Artikkelit

Valtio_Expo_2017_logo335.jpg

17.5.2017

Valtio Expo on Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Sovelto jälleen mukana Valtio Expossa 17.5.2017 teemalla työn mielekkyyden johtaminen.

Lue lisää »

5_stars.jpg

28.1.2017

Tuntuuko sinusta, että usein on vaikeaa säilyttää arjen tasapaino? Aika ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen sinulle tärkeään. Työn, perheen ja vapaa-ajan paineiden puristuksissa moni ilmeinenkin asia jää puolitiehen – puhumattakaan uuden oppimisesta ja itsensä kehittämisestä. Millä estät urakehityksesi muuttumisen pinnalla sinnittelemiseksi?

Lue lisää »

Myladie_Stoumbou.jpg

17.1.2017

Itsensä johtaminen, potentiaalin löytäminen ja rohkeus onnistua! Tätä kaikkea oli tarjolla 17.1.2017 Microsoft Fluxissa. Keynote speakerinä tilaisuudessa upea Myladie Stoumbou, Director of Cloud Productivity Sales, Microsoft. Tilaisuuden esitetty materiaali on ladattavissa tältä sivulta.

Lue lisää »

muutosvoima_3_vaikutus_b.png

15.12.2016

Toteutimme kyselyn, jossa tutkittiin tämänhetkisten muutosvoimien vaikutusta suomalaisten työnkuvaan. Saimme 240 vastausta, jotka auttoivat meitä tunnistamaan osaamistarpeita ja löytämään niihin vaikuttavimpia ratkaisuja työtä järkeistämällä, työssä oppimalla ja teknologiaa hyödyntämällä.

Lue lisää »

sharepoint_metadata.jpg

14.12.2016

Hallitsemalla metadatan käytön SharePointissa varmistat, että henkilöt löytävät tiedon sujuvasti, työryhmät saavat selkeän ryhmittelyn asiakokonaisuuksiin ja koko organisaatio näkee tarvitsemansa tiedot. On-Demand -koulutus on uusi oppimismuoto, joka antaa sinulle mahdollisuuden ottaa uuden kokonaisuuden haltuun juuri sinulle sopivalla hetkellä.

Lue lisää »

edx.jpg

14.12.2016

edX on Harvard ja Massachusetts Institute of Technology (MIT) yliopistojen perustama MOOC ympäristö, jossa tarjotaan maailman parhaiden yliopistojen kursseja avoimesti. MOOC lyhenne tulee sanoista Massive Open Online Course, eli massiivinen avoin verkkokurssi. Massiivinen viittaa siihen, että kurssilla voi olla jopa kymmeniä tuhansia osallistujia eri puolilta maailmaa.

Lue lisää »

sovelto-iot-023.jpg

14.12.2016

Esineiden Internet, Internet of Things. Keskustelu aiheen ympärillä käy vilkkaana, mutta tavalliselle ihmiselle se saattaa tuntua abstraktilta ja omaan elämään hyvin kaukaiselta. Mutta mikä tämä esineiden Internet oikeastaan on ja voiko meistä kuka tahansa hyödyntää sitä omassa arjessaan? Asiasta otti selvää Sovelton senior-konsultti Jukka Vuola.

Lue lisää »

cgi_logo.jpg

14.12.2016

Suomen hallitus on esittänyt, että organisaatio on velvollinen tarjoamaan irtisanotuille työntekijöilleen uudelleensijoittumisvalmennusta. Lain on määrä tulla voimaan 1.1.2017 ja tuo tullessaan muutoksia yli 30 henkilöä työllistäviin yrityksiin. Miten teidän organisaatiossanne otetaan tämä jatkossa huomioon? Sovelto toteutti CGI:n kanssa yhteistyössä virtuaalisesti toteutetun Uusi työ -valmennusohjelman, joka on edelleen käynnissä. CGI tarjosi n. 170 irtisanottavalle kattavan verkkovalmennuksen, joka antoi vankat eväät uuden tulevaisuuden suunnitteluun ja työnhakuun.

Lue lisää »

digitaidot-btn.png

14.12.2016

Oppimisella on uudet muodot. Parasta on, kun se lomittuu luontevasti työn oheen mutta välillä on luksusta keskittyä ihan vaan opiskelemaan erilaisten valmentajien johdolla läsnä, kirjoista, webinaareista tai videoilta.

Lue lisää »

verisure.png

29.11.2016

Verisuren esimiehet halusivat rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kehittää johtamistaan. Sovelto on järjestänyt Verisuren nuorille esimiehille tähän mennessä kolme tilannejohtamisen valmennusta johtamisvalmentaja Risto Ahosen johdolla.

Lue lisää »