toimintaa sekä miten hyvin on onnistuttu myös muiden mielestä.

Lue kokonaan »

Front Kilta blogi 28.5.2016

Michael Holm

Sovelto on rakentanut oman tuotemyllykonseptinsa Edisteen tuotteistamiskonseptin mukaisesti ja olemme myös hankkineet heiltä Ediste-rynnäkön.

Tuotemyllyn aikana käydään läpi valmis dokumenttimalli ”tuotteistajan 10 kysymystä”, josta haetaan vastauksia seuraaviin kysymyksiin.

Lue kokonaan »

Front Kilta blogi 17.5.2016

Meiju Sundelin

Digitaalisaatio koskettaa kaikkia organisaation toimintoja ja jokaista työntekijää. Menestyjä ei vain digitalisoi nykyisiä prosesseja, vaan etsii laajempia mahdollisuuksia innovoida digitalisaation mahdollistamia uusia liiketoimintamalleja, uusia tapoja kohdata asiakas ja luoda arvoa yhteisöllisesti kumppanien kanssa. Ollaan tilanteessa, joka vaatii myös isoa mindsetin, kulttuurin ja osaamisen päivittämistä läpi koko organisaation.

Lue kokonaan »

Front Kilta blogi 11.5.2016

Anne Tarkiainen

Eduskunnan tulevaisuusvaliokunta julkaisi tuoreimman raporttinsa Suomen sadan radikaalin innovaation edistymisestä (Tulevaisuusvaliokunnan raportti) toukokuun alussa 2016. Potentiaaliltaan suurimmiksi etenijöiksi työryhmä määritteli seuraavat osa-alueet...

Lue kokonaan »

Front Kilta blogi 6.5.2016

Outi Impivaara

“Ei projektin johtamisessa mitään ihmisten johtamisen taitoja tarvita, riittää, että hallitsee prosessin!”
Tuon lauseen kuulin erään organisaation projektipäälliköltä valmennuksen yhteydessä. Hän oli oikeasti sitä mieltä, että ihmisten erilaisuuden hyväksyminen tai vuorovaikutustaitojen harjoitteleminen on nyt vaan sellaista turhaa hömppää, jota ei ammattimaisessa asiantuntijaorganisaatiossa tarvita.
Samaan aikaan hänen organisaatiossaan projektit myöhästyvät, etukäteen määriteltyjä tuloksia ei saavuteta...

Lue kokonaan »