Sovelto Webinaari — tiedon foorumi

Tänä päivänä asiantuntijan osaaminen haastetaan ennennäkemättömällä tavalla. Teknologioiden kehitys ja hyödyntämismahdollisuudet loikkivat hurjaa vauhtia eteenpäin ja oman osaamisen ylläpitäminen ei enää onnistu perinteisin menetelmin. Sovelto Webinaarien tarkoitus on tarjoilla sinulle kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat teemat ja keskustelujen aiheet, joiden avulla kehität omaa asiantuntijuuttasi.

Webinaarit ovat maksuttomia. Seuraa sivustoamme; webiinaarien ohjelmat ja tiedot päivittyvät. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Webinaareja

sovelto_webinaari_300x275px.jpg

2.11.2016

Maailmassa, jossa lähes kaikki tieto on helposti saatavilla, ja automatisaatio ja robotisaatio haukkaavat yhä isomman siivun arvonluonnista, on vaikea erottautua faktoilla tai pelkällä teknisellä osaamisella. Mutta mikä erottaa huippumyyjän kollegoistaan? Ja miten hyvä johtajuus näkyy työpaikan fiiliksessä - huonosta puhumattakaan? Avain piilee tunnetaidoissa!

Webinaarin ohjelma »

sovelto_webinaari_300x275px.jpg

28.10.2016

Miten taklataan tilanne, jossa ohjelmistokehityksen parissa toimii useita tiimejä ja scrum ei enää tarjoa ratkaisuja kehityksen ketterään ohjaamiseen? Kun scrum ei riitä, astuu SAFe® kuvioon. SAFe® valjastaa Lean- ja Agile-ajattelun parhaat puolet ohjelmistokehitykseen ja skaalaa ketterän kehityksen läpi organisaation. SAFe®lla toimit nopeammin, laadukkaammin ja tuottavammin. Osallistu maksuttomaan webinaariin pe 28.10. klo 9-10 ja kuule, miten!

Webinaarin ohjelma »

webinaari_missa_menet_microsoft_300px.jpg

14.10.2016

Ignite on vuoden suurin Microsoftin asiantuntijatapahtuma, joka järjestettiin syyskuun lopussa Atlantassa. Sovelton asiantuntijat Heikki Bergius ja Mika Seitsonen olivat n. 23 000 muun mukana tutustumassa uusiin ja päivitettyihin ratkaisuihin erilaisten liiketoimintahaasteiden ratkomiseksi. Webinaarin tallenne ja materiaali on nyt linkitetty tänne ohjelmasivulle.

Webinaarin ohjelma »