Professional Diploma in Digital Marketing

Digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi 16 viikossa

Katso koulutukset

Opiskele haluamallasi laitteella koska tahansa

Pääset koulutuksen videoihin, harjoituksiin ja testikysymyksiin käsiksi koska haluat.

Huippu-asiantuntijoiden suunnittelema ja hyväksymä

Opetussuunnitelma on suunniteltu yhdessä maailman johtavien brändien kuten Googlen, Facebookin ja Twitterin kanssa.

Kansainvälisesti tunnustettu digitaalisen markkinoinnin sertifikaatti

DMI on tunnetuin digitaalisen markkinoinnin standardi maailmanlaajuisesti. Sitä opetetaan yli 80 maassa.

Digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi

Nyt voit aloittaa uuden uran tai vahvistaa digitaalisen markkinoinnin taitojasi hakeutumalla Professional Diploma in Digital Marketing -koulutusohjelmaamme. Professional Diploma in Digital Marketing -koulutusohjelma on Irlannin digitaalisen markkinointi-instituutin, Digital Marketing Instituten DMI:n virallinen, sertifikaattiin tähtäävä opintokokonaisuus, jonka suorittaneet saavat tutkinnostaan sertfikaatin.


Kurssin on suunnitellut kansainvälisen digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset ja se on hyväksytty johtavien digitaalisten brändien toimesta kuten Facebook, Twitter, LinkedIn ja Google.


Kenelle digitaalisen markkinoinnin kurssi sopii?

Professional Diploma in Digital Marketing on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet digitaalisen markkinoinnin ja/tai verkkoviestinnän parissa ja haluat varmistaa ajanmukaisen osaamisen ja saada kansainvälisesti tunnustetun todistuksen. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös digiajan asiantuntijalle, joka haluaa ymmärtää, miten oma osaaminen ja palvelut tehdään näkyväksi. Toisaalta voit myös aloittaa uuden kiinnostavan uran ja opetella kaiken alusta.


Voit opiskella verkossa täysin omaan tahtiisi missä ja miten haluat. Voit suorittaa tutkinnon jopa viikossa tai käyttää syventyäksesi aiheeseen puoli vuotta. Päätös on täysin sinun.

Mistä osa-alueista verkkokurssi koostuu?

Verkkokurssi sisältää 30 tuntia syvällisiä videoluentoja, ladattavia esityksiä, harjoituksia ja case-esimerkkejä.


Tämä kurssikokonaisuus ja siitä saatava sertfiointi antaa sinulle hyvät perusteet tärkeimpiin digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuksiin. Kurssin aikana käsitellään hakukoneoptimointia, pay-per-click- ja display-mainontaa, sähköpostimarkkinointia, sosiaalisen median markkinointia, mobiilimarkkinointia, analytiikkaa sekä strategian luomista ja sen suunnittelua. Tämä takaa sinulle työroolistasi riippumatta johtajana tai markkinoinnin ammattilaisena ajantasaisen tiedon digitaalisen markkinoinnin tilasta.


Mikä on Co-Study?

Kaipaatko hieman ryhtiä itsenäisen opiskelusi tueksi? Onko haasteenasi päästä irrottautumaan töistä opiskelua varten? Sovelto tarjoaa mahdollisuuden hankkia joihinkin itseopiskelutuotteisiin lisäpalveluna Co-Study-paketin.


Co-Study on lisäpalvelu sinulle, joka haluat syventää opintojasi ja joka haluat verkostoitua muiden opiskelijoiden kanssa.


Co-study-vaihtoehdossa Professional Diploma in Digital Marketing -opiskeluun sisältyy mahdollisuus osallistua vuosineljänneksittäin järjestettäviin Co-Study-päiviin. Päivän tarkoituksena on tarjota syventävää osaamista ja tukea omiin opintoihin liittyviä aiheita.


Co-study-päivänä paikalla on huippuvalmentaja ja opintojasi tukeva Sovelton valmentaja, jolta saat tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta. Valmentajat auttavat opiskelun rytmittämisessä ja kohdistamisessa niihin asioihin, joiden avulla onnistut saavuttamaan maksimaalisen tehon kurssistasi.


Jokainen Co-Study-opiskelija saa käyttöoikeudet Sovelto Space -työtilaan, joka on interaktiivinen alusta, jossa ylläpidämme kurssimateriaalia ja kommunikoimme opiskelijoidemme kanssa.


Co-Study-päivä tarjoaa luentojen lisäksi, mainion mahdollisuuden verkostoitua ja keskustella muiden kurssilaisten kanssa.


Aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvit sistältyvät Co-Study-hintaan.


TERVETULOA!


Autamme vahvistamaan digitaalisen markkinoinnin taitojasi toimialasta tai roolistasi riippumatta. Tämä puolestaan auttaa sinua eteenpäin urallasi.

Kansainvälinen digitaalisen markkinoinnin sertifiointi

Suorittaessasi kurssin hyväksytysti saat toimialan laajasti tunnustaman kansainvälisen sertifioinnin. Tämän digitaalisen markkinoinnin kurssin on suorittanut yli 10 000 henkilöä 60 maassa. Sertifiointi antaa hyvän lisän myös ansioluetteloosi, koska digitaalisen markkinoinnin osaaminen on jatkuvasti kasvava ala ja sitä arvostetaan monilla toimialoilla ja myös rekrytoijien silmissä.

Testaa digitaalisen markkinoinnin taitosi

Tarkista tällä diagnostiikkatyökalulla, missä vaiheessa sinä ja tiiminne olette digitaalisessa markkinoinnissa.

Professional Diploma of Digital Marketing -sertifiointitesti

Meillä on Pearson Vue -testikeskus Pasilassa. Kurssin hinta sisältää myös testin.

How to become a Digital Marketing Manager - an essential skills checklist

Anna tähän sähköpostiosoitteesi, niin saat luettavaksesi eKirjan (pdf-tiedostona):

Seuraavat Co-Study-päivät

  • 28.9.2017
  • 14.12.2017
  • 22.3.2018
  • 14.6.2018

Jos olet hankkinut Co-Study-paketin, ilmoittaudu kuhunkin päivään viimeistään 2 viikkoa etukäteen osoitteeseen info@sovelto.fiKiinnostuitko aiheesta?

Sovelton uutiskirje kokoaa yhteen kiinnostavaa ajankohtaissisältöä Sovelton palveluista ja työelämän megatrendeistä.

Tilaa nyt

Tarvitsetko apua koulutuksesi suunnitteluun?

Ota yhteyttä, kun haluat suunnitella henkilökohtaisen koulutuskokonaisuutesi tai kun mietit, mikä kursseistamme ja oppimismuodoista on sinulle paras vaihtoehto. Autamme myös ilmoittautumiseen ja maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä.

Soita ilmaiselle koulutusneuvojallemme:

020 7776 670