Tervetuloa Soveltoon!

Voit ilmoittautua kaikille avoimille, julkisen tarjontamme koulutuksiin ja tapahtumiin kätevimmin webissä. Etsi ensin haluamasi koulutus tai tapahtuma hakutoiminnolla. Yksittäisen koulutuksen kuvauksen kohdalta löydät päivämäärälinkin, jonka kautta ilmoittautuminen sujuu helposti.

Voit ilmoittautua myös puhelimitse asiakaspalvelunumeroomme 042 42 2121 tai sähköpostitse osoitteeseen info@sovelto.fi. Myös Henkilökohtainen myyntipalvelumme palvelee sinua puhelimitse tai sähköpostitse silloin, kun haluat suunnitella oman koulutuskokonaisuutesi tai kun mietit, mikä olisi sinulle paras vaihtoehto.

Vahvistukset

Lähetämme vahvistukset sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen tai tapahtuman alkua. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli et ole saanut vahvistuskirjettä 4 arkipäivää ennen koulutuksen alkua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 042 42 2121 tai sähköpostitse info@sovelto.fi.

Oma kurssi omiin tarpeisiin? - Asiakaskohtaisesti!

Yritysmyyntimme palvelee asiakaskohtaisissa koulutustarpeissa, kokonaisvaltaisessa henkilöstötyön tuottavuuden kasvattamisessa, puitesopimuksissa, tavoitteellisessa osaamisen kehittämisessä sekä erilaisissa tietotyöratkaisuissa. Yritysmyyntiimme voit olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Tavataan henkilökohtaisesti joko meidän tai teidän tiloissanne!

Järjestelyt ja kurssipäivän aikataulu

Toimipisteemme ja koulutustilamme sijaitsevat Helsingin Pasilassa Messukeskuksessa (muutimme 1.9.2017) sekä Tampereen Yliopistonrinteen Technopoliksessa.

Päivän kulku

Koulutuspäivät alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 16.00 - 16.30. Aamulla asiakaspalvelijamme ohjaa sinut oikeaan luokkaan vastaanotosta.

Aamiainen

Aamupala tarjoillaan klo 8.15 - 9.00 Sovelton aulassa ja Tampereen Technopoliksessa.

Lounas

Lounastaukoon on varattu yleensä noin tunti aikaa. Lounastaukoa vietetään Pasilassa porrastetusti klo 11.00 - 12.00 alkaen Messukeskuksen ravintolassa ja Tampereella Technopoliksen ravintolassa klo 11.00 - 12.00 alkaen.

Iltapäiväkahvit

Iltapäiväkahvitauko kestää noin 15 minuuttia aikavälillä 14.15 - 15.00.

Ruoka-aineallergiat

Ilmoitathan etukäteen, jos sinulla on jokin ruoka-aineallergia. Ilmoituksen voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@sovelto.fi.

Langaton verkko käytettävissäsi

Toimitiloissamme sekä Pasilassa että Tampereella käytettävissäsi on langaton vierailijaverkko. Tavoitteenamme on verkon avulla varmistaa sujuvat yhteydet ulkomaailmaan taukojenkin aikana. Voit halutessasi ottaa kurssille mukaan langattomalla verkkokortilla varustetun kannettavan tai muun päätelaitteen.

Langaton verkko tukee 802.11b- ja 802.11g-standardeja. Liikennöinti verkosta ulos on mahdollista yleisimmin käytössä olevilla protokollilla (esim. HTTP, HTTPS, IMAP/S, POP/S sekä NNTP), myös useimmat käytössä olevat VPN-protokollat toimivat.

Lisätietoa verkon käytöstä saat kouluttajalta.

Peruminen

Jos ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen tai tapahtumaan, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan vähemmän kuin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jättää kokonaan saapumatta ilman perumisilmoitusta, veloitamme koko hinnan.

Sairastapauksissa laskutamme hinnan alkuperäisen koulutuksen yhteydessä ja ilmoittautunut voi osallistua seuraavaan toteutukseen ilman lisäkuluja. Siirto edellyttää lääkärintodistusta.

Huom! Microsoftin ja VMwaren virallisilla materiaaleilla pidettävillä kursseilla osallistujamuutoksesta veloitetaan ylimääräisenä kuluna uuden materiaalin hinta. (Kursseilla käytetään sähköistä materiaalia, jota ei saa siirrettyä toisen henkilön nimelle, mikäli alkuperäinen osallistuja on jo ehtinyt materiaalin itselleen aktivoida.)

Pidätämme oikeuden julkisten koulutusten ja tapahtumien aikataulumuutoksiin sekä perumisiin. Emme vastaa aikataulumuutosten tai perumisten aiheuttamista välillisistä kustannuksista, kuten matka- ja majoituskustannuksista.

Lämpimästi tervetuloa oppimaan, nauttimaan ja viihtymään!

Palaute

Keräämme välitöntä palautetta kaikista koulutuksistamme, joten koulutuksen päätteeksi pyydämme sinua kirjautumaan palautejärjestelmäämme ja vastaamaan muutamaan kysymykseen. Kirjautumistiedot saat kouluttajalta ja Sovelton tiloissa pääset valitsemaan oman koulutuksesi tämän linkin takana olevalta listalta.

Jos et anna palautetta koulutuksen päätteeksi, lähetämme sinulle muistutuksen ja linkin sähköpostiisi. Arvostamme kaikkea annettua palautetta ja yleensä tuore palaute on paras palaute.

Palautejärjestelmään