Coaching kehittymisen tukena

Coaching on tutkitusti tehokas tapa kehittyä niin ammattilaisena kuin ihmisenäkin. Sen voima perustuu tilaan ja mahdollisuuteen tarkastella omaa toimintaansa ja oivaltaa olennainen. Coachingin väitetään maksavan itsensä takaisin 5,6-kertaisesti. Harvaa kehittymismenetelmää pidetään yhtä tehokkaana.

Webinaarissa 23.11.2016 ammatticoachit Kati Järvinen ja Sari Ajanko keskustelivat coachingin hyödyntämisen haasteista ja mahdollisuuksista. Kati Järvinen on Sovelton Hyvinvointi ja tuottavuus osaamisalueen johtava konsultti, Professional Certified Coach (PCC), International Coach Federationin Suomen jaoksen hallituksen jäsen ja kirjailija. Sari Ajanko on johdon coach, coaching-taitojen valmentaja, Professional Certified Coach (PCC) ja kirjailija.

Jos et ehtinyt mukaan, voit katsoa webinaarin tallenteen alla olevasta linkistä. Webinaarin lopussa on tieto erikoistarjouksesta, joka on voimassa vuoden 2016 loppuun asti!

Kenelle: Henkilöstön kehittämisestä vastaavat, liiketoimintajohtajat, ylin johto ja kaikki omasta ammatillisesta kehittymisestään kiinnostuneet

Ajankohta: 23.11.2016

Materiaalit:

Webinaarin ohjelma

9.00 Tilaisuuden avaus
Kati Järvinen, Sovelto

9.05 Keskustelua teemoista
Kati Järvinen ja Sari Ajanko

  • Katin ja Sarin matka ammatticoachingin maailmaan
  • Mitä ammatticoaching on ja miten se eroaa muista kehittämismuodoista?
  • Miksi coaching on niin vaikuttavaa?
  • Missä tilanteissa coachingista on erityisesti hyötyä?
  • Havaintoja coachingin hyödyntämisestä eri organisaatioissa
  • Miten saan investoinnilleni parhaan vastineen? Näin hyödynnät coachingia oikein.
  • Miten varmistun coachingin vaikuttavuudesta? Näin mittaat sitä mitä saat.
9.45Erikoistarjous

Kati Järvinen, Sovelto

  • voimassa vuoden 2016 loppuun asti
9.50 Kysymyksiä ja vastauksia

10.00 Webinaari päättyy

Sovelto Coaching

Henkilökohtainen valmennus hyvinvoivan työmenestyksen tukena

FC-Kaytava_146.jpg

Vaatimukset työn tekemiselle ovat muuttuneet itseohjautuvampaan suuntaan. Johtajilta ja asiantuntijoilta edellytetään tunneälykkyyttä, itsetuntemusta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä motivoitua työn sisällöstä ja tavoitteista. Työssä menestyminen määrittyy entistä yksilöllisemmistä lähtökohdista ja persoonalla vaikuttamisen taidot korostuvat. Miten menestyä ja voida hyvin jatkuvasti muuttuvassa työn maailmassa?

Sovelto Coachingin avulla valmennettava kirkastaa tavoitteensa ja löytää parhaimmat etenemisen reitit. Hän oppii tuomaan esiin todellisen potentiaalinsa tavalla, joka täydentää toisia. Hän tulee tietoisemmaksi henkilökohtaisista riskitekijöistään ja oppii toimimaan tehokkaasti niistä huolimatta. Coaching lisää keinoja johtaa itseä ja vaikuttaa muihin tavalla, joka vie koko työyhteisöä haluttuun suuntaan.

Sovelto Coachingissa pääroolissa on valmennettava, hänen persoonansa ja tavoitteensa. Henkilökohtaisesti räätälöity kehitysprojekti puolueettoman ja kokeneen valmentajan kanssa tuo tuloksia nopeasti

Sovelto Coachingia voi henkilökohtaisen kehitysprojektin lisäksi soveltaa johtoryhmätyöskentelyyn sekä tiimien tai vertaisryhmien kehittämiseen.

Katso Kati Järvisen esittely coachingista:

sekä erään asiakkaamme kuvaus omasta coaching-matkastaan:

coaching-kaavio.png

Ryhmäcoaching

Kun haluat kehittää vertaisryhmän toimintaa, on ryhmäcoaching organisaatiollesi varteenotettava vaihtoehto. Katso lisää tästä videosta.

Coaching-tarjontaamme


Ota yhteys myyntipalveluumme:
puh. 042 42 2121 | myyntipalvelu@sovelto.fi