Core Kilta blogi

Sovelton Killat ovat nyt Kilta-blogeja

Olemme siirtäneet Kiltamme sovelto.fi -sivuston alle. Löydät täältä vastaisuudessa asiantuntijakirjoituksemme sekä Kiltojen blogiarkiston. Tervetuloa!

Core keskittyy infran ja sovelluskehityksen ammattilaisen asioihin. Ei mitään Exceliä tai Photoshoppia, vaan esim. identiteetin federointia ja hajautettujen sovellusten arkkitehtuuria.

Kiltamestarit ovat Sovelton omia asiantuntijoita, jotka kouluttavat ja konsultoivat näitä aiheita päivittäin.

Core Kilta blogi 9.10.2017

Miro Temonen

Pienen pieni kirjoitus Sovelton trainee-ohjelmassa mukana olevalta nuorelta herrasmieheltä. Pääsin käymään ensimmäistä kertaa Pohjois-Amerikassa sekä Microsoft Ignite -konferenssissa.

Lue kokonaan »

Core Kilta blogi 18.4.2017

Heikki Raatikainen

Maaliskuun alussa tuli tuotantoon uusin C#-versio yhdessä Visual Studion 2017:n kanssa. Vieläkö kieleen mahtuu uusia ominaisuuksia? No toki hyvääkin voi parantaa. Mutta mitenkä ne aikaisemmat versiomuutokset menikään…

Lue kokonaan »

Core Kilta blogi 5.4.2017

Sakari Kouti

Alkuvuodesta 2017 me Soveltossa aloimme miettiä uudentyyppisiä pitkäkestoisia Azure-valmennuksia. Azure on kuitenkin niin laaja kokonaisuus, joka muuttuu jatkuvasti, että perinteisellä lyhyellä luokkakurssilla sitä on hankala kattaa kuin pieneltä osin. Päätimme tehdä valmennukset kaikille Azuren parissa työskenteleville toimenkuville, eli arkkitehti, infra-ammattilainen, sovelluskehittäjä ja Data Analyst. Viimeksi mainituille työstimme Azure Data Analyst -akatemian.

Lue kokonaan »

Core Kilta blogi 3.3.2017

Tommi Teräsvirta

Olen käyttänyt Maveniä kohtalaisen paljon Java projekteissa. Myös ReactJS on minulle hyvinkin tuttu viitekehys. Jonkin aikaa sitten tuli kuitenkin ensimmäistä kertaa eteen näiden kahden yhdistäminen Java EE projektissa. Ensi viikolla sattuu tulemaan eteen koulutus, jossa pääsen vastaavan projektirakenteen selittämään ja kouluttamaan. Tässä tekniikoista ja työkaluista tärkeimmät.

Lue kokonaan »

Core Kilta blogi 3.2.2017

Heikki Raatikainen

Aika pitkään ehdin C#:lla koodailla ennen kuin tuli ensimmäinen kerta jolloin jouduin miettimään toiminnon paketoimista PowerShell-moduuliksi.
Kaikki alkoi siitä että keksin hienon pienen sovelluksen jota luultavasti joissakin organisaatioissa infrakaverit ajaisivat.

Lue kokonaan »