Henkilökohtainen myyntipalvelu

Henkilökohtainen myyntipalvelumme palvelee sinua puhelimitse tai sähköpostitse silloin, kun haluat suunnitella henkilökohtaisen koulutuskokonaisuutesi tai kun mietit, mikä kursseistamme ja oppimismuodoista on sinulle paras vaihtoehto. Autamme myös ilmoittautumiseen ja maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä. Kun koulutustarpeesi on laaja, todennäköisesti henkilökohtainen koulutuskortti eli Sovelto Access on kustannustehokkain tapa hoitaa osallistumismaksut.

Uutta: voit viestitellä meille myös chat-palvelussa!

Chattiin pääset napsauttamalla minkä tahansa sivun oikeassa laidassa näkyvää punaista painiketta: kun siinä on teksti CHAT-APU, olemme linjoilla ja valmiina palvelemaan sinua. Jos painikkeessa on teksti KYSY APUA, voit jättää meille viestin, johon vastaamme mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä! Me autamme.

Petri Hytönen
Myyntipäällikkö, tiimin vetäjä
+358 40 647 3347
petri.hytonen@sovelto.fi
Petrillä on monipuolinen ja pitkä kokemus koulutusmyynnistä sekä lisäksi suuri innostus palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Vapaa-aikanaan Petri harrastaa historiaa, sulkapalloa sekä loputonta mökkiremonttiaan.
Ryppyotsaisuus lisää vastatuulta.
Kimi Juntunen
Myyntipäällikkö
+358 40 6315440
kimi.juntunen@sovelto.fi
Jarmo Kuivanen
Myyntipäällikkö
+358 40 502 5944
jarmo.kuivanen@sovelto.fi
Jarmo Kuivasella on takanaan pitkä ja monipuolinen ura palvelualalla, josta viimeiset neljätoista vuotta kouluttajana. Tyytyväinen asiakas on paras palkinto tehdystä työstä. Harrastukset liittyvät liikuntaan eri muodoissa.
Microsoft Certified Trainer (MCT), MCAS Instructor, MOS Master Instructor
Kaikki järjestyy...
Kirsi Laitinen
Myyntipäällikkö
+358 40 620 5950
kirsi.laitinen@sovelto.fi
Elä hetkessä, keskity siihen mitä teet.
Christa Lindström
Myyntipäällikkö
+358 40 749 5606
christa.lindstrom@sovelto.fi
Christa on toiminut yli 15 vuotta monipuolisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä B2B-puolella ja haluaa palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Vapaa-aikaa hän viettää eri urheilulajien parissa, kuten golf, tennis ja laskettelu.
Everything happens for a reason.
Juha Oksanen
Myyntipäällikkö
+358 50 566 5702
juha.oksanen@sovelto.fi
Juha on toiminut n. 15 vuoden ajan myynnin parissa B2B-puolella. Vapaa-aikana Juha harrastaa mm. jalkapalloa ja murtomaahiihtoa.
Maltti on valttia.
Anne-Mari Salminen
Myyntipäällikkö
+358 40 667 0773
anne-mari.salminen@sovelto.fi
Anne-Mari on toiminut pitkään erilaisissa myynnin ja markkinoinnin asiakaspalvelutehtävissä. Vapaa-aika kuluu hyötyliikunnan ja perheen parissa.