Johtajat ja johtavat konsultit

Sanna Varpukari
Toimitusjohtaja
Sanna on toiminut yli 10 vuotta Sovelton vetäjänä. Hän on työstään innostunut asiakastyön konkari, jolla on halu vaikuttaa valmennuksen keinoin. Sanna pyrkii päättäväisesti edistämään tärkeäksi kokemiaan asioita, kuten tuottavuuden kasvua, henkilöstön hyvinvointia ja organisaatioiden oppimista.
Ikuinen opiskelija, viimeisimmät opintosuoritukset ovat johtamisen (MBA) ja yritysjuridiikan alalta. Työuralla on ollut ainutlaatuinen mahdollisuus oppia 20 vuotta yhdessä parhaiden asiakkaiden ja huippuhyvien työkaverien kanssa tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämismahdollisuuksista. Näistä kokemuksista on hyvä ammentaa uusiin haasteisiin.
Onni on asenne, oppiminen elämän tarkoitus!
Anne Tarkiainen
Johtaja
Anne on työskennellyt ict-koulutusalalla johtotehtävissä vuodesta 1995 ja Soveltossa sen historian alkutaipaleelta saakka. Asiakastyö, ihmiset, liiketoiminta, valmentava johtaminen ja win-win -ratkaisut innostavat häntä. Annu viettää vapaa-aikaa perheen ja ystävien kanssa, harrastaa opiskelua, matkustamista, lukemista ja liikuntaa. Kaupallisen ja viestinnällisen koulutuksen lisäksi Anne on suorittanut valmentajatutkinnon ja parhaillaan hän on loppusuoralla MBA-opinnoissa Aallossa.
Kukaan ei pääse pakoon sydäntään. Sen vuoksi on paras kuunnella, mitä se kertoo. - Paulo Coelho
Pasi Lehtiniemi
Johtava konsultti, Johtaminen
Pasi Lehtiniemellä on 15+ vuoden kokemus liiketoiminnan ja tietohallinnon  kehittämisestä, projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Työuransa aikana Pasi on vastannut laajojen liiketoimintakriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta globaalissa toimintaympäristössä. Pasilla on vankka kokemus toimitusketjun hallinnasta ja strategisesta yritysyhteistyöstä.   http://fi.linkedin.com/in/pasilehtiniemi/
Muutoshallinta; LEAN management, liiketoiminnan kehityshankkeet, ulkoistukset, toimittajahallinta ja hankintatoimen kehittäminen. Tietohallintojohtaminen; Yritysarkkitehtuuri, ICT strategia. Projektijohtaminen; IPMA, Prince2, Scrum. Palvelujohtaminen; ITIL, ISO/IEC20000. Hallintomalli: COBIT.
Mika Seitsonen
Johtava konsultti, Teknologiat
Mika Seitsonen on kouluttanut ja konsultoinut Microsoft-teknologioita meillä ja maailmalla jo yli kaksikymmentä vuotta ja on varmasti yksi tunnetuimpia suomalaisia asiantuntijoita Microsoft-tekniikoiden käyttöönotossa ja hyödyntämisessä. 2000-luvun alussa Mika ja kollegansa Sakari Kouti kirjoittivat yhden maailmanlaajuisesti eniten myyneistä suomalaisten kirjailijoiden tietotekniikkakirjoista nimeltään Inside Active Directory. Viime vuodet Mika on keskittynyt Microsoftin identiteetti- ja tietoturvateknologioiden (AD FS, Microsoft PKI), pilvipalveluiden (Microsoft Intune, Azure ja Office 365) sekä yhdistetyn viestinnän (Lync/Skype for Business Server) -ratkaisuiden koulutukseen ja konsultointiin. Ensimmäisistä versioistaan Mikan palettiin ovat kuuluneet myös Remote Desktop Services sekä IIS. Mika on myös Sovelton perustajia ja syksystä 2015 lähtien hän on vastannut Sovelton teknologiat-osaamisalueen kehittämisestä Soveltossa.
DI, M.Sc, MCSE: Communications , MCSA: Office 365, MCSA: Office 365, MS: Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions, MCT. Osaamisalueita mm. Lync/Skype for Business Server, Windows-palvelinkäyttöjärjestelmät (ml. Windows Server 2012/R2/2016), identiteetin hallinta: Active Directory (sekä on-premise että Azure), Microsoft Intune, Microsoft-verkkojen tietoturva ja erityisesti PKI.
Älä lennä suojelusenkeliäsi kovempaa!
Tommi Teräsvirta
Johtava konsultti, Sovelluskehitys
Tommi on ohjelmistokehitykseen liittyvän kouluttamisen ja konsultoinnin rautainen ammattilainen. Tommilla kouluttajaura alkoi vuonna 1997 Java-koulutuksilla. Hän on toiminut ohjelmistoalalla useissa haastavissa tehtävissä, mistä saatua kokemusta hän pystyy hyödyntämään niin Full stack Web-kehityksessä kuin sulautettujen järjestelmien ja käyttöjärjestelmien alueilla. Tommilta löytyy sertifioitua osaamista niin Microsoft-ympäristöön, kuin Java ja C++ -kieliinkin liittyen. Lähellä sydäntä ovat myös mobiilit alustat, avoin lähdekoodi ja Linux. Tommi on erittäin pidetty kouluttaja. Hän onnistuu koulutuksissaan innostamaan aiemmin koodausta karttaneen oppilaan koodauksen salojen mielenkiintoiseen maailmaan. Tommi on konsultoinut ja kouluttanut niin koti- kuin ulkomaillakin.
MCTS, Oracle Certified Professional, Java SE 7 Programmer, TOGAF® Foundation Certificate, Certified QT Specialist
Juha Sihvonen
CFO, Administer Oy