Hyvinvointi

Ota osaamisen oikeus omiin käsiin

Johtaminen

Toimit sitten linjalla, matriisissa tai strategisessa johdossa, osaamisen kenttä laajenee ja maailma muuttuu vauhdilla.
Lue lisää »

Teknologiat

Tämän päivän työssä vauhdikkaimmin muuttuva osa-alue on digitaalinen murros ja päivittäin kehittyvä tekniikka.
Lue lisää »

Tietotyö

Tietotekniikka on olennainen osa useimman jokapäiväistä työtä. Säästä vartti joka tunnista työskentelemällä tehokkaammin ja tuottavammin!
Lue lisää »

Soveltossa nyt

 • Sovelton Oracle-koulutus uudelle tasolle

  Sovelton Oracle-koulutus uudelle tasolle

  Sovelto ja Oracle ovat solmineet Oracle Approved Education Center -yhteistyösopimuksen, joka nostaa Sovelton aiemman Oracle Approved Education Reseller -sopimuksen uudelle tasolle.

  Lue tiedote »

 • Windows 10 – viimeinen Windows-versio?

  Windows 10 – viimeinen Windows-versio?

  Windows 10 tulee saataville 29.7.2015. Sovelton Pasi Lehtiniemi ja Microsoftin Windows Business Group Lead Tom Toivonen selvittävät mihin Microsoft on menossa Windowsin kanssa.

  Katso video »

 • Leiriviikko Pasilassa

  Leiriviikko Pasilassa

  Kesällä meininki on yleensä hieman leppoisampaa, joten silloin on hyvä mahdollisuus irrottautua hetkeksi arkirutiinista ja lähteä vaikka vähän pidemmällekin kurssille. Kesällä on hyvää aikaa päivittää tiedot seuraavaa syksyä varten, jotta silloinkin leppoisa meno jatkuisi paremman osaamisen ansiosta. 

  Varaa leiripaikkasi nyt ja vältä hyttyset »

 • Red Hat -kurssit ja sertifioinnit

  Red Hat -kurssit ja sertifioinnit

  Sovelto on uusi Red Hat -koulutuskumppani Suomessa. Voit kouluttautua ja sertifioitua Red Hat -asiantuntijaksi Sovelton Pasilan toimipisteessä tai osallistumalla vastaavalle virtuaalikurssille. Red Hat -koulutuksia voidaan toteuttaa myös asiakaskohtaisesti. Testikeskus on kesätauolla 29.6. -17.8.2015 välisen ajan. Hyvää kesää!

  Lue lisää »

 • Soveltossa nyt myös AWS-kursseja

  Soveltossa nyt myös AWS-kursseja

  Sovelto on nyt APN Training Partner, eli valtuutettu Amazon Web Services -koulutuskumppani sekä Kryterion-testikeskus, mikä tarkoittaa että AWS-sertifioituminen on sinulle entistä helpompaa! Testikeskus on kesätauolla 29.6. -17.8.2015 välisen ajan. Hyvää kesää!

  Tutustu AWS-tarjontaamme »

 • Sovelto osti Bonnier Academyn

  Sovelto osti Bonnier Academyn

  Sovelto Oyj on ostanut Bonnier Academy -verkkokoulutusympäristön liiketoiminnan. Kauppa teki Soveltosta käyttäjämäärältään Suomen suurimman verkkokoulutuksen tarjoajan.

  Lue tiedote »

 • Etäpalvelu tutuksi -video

  Etäpalvelu tutuksi -video

  Oman laajan sisällöntuotannon rinnalla teemme myös asiakaskohtaisia sisältöjä asiakkaan omassa toimintaympäristössä. Nämä hankkeet toteutetaan tiiviisti asiakkaan kanssa yhdessä. Ohessa esimerkki Valtiovarainministeriölle toteutetusta Etäpalvelu tutuksi -videosta.  

  Katso video »

Seminaarit

Online-kursseja lähiaikoina

Uutiset ja artikkelit

Kiltablogit