Sovelto Webinaari — tiedon foorumi

Tänä päivänä asiantuntijan osaaminen haastetaan ennennäkemättömällä tavalla. Teknologioiden kehitys ja hyödyntämismahdollisuudet loikkivat hurjaa vauhtia eteenpäin ja oman osaamisen ylläpitäminen ei enää onnistu perinteisin menetelmin. Sovelto Webinaarien tarkoitus on tarjoilla sinulle kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat teemat ja keskustelujen aiheet, joiden avulla kehität omaa asiantuntijuuttasi.

Webinaarit ovat maksuttomia. Seuraa sivustoamme; webinaarien ohjelmat ja tiedot päivittyvät. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Tulevia webinaareja ja menneiden webinaarien tallenteita

sovelto_webinaari_300x275px.jpg

26.9.2017

Join us in webinar and hear Edward van Leent, Chairman & CEO of EPI Group of Companies, introduces us to EPI Data Centre Training and gives us a sample of a course content. Webinar is spoken in English. To celebrate the launch, we will announce a special and very generous offer in the end of the webinar. So register right away to be among the first ones to hear and take advantage of it!

Tule webinaariin kuulemaan, kun Edward van Leent kertoo EPI:n koulutustarjonnasta ja sertifioinneista konesaleissa ja datakeskuksissa työskenteleville. Luvassa myös erittäin houkutteleva tarjous! Webinaari pidetään englanniksi.

Webinaarin ohjelma »

sovelto_webinaari_300x275px.jpg

17.8.2017

Kenelle testaussertifikaateista ja ISTQB-koulutuksista on hyötyä? Miksi kannattaa käydä koulutus eikä vain testissä? ISTQB-ohjelmalla voi saada ohjelmoijan testaamaan, voiko testaajan opettaa ohjelmoimaan (ketterän ohjelmistokehityksen maailmassa)? Miten ISTQB-polkua voi tukea muulla koulutuksella? Tule 17.8. linjoille kuulemaan, kun Kari Kakkonen, Knowit Oy, kertoo ISTQB-testaussertifioinneista ja niiden merkityksestä sekä antaa vinkkejä, mistä sertifioituminen kannattaa aloittaa.

Webinaarin ohjelma »

aamiaisseminaari_yleisbanneri_saitti.jpg

31.3.2017

Tampereella Pitkyn ja Sovelton yhteinen seminaaripäivä 31.3. kokosi jälleen pirkanmaalaista it-väkeä yhteen. Tällä kertaa esitysten aiheina oli web development -trendit sekä laajennettu & virtuaalinen todellisuus. Puhujina Soveltosta Tommi Teräsvirta, Toni Ylärinne ja Jari Kotola. Osallistuminen onnistui myös linjoja pitkin. Esitysten pdf-materiaalit ja videotallenteet ovat nyt jaossa tämän sivun kautta.

Webinaarin ohjelma »

sovelto_webinaari_300x275px.jpg

16.12.2016

Tässä joulukuun Sovelto Webinaarissa Pertti Pellonpoika tarjosi katsauksen VMWare vSphere 6.5:n merkittäviiin uusiiin ominaisuuksiin käytännönläheisesti ja kriittisesti. Linkit webinaarin materiaaliin ja tallenteeseen on lisätty tälle ohjelmasivulle.

Webinaarin ohjelma »

sovelto_webinaari_280px.jpg

23.11.2016

Kiitokset osallistujille! Linkit tallenteeseen ja materiaaliin on nyt lisätty tänne ohjelmasivulle.

Coaching on tutkitusti tehokas tapa kehittyä niin ammattilaisena kuin ihmisenäkin. Sen voima perustuu tilaan ja mahdollisuuteen tarkastella omaa toimintaansa ja oivaltaa olennainen. Coachingin väitetään maksavan itsensä takaisin 5,6-kertaisesti. Harvaa kehittymismenetelmää pidetään yhtä tehokkaana.

Webinaarin ohjelma »

sovelto_webinaari_300x275px.jpg

18.11.2016

Kiitos osallistujille! Linkit videotallenteeseen ja materiaaliin lisätty tälle sivulle.

Millaisena organisaatiosi näkyy asiakkaille ja yhteistyöverkostolle? Kun haluat varmistaa, että myös Microsoftin tuotteilla tehdyt asiakirjat, esitykset ja taulukot tukevat brändiä, huomio kannattaa kiinnittää asiakirjamalleihin ja niiden käytettävyyteen! Tässä 18.11. webinaarissa kerromme, minkälaisilla keinoilla saat henkilöstön todella käyttämään yhteisiä mallipohjia.

Webinaarin ohjelma »

sovelto_webinaari_300x275px.jpg

11.11.2016

Kiitokset osallistujille! Linkit tallenteeseen ja materiaaleihin on lisätty tälle sivulle.

Microsoft Dynamics CRM on mitä mainioin työkalu ja todella laajassa käytössä hyvinkin eri tyyppisissä organisaatioissa. Käyttötapoja on lukematon määrä, mutta keskitytään hetki myynnin- ja markkinoinnin osa-alueisiin. Webinaarissa kerromme minkälaisilla keinoilla saat järjestelmän käyttäjänä enemmän irti CRM:stäsi. Tarjolla on 10 kullanarvoista kikkaa, joiden avulla omaa käyttöä voi tehostaa ja nopeuttaa.

Webinaarin ohjelma »

sovelto_webinaari_300x275px.jpg

2.11.2016

Kiitos osallistujille! Linkit materiaaleihin ja videotallenteeseen lisätty tälle sivulle!

Maailmassa, jossa lähes kaikki tieto on helposti saatavilla, ja automatisaatio ja robotisaatio haukkaavat yhä isomman siivun arvonluonnista, on vaikea erottautua faktoilla tai pelkällä teknisellä osaamisella. Mutta mikä erottaa huippumyyjän kollegoistaan? Ja miten hyvä johtajuus näkyy työpaikan fiiliksessä - huonosta puhumattakaan? Avain piilee tunnetaidoissa!

Webinaarin ohjelma »

sovelto_webinaari_300x275px.jpg

28.10.2016

Webinaarin materiaalit ja tallenne on nyt lisätty tälle sivulle. Kiitos osallistujille!

Miten taklataan tilanne, jossa ohjelmistokehityksen parissa toimii useita tiimejä ja scrum ei enää tarjoa ratkaisuja kehityksen ketterään ohjaamiseen? Kun scrum ei riitä, astuu SAFe® kuvioon. SAFe® valjastaa Lean- ja Agile-ajattelun parhaat puolet ohjelmistokehitykseen ja skaalaa ketterän kehityksen läpi organisaation. SAFe®lla toimit nopeammin, laadukkaammin ja tuottavammin.

Webinaarin ohjelma »

webinaari_missa_menet_microsoft_300px.jpg

14.10.2016

Kiitos osallistujille! Webinaarin tallenne ja materiaali on nyt linkitetty tänne ohjelmasivulle.

Ignite on vuoden suurin Microsoftin asiantuntijatapahtuma, joka järjestettiin syyskuun lopussa Atlantassa. Sovelton asiantuntijat Heikki Bergius ja Mika Seitsonen olivat n. 23 000 muun mukana tutustumassa uusiin ja päivitettyihin ratkaisuihin erilaisten liiketoimintahaasteiden ratkomiseksi.

Webinaarin ohjelma »