Artikkelit

iamcp_wit_logo.png

17.11.2017

Uskallatko uudistua? Haluaisitko uusia haasteita? Kuinka kehittää itseään fiksulla tavalla? Olet lämpimästi tervetullut IAMCP WIT -tapahtumaamme 17.11. Pasilassa. Tapahtuman yhteydessä pääsemme tutustumaan Sovelto Oyj:n uusiin tiloihin Helsingin Messukeskuksessa. Skumppaa ja syötävää on luonnollisesti tarjolla tälläkin kertaa.

Lue lisää »

ipma-uudistus.jpg

9.10.2017

IPMA - International Project Management Association on yksi johtavia projektinjohtamisen organisaatioita maailmassa. IPMA-sertifiointi uudistuu 1.1.2018 alkaen. Vuoden 2018 alussa Suomessa siirrytään IPMA ICB 4.0 mukaiseen sertifiointiin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hakijoiden vaatimukset kasvavat. Samalla myös arvioitsijoiden työmäärät kasvavat ja sertifioinnin hinnat nousevat. Nyt on viimeinen mahdollisuus sertifioitua nykyisellä hinnalla nykyisten vaatimusten mukaisesti.

Lue lisää »

100Stipendia_elokuu.jpg

14.9.2017

Sovelton 100 stipendiä -kampanja kiinnitti kokkolalaisen Jukka Kangasvieren huomion sosiaalisessa mediassa ja osallistuminen poiki elokuun päästipendin voiton. ”Olin lukenut aiempien kuukausien voittajien hienoja tarinoita." Hän näkee stipendivoittonsa arvostuksen osoituksena koko pelastustoimelle. ”Tämä stipendi on hieno osoitus Soveltolta, että pelastustoimen työtä arvostetaan. Tällaisia suomalaista osaamista kehittäviä kampanjoita soisi olevan lisääkin. Tässä on erinomainen idea taustalla.”

Lue lisää »

messukeskus_large.jpg

1.9.2017

Sovelton koulutuskeskus on muuttanut uusiin tiloihin. Uudet tilamme sijaitsevat Messukeskuksessa, aivan vanhojen tilojen läheisyydessä, mutta puitteet ovat entistä upeammat.

Lue lisää »

ryhmakuvasovelto.jpg

10.8.2017

Työ vaatii enemmän jatkuvaa oppimista kuin koskaan. Sovelton neljä asiantuntijaa kokoontuivat keskustelemaan aiheesta ja antavat vinkkejä, joiden avulla yksilön ja koko organisaation oppiminen saadaan uudelle tasolle.

Lue lisää »

sovelto_100stipendia_heinakuu.jpg

9.8.2017

Heinäkuun päästipendin voittaja Maarit Ruotsalainen tavoitettiin haastatteluun iloisissa tunnelmissa. ”Huhhuh! Tuntuu niin hyvältä, että meinasi mennä jalat alta, kun sain puhelun”, kertoo Ruotsalainen. ”Sovelto on keksinyt hienon tavan panostaa Suomi 100 -juhlavuoteen.”

Lue lisää »

sovelto_100stipendia_kesakuu.jpg

8.8.2017

Kesäkuun päästipendin voittaja Satu Partanen on tehnyt pitkän uran tilitoimistossa. Vaikka ammatti talouden parissa on intohimo ja elämäntapa, niin lisäksi elämään mahtuu myös vapaaehtoistyötä.

Lue lisää »

BuildTour2017_helsinki.jpg

14.6.2017

Build-konferenssi saapuu Helsinkiin kesällä 2017. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 14.6. Helsingin Hernesaaressa. Jos Build Tourilla kiinnostuit Azureen liittyvistä asioista ja kaipaat lisätietoa, Sovelto tarjoaa koulutuksia Helsingin Pasilassa syksyn aikana.

Lue lisää »

100Stipendia_toukokuu.gif

13.6.2017

Opettajia on Suomessa jo pelkästään perusopetuksessa 40 000 ja viikossa suunnitellaan yli miljoona oppituntia – silti arjesta on puuttunut työkalu, jolla voi jakaa omia oppituntejaan, hyötyä muiden ideoista ja muokata niitä edelleen. Tällaista palvelua kehittelee Sovelton 100 koulutusstipendiä -kampanjan toukokuun voittaja Marko Mäenpää.

Lue lisää »

Logo_versio2_300x225.jpg

8.6.2017

Puutarha digitalisoidaan 8.-9.6. Soveltossa Fiskarsin ja Industryhackin hackathonissa. Kahdeksan kansainvälistä huipputiimiä toteuttaa demosovelluksensa Thing2Data-alustalle ja puut ja muut kasvit tai kasvimaat sekä Fiskarsin työkalut ja virtuaalipuutarhurit auttavat sen jälkeen kotipuutarhuria onnistumaan entistä paremmin. Voittajat julkistetaan perjantai-iltapäivänä. Tapahtuman kansainvälisyydestä johtuen tämä hackathonista kertova sivu on englanninkielinen.

Lue lisää »