Markkinointi, myynti ja viestintä

Myynti_markkinointi_ja_viestinta.png


Organisaation menestys syntyy digitaalisen rajapinnan hyödyntämisestä myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä, sekä kyvykkyydestä hyödyntää modernin tietotyön välineitä myös sisäisessä toimintakulttuurissa.

Nopeat teknologiamuutokset muuttavat kilpailua. Mahdollisuudet ovat nyt kaikille samat - kyvykkyys hyödyntää niitä on erottautumistekijä.Digitaalinen markkinointi ja some-kanavien hyödyntäminen

Asiakkaasi hakee tarvitsemansa palvelut webistä. Organisaatiosi palveluiden laatu punnitaan jo ennen kuin olet päässyt kontaktiin asiakkaasi kanssa. Hakukoneoptimoinnin ja analytiikan taidot kuuluvat jokaisen organisaation toiminnan perusedellytyksiin!

Sovelto tarjoaa asiakkailleen rautaisen koulutuspaketin ja mahdollisuuden sertifioitua digimarkkinoinnin osaajaksi. Kyseessä on Digital Marketing Instituten tuottama videomuotoinen 30 tunnin koulutus, joka opiskellaan Sovelto Channel -oppimisympäristössä. Koulutuksesta hyötyy myös johto.

Lue lisää: Professional Diploma in Digital Marketing »

Ratkaisumyynti — tulevaisuuden myyjän tärkein kompetenssi

Parhaat palvelut kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa. Ratkaisumyynti varmistaa toiminnan jatkuvuuden muuttuvassa markkinatilanteessa ja erottaa huippumyyjät joukosta.

Lue lisää: Ratkaisumyynti: rohkeus myydä muutosta »

Asiantuntijan viestintätaidot

Viestintätaitojen merkitys kasvaa jokaisen työssä. Kun haluat vaikuttaa, opiskele viestinnän perustaidot sinulle sopivalla hetkellä Sovelto Channelissa. Opit viestinnän suunnittelua, suullista ja kirjallista viestintää sekä eri kanavien hyödyntämistä.

Lue lisää: Asiantuntijan viestintätaidot »

Uusi sisäisen viestinnän toimintakulttuuri

Organisaation sisäinen viestintä on aarreaitta, joka voidaan saada hyötykäyttöön moderneja tietotyövälineitä hyödyntämällä. Uudista sisäisen viestinnän toimintakulttuuri ja tee organisaatiosta notkeampi! Tuloksena asiakaspalvelu parantuu ja organisaatio pystyy muuntumaan notkeammin toimintaympäristön muuttuessa.

Lue lisää: Tietotyön uusi kulttuuri »

Markkinoinnin, myynnin ja viestinnän osaamisratkaisut

Hyödynnä osaamisemme taittotyön tehostamisessa. Olemme Adoben virallinen koulutuskeskus ja autamme organisaatioita suunnittelutyön ja viestinnän viemisessä uudelle tuottavuuden tasolle.
Haluatko saada tehokkuutta ja vaikuttavuutta oman asiantuntijuutesi tueksi? Viestintätaitojen kehittämisestä on hyötyä sinulle, joka haluat varmistaa viestin perillemenon ja varmistaa yhteistä ymmärrystä, toimitpa sitten asiantuntijana, kouluttajana, myyjänä tai esimiehenä.
Digitaalisen markkinoinnin verkkokoulutus: opi digitaalista markkinointia vain 16 viikossa ja hanki kansainvälinen digitaalisen markkinoinnin Professional Diploma in Digital Marketing -sertifiointi.
Dynamics 365 -järjestelmän koulutuksia löytyy sekä loppukäyttäjille että järjestelmän hallinnasta, mukauttamisesta ja kehityksestä vastaaville henkilöille. Suosittuja ovat myös yrityskohtaisesti toteutettavat koulutuksemme jotka on suunnattu yritysten myynti- ja markkinointitiimeille.
Onko myynninjohtamisesta kadonnut hohto? Hohto™-palvelukokonaisuuden avulla sujuvoitat myyntiprosessia, automatisoit rutiinit ja näet kirkkaammin!
Digital Marketing Instituten tutkinto Professional Diploma in Digital & Social Selling on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet digitaalisen myynnin ja/tai verkkoviestinnän parissa ja haluat varmistaa ajanmukaisen osaamisen ja saada kansainvälisesti tunnustetun todistuksen. Myynnin digitaalisten tekniikoiden hallinta kuuluu nyt jokaisen myyntityötä tekevän perusosaamiseen. Asiakkaasi käyttää näitä kanavia tuotteiden ja palveluiden etsimiseen, on sitten kyse b2b- tai b2c-myynnistä.
Sosiaalinen media on paljon muutakin kuin Facebook. Se tarkoittaa myös kustannustehokkaita ja jopa ilmaisia yhteisöllisiä ratkaisuja, jotka oikein käytettyinä voivat tuoda lähes epäreiluja kilpailuetuja yrityksille!
Pystytkö kohdistamaan työaikasi uuden luovan työn tekemiseen? Onko aiemmin tehty materiaali hyötykäytössä? Jääkö tärkeitä asioita kiireessä hoitamatta? Huomaat eron, kun deadline koittaa!

Sovelton uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme. Saat tiedon uusista trendeistä, koulutuksista sekä kiinnostavia puheenvuoroja alasta ja alan vierestä.