Knowhow Kilta blogi

Sovelton Killat ovat nyt Kilta-blogeja

Olemme siirtäneet Kiltamme sovelto.fi -sivuston alle. Löydät täältä vastaisuudessa asiantuntijakirjoituksemme sekä Kiltojen blogiarkiston. Tervetuloa!

Tuotatko Excelillä raportteja tai luotko PowerPoint-esityksiä tai esitysmalleja? Toteutatko asiakirjamalleja? Hyödynnätkö SharePointia ryhmätyövälineenä tai toimitko SharePoint-ympäristössä sisällöntuottajana? Tarvitsetko työssäsi jotain seuraavista: Lync, CRM, Project, Visio, Digium, Lotus Notes, Google Apps tai OpenOffice?

Knowhow Kilta on avoinna kaikille, jotka ovat kiinnostuneita modernista tietotyöympäristöstä, oman työajan hallinnasta sekä työhön liittyvistä välineistä ja menetelmistä!

Knowhow Kilta blogi 7.2.2017

Petteri Sjöholm

SharePoint-kirjastoihin tallentamista suoraan ulkoisesta sovelluksesta pidetään usein hankalana. Moni tallentaakin tiedoston ensin omalle koneelle ja lataa sen jälkeen tiedoston omalta koneelta SharePointiin. Office-sovellukset muistavat automaattisesti aiemmin käytetyt SharePoint-sijainnit, joten niistä tallentaminen on varsinkin ensimmäisen kerran jälkeen helppoa. Mutta miten tehdä SharePointiin tallentamisesta helppoa kaikissa sovelluksissa?

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 3.2.2017

Tuula Virtanen

Oma osaaminen on pääoma, joka parantaa elämänlaatua. Se vie mielenkiintoisiin työtehtäviin ja törmäyttää ihmisiin, joilla on merkitystä. Nyt on se hetki, jolloin pystyt vaikuttamaan tulevaisuuteen, vaikkapa viiden vuoden päähän. Mitä töitä silloin on olemassa ja mitä töitä haluaisit tehdä? Millaisia taitoja tarvitset? Ensimmäisenä tulee mieleen raskas syväosaaminen, mutta onko siinä koko totuus?

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 30.1.2017

Anna Perttilä

Näyttävät PowerPoint-esitykset sisältävät paljon kuvia. Saan paljon upeita PowerPoint-esityksiä, joissa yleensä ilmenee yksi olennainen ongelma. Tiedostokoko.
Kirjoitin aiemmin vinkin tiedostokoon tarkastelemisesta ja nyt on aika kertoa miten kuvat kannattaa toteuttaa, jotta ne olisivat paremmat PowerPointia varten, niin että tiedostokoko pysyy maltillisena ja mahtuu liikkumaan vaikka sähköpostin liitteeenä.

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 24.1.2017

Anna Perttilä

Jos termi kuulostaa etäiseltä, kysyn toisin: Tuotetaanko teillä yhtenäisiä dokumentteja yrityksen visuaalisella ilmeellä ilman että teidän käyttäjien tarvitsee miettiä asiakirjan sisennyksiä, sivunreunuksia, otsikon paksuutta tai logon paikkaa.

Mikäli ei, katsoppas täältä, miten Sovelton Asiakirjamalliratkaisut voisivat olla avuksi.
Mikäli vastasit kyllä, eli teillä on asiakirjamallit käytössä HIENOA!

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 23.1.2017

Marianna Petäjistö

Tarvitsenko organisaatiossani eri osaamista huomenna kuin mitä minulla on tänään? Asioiden tekeminen ”vanhalla tavalla” ei enää vie tänä päivänä automaattisesti menestykseen.

Lue kokonaan »