Knowhow Kilta blogi

Sovelton Killat ovat nyt Kilta-blogeja

Olemme siirtäneet Kiltamme sovelto.fi -sivuston alle. Löydät täältä vastaisuudessa asiantuntijakirjoituksemme sekä Kiltojen blogiarkiston. Tervetuloa!

Tuotatko Excelillä raportteja tai luotko PowerPoint-esityksiä tai esitysmalleja? Toteutatko asiakirjamalleja? Hyödynnätkö SharePointia ryhmätyövälineenä tai toimitko SharePoint-ympäristössä sisällöntuottajana? Tarvitsetko työssäsi jotain seuraavista: Lync, CRM, Project, Visio, Digium, Lotus Notes, Google Apps tai OpenOffice?

Knowhow Kilta on avoinna kaikille, jotka ovat kiinnostuneita modernista tietotyöympäristöstä, oman työajan hallinnasta sekä työhön liittyvistä välineistä ja menetelmistä!

Knowhow Kilta blogi 12.1.2017

Maiju Lehtonen

Uusi vuosi on aluillaan ja loppuvuoden kiireiden jälkeen moni meistä tuntee itsensä varmasti nuutuneeksi ja voimattomaksi. Syksyn pimeys vei ehkä viimeisetkin mehut ja talvikin on vasta lupaillut valoisuutta pienellä lumikerroksella. Tämän lisäksi töissä saattaa olla yksi vuoden kiireisimmistä ajoista, kun uutta vuotta laitetaan ryminällä käyntiin.

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 10.1.2017

Petteri Kallio

Nyt voit aloittaa uuden uran tai vahvistaa digitaalisen markkinoinnin taitojasi hakeutumalla Professional Diploma in Digital Marketing -koulutusohjelmaamme.

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 2.1.2017

Maiju Lehtonen

Omia viestintätaitojaan on mahdollista kehittää. Jotta saat välitettyä ajatuksesi muille selkeästi, tarvitset puhumisen, kuuntelemisen, kirjoittamisen ja lukemisen taitoja. Kukaan meistä ei onnistu yksin – saavuttaaksesi tavoitteesi tarvitset verkostoasi!

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 29.12.2016

Petteri Sjöholm

Power BI on Microsoftin tuottama tuoteperhe, joka mahdollistaa tiedon analysoinnin, raportoinnin ja jakamisen. Se koostuu pilvipalvelusta, mihin voidaan tuottaa raportteja ilmaisella työpöytäsovelluksella. Pilvipalveluun julkaistuja raportteja voidaan lukea ja osin mukauttaa internetselaimella ja ilmaisilla mobiilisovelluksilla.

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 12.12.2016

Petteri Sjöholm

Uusien asioiden haltuunotto vaatii aina opiskelua ja harjoittelua. Ohjelmistojen kanssa tämä on aiemmin vaatinut poikkeuksetta aikarajoitettujen trial- eli koekäyttöversioiden asentamista. Varsinkin palvelintuotteiden kanssa testiympäristön rakentaminen saattaa vaatia isonkin työn. Nyt kun pilvipalvelut korvaavat monissa organisaatioissa perinteisemmät on-premises-ratkaisut, niin testiympäristöjen käyttöönottokin on tullut helpommaksi.

Lue kokonaan »