Yritysmyynti

Muutos- ja osaamistarpeenne ohjaavat meitä, kun suunnittelemme teille tuloksellisia oppimisratkaisuja. Meille on kunnia-asia tarjota parasta laatua ja oppimisen iloa! Jos yrityksellänne ei vielä ole nimettyä yhteyshenkilöä Soveltolta, ota yhteyttä. Tulemme mielellämme käymään, esittäytymään ja palvelemaan!

Voit ottaa suoraan yhteyttä myyntihenkilöstöömme.

Yritysmyyntimme palvelee koko organisaatiota koskevissa osaamisratkaisuissa ja tavoitteellisessa osaamisen kehittämisessä. Tavoitteenne ja tarpeenne ratkaisevat myös, millaiset oppimismuodot sopivat teille parhaiten. Yritysmyyntiimme voit olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Tavataan henkilökohtaisesti joko meillä Soveltossa tai teidän tiloissanne!

Tuija Ahola
Myyntineuvottelija
+358 40 552 7974
tuija.ahola@sovelto.fi
Tuija työskentelee myyntineuvottelijana Tampereen toimipisteessä.
Piia Hoffsten
Customer Executive
piia.hoffsten@sovelto.fi
Pirjo Jarva
Hankepäällikkö
+358 400 604 407
pirjo.jarva@sovelto.fi
Pirjo Jarva on todellinen koulutusalan konkari, sillä hän on työskennellyt koulutuksen parissa vuodesta 1984. Pirjon asiakkaana on kuntapuolen sektori, jota hän kuntien palvelupäällikkönä palvelee suurella sydämellä. Tahtotila on löytää oikeita ratkaisuja asiakkaille ja tavoitteena on rakentaa sujuva ja onnistunut yhteistyö asiakkaan kanssa. Pirjo on erikoistunut pitkien teknologiahankkeiden ja projektien koordinointiin ja läpiviemiseen.
Juha Juntunen
Customer Executive, julkishallinto
+358 40 551 1060
juha.juntunen@sovelto.fi
Juhalla on vankka tausta niin julkiselta kuin yksityiseltäkin puolelta monelta eri toimialalta myynnistä ja myynnin johtotehtävistä. Juha on ollut mukana kehittämässä organisaatioiden toimintaa konsulttina ja organisaation vastuuhenkilönä käytännössä koko työuransa ajan. Keskeinen oivalluksensa on, että kaikkeen onnistuneeseen toimintaan liittyy ihmisten välinen hyvä vuorovaikutus ja kyky joustaa.
Future ain't what it used to be. - Yogi Berra
Aku Kaartinen
Myyntipäällikkö
+358 40 511 9245
aku.kaartinen@sovelto.fi
Petri Kettunen
Asiakaspäällikkö
+358 50 595 6417
petri.kettunen@sovelto.fi
Ilse Konttinen-Luomi
Myyntineuvottelija
+358 40 836 2245
ilse.konttinen-luomi@sovelto.fi
Marika Kotola
Competence Lead, Capability Management
+358 400 737 753
marika.kotola@sovelto.fi
Marikan intohimo on asiakkaiden liiketoiminnan muutoshankkeista pohjautuvan osaamisen johtaminen. Siihen kuuluu osaamisen kehittämisen tavoitteellinen ja systemaattinen suunnittelu, osaamisen todentaminen sekä kokonaisvaltainen ja asiakkaalle aitoa arvoa tuottavan yhteistyön rakentaminen.
Nothing works unless You do the work.
Pekka Paulakannas
Customer Executive
+358 400 154337
pekka.paulakannas@sovelto.fi
Marianna Petäjistö
(opintovapaalla)
marianna.petajisto@sovelto.fi
Onnellisuus ei ole päämäärä, vaan se on tapa matkustaa!
Minna Sorri
Avainasiakaspäällikkö
+358 50 537 4710
minna.sorri@sovelto.fi
Minnalla on Pirkanmaan alueen asiakashoidosta, myynnistä ja asiakasprojekteista pitkä ja kattava kokemus. Minnalla on tahto ja taito panostaa kestävään ja mukavaan yhteistyöhön ja parhaiden ratkaisujen löytämiseen. Lempiprojekteja ovat Office-siirtymät ja asiakkaiden tietotyön kokonaisvaltainen kehittäminen.
Datanomi. 20 vuotta alalla, ensin kouluttajana 10 vuotta ja toiset 10 vuotta asiakasvastuussa. Kokemusta ja näkemystä.
Ketterät menetelmät