Knowhow Kilta blogi

Sovelton Killat ovat nyt Kilta-blogeja

Olemme siirtäneet Kiltamme sovelto.fi -sivuston alle. Löydät täältä vastaisuudessa asiantuntijakirjoituksemme sekä Kiltojen blogiarkiston. Tervetuloa!

Tuotatko Excelillä raportteja tai luotko PowerPoint-esityksiä tai esitysmalleja? Toteutatko asiakirjamalleja? Hyödynnätkö SharePointia ryhmätyövälineenä tai toimitko SharePoint-ympäristössä sisällöntuottajana? Tarvitsetko työssäsi jotain seuraavista: Lync, CRM, Project, Visio, Digium, Lotus Notes, Google Apps tai OpenOffice?

Knowhow Kilta on avoinna kaikille, jotka ovat kiinnostuneita modernista tietotyöympäristöstä, oman työajan hallinnasta sekä työhön liittyvistä välineistä ja menetelmistä!

Knowhow Kilta blogi 15.6.2016

Maiju Lehtonen

Office 365 -käyttäjille on tarjolla uusi väline esittämiseen perinteisen PowerPointin rinnalle. Välineen nimi on Sway. Swayssa pääosassa ovat kuvat, videot ja kaikinpuolinen visuaalisuus.

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 9.6.2016

Pauliina Lautanen-Nissi

Tiedostoja voi jakaa nyt monella eri tavalla, mutta varmasti suosituin tapa jakaa on edelleen sähköpostin liitteenä, varsinkin jaettaessa tiedostoja oman organisaation ulkopuolelle. Yhdessä tekemistä voisi helpottaa jakamalla tiedosto suoraan pilvipalvelusta.

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 7.6.2016

Eine Lahtisalo

Yleensä OneNoten käyttö alkaa silkasta uteliaisuudesta: joku organisaatiossa kokeilee, oppii, ryhtyy käyttämään. Kokoustilanteessa näet jonkun käyttävän ja päätät kokeilla. Jos kysäisee OneNotea käyttävältä henkilöltä mielipidettä, saa yleensä aina vuolaan kehujen tulvan: ”Ihan ehdoton, en tulisi enää toimeen, kaikki löytyy OneNotesta, voi käyttää eri päätelaitteilla, jne. jne…”

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 3.6.2016

Petteri Sjöholm

SharePoint-sivustojen käyttäjiltä kuulee usein, että tiedostoja on vaikea löytää. Moni kokee SharePointin olevan vain tiedostojen hautausmaa, vaikka alun perin sen käyttöönotolla on haettu nimenomaan edistyksellisyyttä tiedonhallintaan. Mistä se sitten johtuu, että SharePoint ei tarjoakaan käyttäjille sitä mitä on luvattu?

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 11.3.2016

Tuula Virtanen

Office 365 tuo työpäivääsi I love my job -asennetta! Modenit työvälineet tuovat ketteryyttä, oikovat kankeita käytäntöjä ja auttavat tekemään yhteistyötä sinun ehdoillasi. Tämän kuvitteellisen tarinan myötä näet, millainen työpäivä voikaan olla.

Lue kokonaan »