MenestyMuutoksessa

Sovelto – ota osaamisen oikeus omiin käsiin

Tuotamme ratkaisevaa osaamista ja oppimisen iloa tieto- ja viestintätekniikan soveltamiseksi! Sovelton päämäärä on, että suomalaiset ovat maailman tuottavin ja rennoin kansa. Haluamme osaltamme auttaa tällä vuosikymmenellä miljoonaa ihmistä kohdistamaan aikansa olennaiseen työtä järkeistämällä, työssä oppimalla ja teknologiaa hyödyntämällä.

Johtaminen

Toimit sitten linjalla, matriisissa tai strategisessa johdossa, osaamisen kenttä laajenee ja maailma muuttuu vauhdilla.
Lue lisää »

Teknologiat

Tämän päivän työssä vauhdikkaimmin muuttuva osa-alue on digitaalinen murros ja päivittäin kehittyvä tekniikka.
Lue lisää »

Tietotyö

Tietotekniikka on olennainen osa useimman jokapäiväistä työtä. Säästä vartti joka tunnista työskentelemällä tehokkaammin ja tuottavammin!
Lue lisää »

Hyvinvointi ja tuottavuus

Uuden ajan tuottavuus muodostuu työn mielekkyydestä ja ihmisten kyvystä saada haluttuja tuloksia aikaan.
Lue lisää »

Soveltossa nyt

 • Tech Conference 2016

  Tech Conference 2016

  Sovelto järjestää kesäkuussa Tech Conference 2016 -seminaarin Microsoft-teknologioiden tiimoilta. Kaksipäiväisessä tapahtumassa on luentoja sekä infra-asiantuntijoille että sovelluskehittäjille ja arkkitehdeille.

  Tutustu ohjelmaan »

 • Menesty muutoksessa

  Menesty muutoksessa

  Hyvinvointi ja tuottavuus -teemaviikolla voit vahvistaa hyvinvointiasi ja ammattilaisuuttasi digitalisoituvassa, yhä monimutkaistuvassa maailmassa. Tarjottimella on mm. työn mielekkyyden ja suorituskyvyn vahvistamiseen liittyviä valmennuksia ja konkreettisia vinkkejä urasurffareille.

  Tutustu ohjelmaan »

 • Webinaari digimarkkinoinnista

  Webinaari digimarkkinoinnista

  Tule kuulemaan, miksi tarvitset suunnitellun sisältöstrategian menestyäksesi! Petteri Kallio kertoo, mitä hyötyä sisältömarkkinoinnista voi olla käytännössä.

  Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu »

 • Webinaari: Henkilöstötuottavuus

  Webinaari: Henkilöstötuottavuus

  Strateginen hyvinvointi tukee yrityksen liiketoimintaa. Tule 21.6. linjoille kuulemaan, miten saat integroitua hyvinvointituottavuuden johtamisen osaksi sekä strategista että operatiivista johtamista.

  Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu »

 • Thing2Data-hanke käynnistyi

  Thing2Data-hanke käynnistyi

  Vastedes voimme keskustella tavaroidemme kanssa niiden yksilöllisistä tarpeista - niidenkin vanhojen tavaroiden, joita ei koskaan kytketä internetiin. Tavaran älykkyys voidaan sijoittaa pilvipalveluun. Älypuhelin yhdistää tavaran ja sen internetissä olevan älyn toisiinsa Thing2Data-identiteetin avulla. Kaikki hankalat ja työläät tavaroihin liittyvät asiat muuttuvat helpommiksi. #Thing2Data

  Lue lisää »

 • MOC On-Demand

  MOC On-Demand

  Sinä valitset - Microsoftin MOC On-Demand -kursseja Sinulle, joka haluat itse päättää missä ja milloin opiskelet

  Opi omaan tahtiisi missä haluat - ota koko kurssi kerralla haltuun tai vaikka 5 min paloissa. Ei matkakuluja eikä siirtymisen vaivaa. MOC On-Demand (MOD) -kurssit - huippuluokan sisältöä suoraan Microsoftilta.

  Tutustu MOD-tarjontaamme »

Online-kursseja lähiaikoina

Webinaarit ja seminaarit

Uutiset ja artikkelit

Kiltablogit