Front Kilta blogi

Sovelton Killat ovat nyt Kilta-blogeja

Olemme siirtäneet Kiltamme sovelto.fi -sivuston alle. Löydät täältä vastaisuudessa asiantuntijakirjoituksemme sekä Kiltojen blogiarkiston. Tervetuloa!

Kiinnostaako johtaminen aiheena tai oletko organisaation toimintaedellytysten kehittäjä? Keskusteletko mielelläsi tiedolla johtamisesta, palvelujohtamisesta, ohjelmajohtamisesta tai projektijohtamisesta? Onko osaamisen johtaminen sinulle tuttua juttua vai puhutko jopa kahvipöydässä kokonaisarkkitehtuurin mahdollisuuksista? Entä kiinnostaako tulevaisuuden ennakointi, robottiliikenne tai 3D valmistustekniikat…

Front Kilta on kaikille, jotka ovat kiinnostuneita erilaisista johtamisen muodoista, oman johtamisen tai työyhteisön johtamiskäytäntöjen kehittämisestä sekä erilaisista johtamisen prosesseista, menetelmistä ja viitekehyksistä!

Front Kilta blogi 2.3.2016

Marika Kotola

Tänään helposti saatavilla oleva teknologia haastaa IT-toimittajan ja asiakkaan välisen dialogin ja tekemisen ihan uudelle tasolle. IT-toimittajan asiantuntija on aiemmin pärjännyt hyvin kunhan on huolehtinut siitä, että oma substanssiosaaminen on teknologiamielessä suurin piirtein ajan tasalla. Mutta eipä riitä enää.

Lue kokonaan »

Front Kilta blogi 17.2.2016

Kimmo Hautsalo

Kokonaisvaltainen näkemys projektiliiketoiminnan kehittämisestä on usein haasteellista. Löytyykö omasta organisaatiosta riittävää ja ajantasaista osaamista? Puhutaanko oikeilla termeillä? Onko yrityksen johto ymmärtänyt mitä pitää tehdä ja mihin suuntaan mennä? Entä jos kyseessä onkin useamman yrityksen fuusio, jossa yhdistetään tapaa toimia projekteissa?

Lue kokonaan »

Front Kilta blogi 15.2.2016

Outi Impivaara

Kuinka monta kertaa olet ollut mukana projektissa, jossa asiakkaan projektitiimillä on ihan erilainen käsitys projektin tavoitteista kuin toimittajalla?
Olemme nyt päättäneet testata ihan oikeasti käytännössä sitä miten tulokset, luottamus ja yhteistyö paranisi, jos aloittaisimme pitkäkestoisen, noin kaksi vuotta kestävän, hankkeen ihan toisella tavalla.

Lue kokonaan »

Front Kilta blogi 9.2.2016

Michael Holm

Olemme Soveltossa jo parin vuoden ajan käyttäneet co-creation -menetelmää, kun mietimme uutta tarjontaa. Lyhykäisyydessään kyse on siitä, ettei vain mietitä talon sisällä mitä tarjottava meillä on, vaan suunnitteluun kutsutaan asiakas mukaan. Meillä on tätä varten konsepti nimeltään ”Tuotemylly”.

Lue kokonaan »