SoveltoChannel

Sovelto – ota osaamisen oikeus omiin käsiin

Tuotamme ratkaisevaa osaamista ja oppimisen iloa tieto- ja viestintätekniikan soveltamiseksi! Sovelton päämäärä on, että suomalaiset ovat maailman tuottavin ja rennoin kansa. Haluamme osaltamme auttaa tällä vuosikymmenellä miljoonaa ihmistä kohdistamaan aikansa olennaiseen työtä järkeistämällä, työssä oppimalla ja teknologiaa hyödyntämällä.

Johtaminen

Toimit sitten linjalla, matriisissa tai strategisessa johdossa, osaamisen kenttä laajenee ja maailma muuttuu vauhdilla.
Lue lisää »

Teknologiat

Tämän päivän työssä vauhdikkaimmin muuttuva osa-alue on digitaalinen murros ja päivittäin kehittyvä tekniikka.
Lue lisää »

Tietotyö

Tietotekniikka on olennainen osa useimman jokapäiväistä työtä. Säästä vartti joka tunnista työskentelemällä tehokkaammin ja tuottavammin!
Lue lisää »

Hyvinvointi ja tuottavuus

Uuden ajan tuottavuus muodostuu työn mielekkyydestä ja ihmisten kyvystä saada haluttuja tuloksia aikaan.
Lue lisää »

Soveltossa nyt

 • Tech Conference 2016

  Tech Conference 2016

  Sovelto järjestää kesäkuussa Tech Conference 2016 -seminaarin Microsoft-teknologioiden tiimoilta. Kaksipäiväisessä tapahtumassa on luentoja sekä infra-asiantuntijoille että sovelluskehittäjille ja arkkitehdeille.

  Tutustu ohjelmaan >>

 • Thing2Data-hanke käynnistyi

  Thing2Data-hanke käynnistyi

  Vastedes voimme keskustella tavaroidemme kanssa niiden yksilöllisistä tarpeista - niidenkin vanhojen tavaroiden, joita ei koskaan kytketä internetiin. Tavaran älykkyys voidaan sijoittaa pilvipalveluun. Älypuhelin yhdistää tavaran ja sen internetissä olevan älyn toisiinsa Thing2Data-identiteetin avulla. Kaikki hankalat ja työläät tavaroihin liittyvät asiat muuttuvat helpommiksi. #Thing2Data

  Lue lisää »

 • Kepner-Tregoe tutuksi

  Kepner-Tregoe tutuksi

  Toukokuun ensimmäisessä Sovelto Webinaarissa tarjoamme katsauksen systemaattisen ongelmanratkaisuun ja siihen miten se auttaa mm. tuottamaan laadukkaampia IT-palveluja.

  Lue lisää ja ilmoittaudu »

 • Internal User Rights CRM:ssä

  Internal User Rights CRM:ssä

  Tule kuulemaan, miksi organisaatiosi kannattaa ottaa käyttöön ilmaiset IUR (Internal User Rights) -käyttöoikeudet CRM:lle ja miten pääset CRM:n kanssa liikkeelle. Puhujina Microsoftilta Maria Fonsell ja Soveltolta Catarina Linderborg.

  Katso ohjelma ja ilmoittaudu »

 • MOC On-Demand

  MOC On-Demand

  Sinä valitset - Microsoftin MOC On-Demand -kursseja Sinulle, joka haluat itse päättää missä ja milloin opiskelet

  Opi omaan tahtiisi missä haluat - ota koko kurssi kerralla haltuun tai vaikka 5 min paloissa. Ei matkakuluja eikä siirtymisen vaivaa. MOC On-Demand (MOD) -kurssit - huippuluokan sisältöä suoraan Microsoftilta.

  Tutustu MOD-tarjontaamme »

 • Soveltossa nyt myös AWS-kursseja

  Soveltossa nyt myös AWS-kursseja

  Sovelto on nyt APN Training Partner, eli valtuutettu Amazon Web Services -koulutuskumppani sekä Kryterion-testikeskus, mikä tarkoittaa että AWS-sertifioituminen on sinulle entistä helpompaa!

  Tutustu AWS-tarjontaamme »

 • Red Hat -kurssit ja sertifioinnit

  Red Hat -kurssit ja sertifioinnit

  Sovelto on uusi Red Hat -koulutuskumppani Suomessa. Voit kouluttautua ja sertifioitua Red Hat -asiantuntijaksi Sovelton Pasilan toimipisteessä tai osallistumalla vastaavalle virtuaalikurssille. Red Hat -koulutuksia voidaan toteuttaa myös asiakaskohtaisesti.

  Lue lisää »

Online-kursseja lähiaikoina

Webinaarit ja seminaarit

Vielä ehdit

Uutiset ja artikkelit

Kiltablogit