Suomalaisen osaamisen puolesta

Työelämän muutos on ennennäkemätön. Niin muutoksen mittaluokka kuin vauhtikin laittavat meidät aivan uudenlaisten paineiden eteen. Jokainen meistä joutuu opettelemaan valtavasti uusia taitoja uransa aikana.

Lue kokonaan »

17.5.2017

Sovelto mukana Valtio Expossa

Lue lisää »

16.5.2017

IAMCP WIT -tapahtuma 16.5.

Lue lisää »

25.4.2017

Online-koulutus haastaa luokkamuotoisen koulutuksen

Lue lisää »

Creative Kilta blogi 7.4.2016

Jan Bosas

Oletko joskus halunnut videoosi erilaisen ympäristön, tai oletko halunnut näyttää esimerkiksi kertojaa videon tai grafiikan edessä? Chroma keyn avulla voit kuvata missä tahansa ja vaihtaa jälkikäsittelyssä taustan tai jonkin kuvassa olevan kohteen joksikin ihan muuksi.

Lue lisää »

Front Kilta blogi 13.3.2017

Meiju Sundelin

Ajassa, jossa yhä useamman asian hoitaa ihmisen sijaan algoritmi, moni miettii mihin meitä ihmisiä tulevaisuudessa enää tarvitaan. Asiakaskohtaamisetkin siirtyvät digitalisaation mahdollistaman monikanavaisuuden myötä suurelta osin verkkoon. Uskon kuitenkin, että niin kauan kuin ostopäätöksiä tekee ihminen, tulee perinteinen, ihan elävässä elämässä tapahtuva asiakaskohtaaminen kaikesta huolimatta säilymään keskeisessä asemassa osto- ja myyntiprosessia.

Lue lisää »

Knowhow Kilta blogi 27.3.2017

Petteri Sjöholm

SharePointissa tiedostojen vahingoittaminen on vaikeaa toimivan versioinnin ja roskakorin ansiosta. Kuitenkin pientä haittaa voi syntyä, jos tiedostoja poistetaan tai vahingossa muokataan, eikä muutosta heti huomata. Kriittisille tiedostoille onkin syytä ottaa käyttöön järeämpi suojaus vahingossa tehtäviä muutoksia ja poistoja vastaan.

Lue lisää »