Sovelto Webinaari — tiedon foorumi

Tänä päivänä asiantuntijan osaaminen haastetaan ennennäkemättömällä tavalla. Teknologioiden kehitys ja hyödyntämismahdollisuudet loikkivat hurjaa vauhtia eteenpäin ja oman osaamisen ylläpitäminen ei enää onnistu perinteisin menetelmin. Sovelto Webinaarien tarkoitus on tarjoilla sinulle kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat teemat ja keskustelujen aiheet, joiden avulla kehität omaa asiantuntijuuttasi.

Webinaarit ovat maksuttomia. Seuraa sivustoamme; webiinaarien ohjelmat ja tiedot päivittyvät. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Webinaareja

webinaari_project_280px.jpg

30.9.2016

Projekteja tehdään lähes kaikkialla ja kaiken aikaa. Ainekset vaihtelevat, mutta paljon on yhteistä. Projektiosaamisen lisäksi on hyvä olla työkalu projektitietojen hallintaan. Microsoft Project on yksi yleisimmistä käytetyistä monitoimikoneista. Tässä webinaarissa kuultiin Antti Kivivallin vinkkejä hyviksi toimintatavoiksi Projectissa.

Webinaarin ohjelma »

sovelto_webinaari_1609_280px.jpg

16.9.2016

Kiitokset osallistujille! Katso webinaarin tallenne täältä sivulta löytyvän linkin takaa.

Tässä webinaarissa Hyvinvointi ja tuottavuus -osaamisalueen johtava konsultti Kati Järvinen haastatteli tutkimusasiantuntija Kimmo Vättöä Celkee Insightista.

Webinaarin ohjelma »

webinaari_excel_2608_300px.jpg

26.8.2016

Kiitokset osallistujille! Kuulimme, miten tehdäänExcel 2016:lla fiksusti yhteenvedot ja visualisoinnit. Online-opiskelun suosio kasvaa jatkuvasti asiakaskohtaisissa koulutuksissamme. Monet kokevat käteväksi osallistua koulutukseen omalta työpisteeltä käsin. Halusimme tämän webinaarin muodossa tarjota sinulle mahdollisuuden kokeilla, miltä online-oppiminen tuntuu!

Webinaarin ohjelma »