Muutos tehdään oppimalla
Soveltavaa työssäoppimista

Suomalaiset johtajat arvioivat työtehtävien muuttuvan peräti 50-90% seuraavan 5 vuoden aikana. Miten yksilö oppii parhaiten tämän valtavan muutoksen tahdissa?  Miten oppiminen varmistetaan organisaatiossa työn teon ohella? Mitä muuta me opimme, kun kysyimme osaamisen johtamisesta yli 50 eri organisaatiossa? 

miten oppia muutoksen tahtiin

Oikea oppimistapa kuhunkin tarpeeseen

Modernilla työpaikalla oppimismetodit ja osaamisen johtaminen tukevat työssä soveltamista ja työn ohella oppimista. Perinteisen kurssilla oppimisen lisäksi Sovelto tarjoaa monia muita tapoja oppia tehokkaasti.

Suunnitellaan sinun organisaatiotasi parhaiten palveleva kokonaisuus

Kumppanisi työssäoppimiseen

Sovelton modernit oppimisratkaisut takaavat, että organisaatiosi ihmiset oppivat tavoitellut asiat ja pystyvät viemään opit myös suoraan käytäntöön työssäoppien. Varaa sparraus asiantuntijamme kanssa, niin käydään läpi miten pidämme organisaatiosi muutoksen edellä. Yhdessä.
Muutos tehdään oppimalla
Muutos tehdään oppimalla. 

Pysy aallonharjalla osaamisen johtamisessa

Miten suomalaiset organisaatiot vastaavat työelämän muutokseen?

Sovelto tutki yli 50 suomalaisen organisaation näkemyksiä tulevaisuudesta ja muutoksen suunnasta. Suomalaiset johtajat arvioivat työtehtävien muuttuvan peräti 50-90% seuraavan 5 vuoden aikana.
Tule mukaan webinaariin kuuntelemaan tutkimuksen tarkemmat tulokset ja johtopäätökset!

Sovelto auttaa sinua pysymään muutoksen edellä

Sovelton pitkä kokemus ja eri tilanteisiin räätälöidyt oppimismetodit lähtevät aina yksilön tai organisaation tavoitteista. Mahdollistamme tilanteeseesi parhaiten sopivan kokonaisuuden ja varmistamme, että myös pääsemme asetettuun tavoitteiseen. Yhdessä.

Lean haltuun

Sovelto MTV:n tukena Lean-projektissa.

Otavan tarina

Työkulttuurin uudistaminen käynnistettiin työtavat edellä.

Toimiva tiimi

Rakenna organisaatiostasi huipputiimi.

Case: Caruna

Tehokas ja räätälöity koulutuskokonaisuus

Nosta tiimisi uudelle tasolle

Saat sparrauksesta käteen tuoreet tutkimustulokset suomalaisten yritysten osaamisvajeista, uusia ideoita ja konkreettiset askelmerkit, joilla lähteä eteenpäin organisaatiosi osaamisen kehittämisessä. Varaa sparraus asiantuntijamme kanssa jo tänään.

Jos suuntasi on jo selkeä – pyydä tarjous