Hyvin toimivat tiimit — The Five Behaviors of a Cohesive Team™

Seuraavan menestystarinan tähtenä loistaa tiimisi! Autamme sinua rakentamaan voittavan tiimin!

Katso valmennukset

Kenelle?

Tiiminvetäjille on tarjolla päivän valmennus tai koko tiimille pidempi valmennusohjelma.

Miten?

Menetelmänä käytetään Patrick Lencionin The Five Behaviors of a Cohesive Team™ -tiimimallia. Välineinä mm. The Five Behaviors™ ja Everything DiSC™
henkilökohtaset ja tiimikohtaiset profiilit.

Miksi?

Kaikki perustuu kommunikaatioon. Kuuntele Soveltoradion jakso "Onko luottamusta?", haastateltavana Sami Jalonen, toimitusjohtaja MLP.

Kuuntele »

Yhdessä rakentaen

Yhtenäisen tiimin viiden toimintatason rakentaminen ei synny itsekseen. Vasta haavoittuvuuteen perustuvan luottamuksen saavuttaminen tuo tuloksia. Onko tiimisi valmis osin rankallekin, mutta erittäin palkitsevalle matkalle?


5B_kolmio.jpg

Valmennusten tärkeinä työkaluina ovat tiimiprofiilin lisäksi Everything DiSC™ -käyttäytymisprofiilit, jotka auttavat ymmärtämään omaa ja muiden tiimin jäsenten erilaisuutta luoden vankan perustan luottamuksen rakentamiselle ja konfliktien käsittelylle.


Tähän ei ole oikotietä, eikä sitä voi saavuttaa yksin. Se vaatii sitoutumista ja työtä. Ohjauksen, valmennuksen ja tarvittavat työkalut toteutukseen saat tiimien kehittämisen asiantuntijalta ja yhtenäisen tiimin viisi toimintatasoa sertifioituneelta valmentajalta. Valmennus perustuu Patrick Lencionin The Five Behaviors of a Cohesive Team™ -tiimimalliin.


Five-Behaviors-Logo-Color.jpg
everythingdisc.png

Future Leader - Hallitse yhtenäisen tiimin viisi toimintatasoa

Tiiminvetäjä!

Ilmoittaudu tehokkaaseen valmennukseen, joka johdattaa sinut matkalle aitoon ja tuloksekkaaseen tiimityöhön. Valmennus perustuu Patrick Lencionin The Five Behaviors of a Cohesive Team™ -tiimimalliin. Valmennuksen kesto on yhden päivän.

Tutustu valmennukseen ja ilmoittaudu »

Winning Team - Rakenna tiimistäsi voittajatiimi

Koko tiimi!

Käynnistä koko tiimille tarkoitettu 3-6 kuukauden mittainen muutosohjelma, jossa tiimin toiminta analysoidaan jokaisella viidellä toimintatasolla. Muutosohjelmassa rakennetaan aito tiimitoiminta jokaisen tiimin jäsenen erilaisuutta kuunnellen ja hyödyntäen. Valmennus perustuu Patrick Lencionin The Five Behaviors of a Cohesive Team™ -tiimimalliin.

Tutustu valmennusohjelmaan ja tilaa se tiimillesi »

Everything DiSC® -työyhteisöprofiili

Everything DiSC -työyhteisöprofiili -valmennus tiimeille »

Everything DiSC -työyhteisöprofiili yksilölle »

Microsoftin kokemuksiaKiinnostuitko aiheesta?

Sovelton uutiskirje kokoaa yhteen kiinnostavaa ajankohtaissisältöä Sovelton palveluista ja työelämän megatrendeistä.

Tilaa nyt

Tarvitsetko apua koulutuksesi suunnitteluun?

Ota yhteyttä, kun haluat suunnitella henkilökohtaisen koulutuskokonaisuutesi tai kun mietit, mikä kursseistamme ja oppimismuodoista on sinulle paras vaihtoehto. Autamme myös ilmoittautumiseen ja maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä.

Soita ilmaiselle koulutusneuvojallemme:

020 7776 670