Ratkaisut
Sovelto > Ratkaisut > Osaamisen johtaminen > Competence Management -palvelu
Myyntipalvelu | Sivukartta | Yhteystiedot | Palaute

Competence Management -palvelu

 
Työn muutos on nostanut tiedon ja osaamisen ICT-yritysten tärkeimmäksi menestystekijäksi.  Nykypäivän yritysten tärkeimmät raaka-aineet ovat tieto ja osaaminen ja tärkein prosessi on oppiminen. Kilpailuetua ei synny paikallaan pysymällä vaan osaamalla enemmän ja paremmin.
 
Osaaminen ei synny sattumalta. Toimintaympäristön ja liiketoiminnan nopeat muutokset aiheuttavat yhä suurempia haasteita osaamisen kehittämiselle ja tulevaisuuden osaamistarpeiden ennakointi voi olla hankalaa. Osaamista pitää johtaa ja osaamisen johtamisen tulee olla yrityksen tunnistettu prosessi, jolla on tavoitteet ja mittarit.
 
Sovelton Competence Management -palvelu auttaa ICT-yrityksiä tunnistamaan,  suunnittelemaan ja viemään käytäntöön yrityksen strategiasta johdetut tavoitteet. Tavoitteena voi olla esim. päämiehen kanssa sovittujen ratkaisualueiden (esim. Microsoftin kumppaniohjelman kompetenssien) kyvykkyyksien ja kapasiteetin varmistaminen ja siihen liittyvän osaamisen kehittäminen.
 
Palvelun vaiheisiin kuuluvat mm. tavoitekompetenssien eli ydinosaamisten kiteyttäminen ja toimenpiteiden jalkauttamissuunnitelma, mittareiden ja seurannan toteuttaminen sekä suunnitelman toimeenpano osana yrityksen arjessa elävää strategiaa.
 
Haluatko tietää enemmän? Ota meihin yhteyttä, niin tulemme kertomaan lisää.
Marika KotolaMarika KotolaCompetence Lead, Capability Managementpuh. 0400 737 753
 
 
Yhteystiedot
Sovelto, info(at)sovelto.fi
Puhelin: 042 42 2121
Pasila: Ratapihantie 11, 00520 Helsinki
Tampere: Naulakatu 3, 33100 Tampere
Ratkaisevaa osaamista
Sovelto on johtava suomalainen ICT-osaamisen keskus, joka tuottaa ratkaisevaa osaamista ja oppimisen iloa tieto- ja viestintätekniikan soveltamiseksi!
Tyhjä ruutuSuomalaista osaamista