Web development -trendit ja laajennettu & virtuaalinen todellisuus

Sovelton ja Pitkyn yhteinen aamiaisseminaari Tampereella!


Tule Sovelton ja Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys Pitkyn yhteiseen aamiaisseminaariin Tampereella kuulemaan asiaa Web Developmentin trendeistä sekä laajennetusta ja virtuaalisesta todellisuudesta.

Ajankohta: perjantai 31.3.2017 aamupäivä klo 8.30-11.30

Paikka: Technopolis Yliopistonrinne, Häggman-sali, Tampere tai etänä (online)

Seminaari on osallistujille maksuton.

Jos tilaisuus meni ohi tai jotain jäi kuulematta, seuraa tätä sivua: seminaarin materiaalit ja videotallenne tulevat tänne jakoon! Linkit kunkin puhujan materiaaliin ja videotallenteeseen ovat alempana ohjelmalistauksessa.

Seminaariraportti: Web Development trendit ja laajennettu virtuaalinen todellisuus

Pitkyn sivuilla tiivistelmä seminaarista »

Ohjelma

8.30Ilmoittautuminen ja aamukahvitarjoilu

9.00Tervetulosanat [Katso video]
Ilpo Tolvanen, Pitky

9.10 Web development -trendit 2017 [Lataa PDF] [Katso video]
Tommi Teräsvirta, Sovelto

9.50Tauko

10.00Angular 2 ja Node.js [Lataa PDF] [Katso video]
Toni Ylärinne, Sovelto

10.40Laajennettu ja virtuaalinen todellisuus [Lataa PDF] [Katso video]
Jari Kotola, Sovelto

  • Demo: Microsoft HoloLens
11.20Kiitossanat
Minna Sorri, Sovelto

11.30Seminaari päättyy


Tommi20Terasvirta.jpgTommi Teräsvirta on ohjelmistokehitykseen liittyvän kouluttamisen ja konsultoinnin rautainen ammattilainen. Tommilla kouluttajaura alkoi vuonna 1997 Java-koulutuksilla. Hän on toiminut ohjelmistoalalla useissa haastavissa tehtävissä, mistä saatua kokemusta hän pystyy hyödyntämään niin Full stack Web-kehityksessä kuin sulautettujen järjestelmien ja käyttöjärjestelmien alueilla. Tommilta löytyy sertifioitua osaamista niin Microsoft-ympäristöön, kuin Java ja C++ -kieliinkin liittyen. Lähellä sydäntä ovat myös mobiilit alustat, avoin lähdekoodi ja Linux. Tommi on erittäin pidetty kouluttaja. Hän onnistuu koulutuksissaan innostamaan aiemmin koodausta karttaneen oppilaan koodauksen salojen mielenkiintoiseen maailmaan. Tommi on konsultoinut ja kouluttanut niin koti- kuin ulkomaillakin. MCTS, Oracle Certified Professional, Java SE 7 Programmer, TOGAF® Foundation Certificate, Certified QT Specialist


Toni_Ylarinne.jpg Toni Ylärinne toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli viidentoista vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat XML-tekniikat, integraatioarkkitehtuurit, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys. MCPD: SharePoint 2010, MCPD: Web Developer, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti. XML-tekniikoiden, Microsoft Biztalk Server- , .NET- ja SharePoint-sovelluskehityksen asiantuntija.Jari_Kotola.jpgJari Kotola on kouluttanut tietotekniikan hyödyntäjiä vuodesta 1995. Microsoft Officen ohjelmat Wordista ja Excelistä aina Visioon ja InfoPathiin kuuluvat hänen osaamisalueisiinsa. Vuodesta 2003 lähtien hän on käyttänyt suurimman osan ajastaan Microsoftin SharePoint -tuotteisiin liittyvissä koulutuksissa ja konsultaatioissa. Asiakkaina ovat olleet erilaiset yksityis- ja julkishallinnon organisaatioiden pääkäyttäjät, sisällöntuottajat ja käyttäjät. Microsoft Certified Trainer (MCT), MCTS, MCITP, senior-konsultti. Koulutusalueina Microsoft SharePoint -tuotteet, Microsoft Office InfoPath, Microsoft Office Visio, Microsoft Office Lync, Microsoft Office -tuotteet. Erityisosaamisalueena Microsoft SharePoint Server ja Microsoft Office 365.
Kiitokset osallistujille!