Artikkelit

sccm-kerho.jpg

22.5.2017

Tervetuloa SCCM-käyttäjäkerhon eli System Center Configuration Manager -osaajien maksuttomaan tilaisuuteen Soveltoon 22.5. klo 14.

Lue lisää »

Valtio_Expo_2017_logo335.jpg

17.5.2017

Valtio Expo on Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Sovelto jälleen mukana Valtio Expossa 17.5.2017 teemalla työn mielekkyyden johtaminen.

Lue lisää »

Jaana_Pelkonen.JPG

16.5.2017

Ilmoittautumislinkki on avattu ja olette lämpimästi tervetulleita toukokuun WIT-tapahtumaan! Keynote-puheenvuorostamme vastaa Jaana Pelkonen. Ohjelmassa keskitymme henkilöbrändäykseen ja kuulemme, kuinka oman itsensä brändääminen hoidetaan ammattimaisesti. Henkilöbrändäys on nyt todella kuuma puheenaihe. Jutellaan oman brändin merkityksestä ja tehdään sinustakin oman alasi ja tekemisesi huippubrändi! Microsoftilta Katri Mäntylä ohjeistaa, kuinka pääset alkuun.

Lue lisää »

shutterstock_391927840.jpg

25.4.2017

Sovelton senior konsultti Nestori Syynimaan tekemän tutkimuksen mukaan online-koulutus koetaan aivan yhtä hyväksi kuin luokkamuotoinen koulutus.

Lue lisää »

suomi_100_280px.jpg

11.4.2017

Työelämän muutos on ennennäkemätön. Niin muutoksen mittaluokka kuin vauhtikin laittavat meidät aivan uudenlaisten paineiden eteen. Jokainen meistä joutuu opettelemaan valtavasti uusia taitoja uransa aikana.

Lue lisää »

5_stars.jpg

28.1.2017

Tuntuuko sinusta, että usein on vaikeaa säilyttää arjen tasapaino? Aika ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen sinulle tärkeään. Työn, perheen ja vapaa-ajan paineiden puristuksissa moni ilmeinenkin asia jää puolitiehen – puhumattakaan uuden oppimisesta ja itsensä kehittämisestä. Millä estät urakehityksesi muuttumisen pinnalla sinnittelemiseksi?

Lue lisää »

Myladie_Stoumbou.jpg

17.1.2017

Itsensä johtaminen, potentiaalin löytäminen ja rohkeus onnistua! Tätä kaikkea oli tarjolla 17.1.2017 Microsoft Fluxissa. Keynote speakerinä tilaisuudessa upea Myladie Stoumbou, Director of Cloud Productivity Sales, Microsoft. Tilaisuuden esitetty materiaali on ladattavissa tältä sivulta.

Lue lisää »

muutosvoima_3_vaikutus_b.png

15.12.2016

Toteutimme kyselyn, jossa tutkittiin tämänhetkisten muutosvoimien vaikutusta suomalaisten työnkuvaan. Saimme 240 vastausta, jotka auttoivat meitä tunnistamaan osaamistarpeita ja löytämään niihin vaikuttavimpia ratkaisuja työtä järkeistämällä, työssä oppimalla ja teknologiaa hyödyntämällä.

Lue lisää »

sharepoint_metadata.jpg

14.12.2016

Hallitsemalla metadatan käytön SharePointissa varmistat, että henkilöt löytävät tiedon sujuvasti, työryhmät saavat selkeän ryhmittelyn asiakokonaisuuksiin ja koko organisaatio näkee tarvitsemansa tiedot. On-Demand -koulutus on uusi oppimismuoto, joka antaa sinulle mahdollisuuden ottaa uuden kokonaisuuden haltuun juuri sinulle sopivalla hetkellä.

Lue lisää »

edx.jpg

14.12.2016

edX on Harvard ja Massachusetts Institute of Technology (MIT) yliopistojen perustama MOOC ympäristö, jossa tarjotaan maailman parhaiden yliopistojen kursseja avoimesti. MOOC lyhenne tulee sanoista Massive Open Online Course, eli massiivinen avoin verkkokurssi. Massiivinen viittaa siihen, että kurssilla voi olla jopa kymmeniä tuhansia osallistujia eri puolilta maailmaa.

Lue lisää »