”Tosi hyvä koulutus! Kouluttaja huomioi hyvin kurssilaisten tarpeet ja jo olemassa olevan osaamisen. Uutta asiaa tuli sopivasti täydentämään vanhaa osaamista. Kokonaisuus pysyi hyvin kouluttajan hallussa.“

Päivi Moisio
EHS Coordinator, Sandvik Mining and Construction Oy, Turku

Tietotyö

Työ on iso osa elämää. Ja tietotekniikka yhä suurempi osa työtä. Työn voi tehdä vaikeimman kautta – tai se voi olla mielekästä ja tyydytystä tuovaa. Me haluamme tuoda takaisin tekemisen ilon ja työn arvon!

Uusi osaaminen voi tuoda sujuvuutta arkesi pyöritykseen tai viedä kokonaan uusille urille. Oli tavoitteesi mikä tahansa, me olemme hajulla työelämän muutoksien suunnista ja osaamme auttaa polkusi tasoittamisessa.

Rakenna oma osaamispolkusi!
Koulutukset »
Ota yhteys myyntipalveluumme »

Tietotyö

Pään päivittämisen uudet muodot

Tutkimusten mukaan vain 10 % oppimisesta tapahtuu kurssimuotoisen kouluttautumisen kautta. Todellinen osaaminen syntyy palautteen, työssä ja työn ohessa oppimisen sekä soveltamisen kautta. Miksi siis osaamisen kehittämisen ratkaisut eivät ole tukeneet tätä olennaista havaintoa? Tämän me haluamme muuttaa.

Sovelto Channel »

Online-kurssit »

10_20_70.jpg

Tietotyön osaamisratkaisut

Tilaa organisaatiollesi ajansäästöä, osaamistarpeen vähentymistä ja imagonkohotusta asiakirjamalliratkaisun muodossa. Hyvin suunniteltu ja teknisesti toimiva asiakirjamalliratkaisu tehostaa toimintaa ja rahaakin säästyy.
Excel-osaamista tarvitaan tehtävässä kuin tehtävässä. Tehokkaat työmenetelmät ja oikeat työvälineet oikeassa paikassa tuovat merkittävää ajansäästöä. Mitä suurempi osa työajastasi kuluu Excelin parissa, sitä tärkeämpää on osata ihan oikeasti eikä sinne päin.
Organisaatioilta vaaditaan nyt reagointinopeutta, nopeaa päätöksentekoa ja sujuvia työtapoja. Nykyaikaiset välineet ja tietoyhteydet mahdollistavat tämän kaiken. Tarvittavat välineet ovat yleensä jo käytössä.
Pikavalmistuksessa on kyse materiaalia lisäävästä menetelmästä, jolla haluttu esine valmistetaan automaattisesti 3D-mallin pohjalta. Soveltossa on lähdetty tutkimaan tarjolla olevia laitteita ja menetelmiä sekä tekemään mielenkiintoisia kokeiluja tällä saralla.
Microsoft Project eli tuttavallisesti usein MS Project on varmaankin yleisimmin käytetty projektinhallintaohjelmisto. Siitä on myös ehkä eniten huonoja käyttökokemuksia. Tilanne voisi olla toisinkin. Project on hyvä työkalu, opeteltavissa oleva ohjelmisto siinä kuin mikä tahansa muukin.
Microsoft SharePoint on saavuttanut monissa organisaatioissa liiketoimintakriittisen järjestelmän statuksen. Eri ominaisuuksia voidaan ottaa hyötykäyttöön vaihe kerrallaan. SharePoint-koulutustarjonnastamme löydät eri käyttötapauksiin suositeltavat osaamispalvelut.
Mietityttääkö henkilöstötyön tuottavuus? Ovatko IT-investoinnit hyötykäytössä arkityössä? Jääkö tärkeitä asioita kiireessä hoitamatta? Jalkauta tietotyölle pelisäännöt. Säästä vartti tunnissa.
Tarjoamme välineiden lisäksi myös pedagogisen asiantuntemuksemme ja tuotantotiimin vankan osaamisen tuotantoprojekteista: käsikirjoitukset, roolitus, kuvaus- ja äänityskalusto, editointi ja jälkikäsittely sekä julkaisu.

Suosituimmat koulutukset

Tietotyötä tekevien ammattilaisten osaamispalvelut

Sovelton uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme. Saat tiedon uusista trendeistä, koulutuksista sekä kiinnostavia puheenvuoroja alasta ja alan vierestä.

Suosituimmat koulutukset asiantuntijoille