Kurssit
Sovelto > Kurssit > Työpöydät Pilvessä
Myyntipalvelu | Sivukartta | Yhteystiedot | Palaute

Työpöydät Pilvessä 
– tämän päivän vapautta ja tehokkuutta

Olet asiakkaalla ja tarvitsetkin esityksen tueksi yrityksesi sisäverkon uumenissa majailevaa PowerPoint-esitystä. Sitä, jonne VPN ei ylety. Tai teet kertaluonteista projektia, johon liittyy myös yrityksen ulkopuolisia henkilöitä. Tarvitsisit nyt ja heti työtilan, johon sinun valtuuttamillasi henkilöillä on täysi pääsy. Mutta ei muilla.

Tässä on kaksi tyypillistä esimerkkiongelmaa, jotka on ratkaistu jo ajat sitten. Niin maksuttomilla Open Source -tuotteilla kuin isojen valmistajien – kuten Microsoft ja Google – tuotteilla. On suuri häpeä, että niin moni yritys jättää nämä käyttämättä. Siksi, että ratkaisuja tai niiden ominaisuuksia ei tunneta. Tai jopa siksi, että IT-hallinto niitä tietoisesti syrjii. Todellisten – tai sitäkin useammin kuviteltujen – syiden takia.

Sovelton Työpöydät Pilvessä -seminaarissa torstaina 26.1.2012 käsitellään pilveen sijoitettujen työpöytien, ryhmätyötilojen ja dokumenttisäilöjen tekniikat ja mahdollisuudet. Niin isojen kuin pientenkin yritysten kannalta.

Kenelle 

Seminaari on suunnattu yritysjohdolle, tietohallintojohdolle sekä tietotyön suunnittelusta ja tuottavuudesta vastaaville ammattilaisille. 

Hyöty 

Seminaarissa saa hyvän kokonaiskuvan siitä, missä vaiheessa Työpöydät Pilvessä -tuotteet ovat, mitä vaikutuksia näillä ratkaisuilla on niin turvallisuuteen kuin käytettävyyteenkin. Ja paljonko ne oikeasti maksavat, mukaan lukien integroinnin, tietoturvan kuin käytettävyydenkin tuomat sivukustannukset. 

Aika

torstai 26.1.2012​  klo 8.00 - 16.45

Paikka

​Sovelto, Pasila, Ratapihantie 11, Helsinki

​Hinta

690 € + alv

Ohjelma

 

Työpöydät pilvessä ohjelma.pdfTyöpöydät pilvessä ohjelma.pdf
  (pidätämme oikeuden muutoksiin)

 

Ilmoittautuminen Työpöydät pilvessä -seminaariin 26.1.2012

 

 

 

 

  Ilmoittautuminen Työpöydät pilvessä -seminaariin 26.1.2012

 

Ilmoittautuminen Työpöydät pilvessä -seminaariin 26.1.2012
 
 
 
 
  
Key Note -puhujien esittely 
Teemu ArinaTeemu ArinaPerustaja, Toimitusjohtaja, Dicole Oy

Digitaaliset yhteisöt näyttävät tien organisaatioiden sisäiseen ja ulkoiseen toimintaan.

Teemu on teknologiayrittäjä, johdon konsultti ja digitaalisten yhteistyöympäristöjen tulevaisuuden puhuja. Hän on pitänyt esityksiä Suomessa, Hollannissa, Iso-Britanniassa, Italiassa, Venäjällä ja USA:ssa.
 
Petri I. SalonenPetri I. SalonenFounder and CEO, TELLUS International, Inc
Petri I. Salosella on 13 vuoden kokemus Yhdysvaltain business-maailmasta. Hänen Yhdysvaltoihin perustamansa TELLUS International, Inc. tarjoaa strategista konsultointia sekä tutkimus- ja kansainvälistymispalveluita kasvaville ja liiketoimintamalliaan pilvipalveluihin siirtäville yrityksille. Hän on myös kirjoittanut kirjat "Onnistu suuressa maailmassa – opas globaaleille kilpakentille" (2007) ja "Rohkeasti maailmalle – onnistu liike-elämässä ja ihmisenä" (2010).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yhteystiedot
Sovelto, info(at)sovelto.fi
Puhelin: 042 42 2121
Pasila: Ratapihantie 11, 00520 Helsinki
Tampere: Naulakatu 3, 33100 Tampere
Ratkaisevaa osaamista
Sovelto on johtava suomalainen ICT-osaamisen keskus, joka tuottaa ratkaisevaa osaamista ja oppimisen iloa tieto- ja viestintätekniikan soveltamiseksi!
Tyhjä ruutuSuomalaista osaamista