Creative Kilta blogi

Sovelton Killat ovat nyt Kilta-blogeja

Olemme siirtäneet Kiltamme sovelto.fi -sivuston alle. Löydät täältä vastaisuudessa asiantuntijakirjoituksemme sekä Kiltojen blogiarkiston. Tervetuloa!

Aiheuttaako Photoshop harmaita hiuksia? Kysyykö InDesign puuttuvia Plug-ineja kun avaat tiedoston? Liittyykö Ipad jotenkin tulevaisuudessa omaan työhösi. HTML5,CSS3 , Jquery? Miten ne minuun liittyvät?

Creative Kilta on yhteisö jonka tarkoitus on tarjota lajitovereiden näkemyksiä ja tukea nopeasti muuttuvassa julkaisutyön ympäristössä.

Creative Kilta blogi 7.4.2016

Jan Bosas

Oletko joskus halunnut videoosi erilaisen ympäristön, tai oletko halunnut näyttää esimerkiksi kertojaa videon tai grafiikan edessä? Chroma keyn avulla voit kuvata missä tahansa ja vaihtaa jälkikäsittelyssä taustan tai jonkin kuvassa olevan kohteen joksikin ihan muuksi.

Lue kokonaan »

Creative Kilta blogi 24.8.2015

Petteri Sjöholm

Tiedon esittäminen graafisessa muodossa on graafisen alan ja viestinnän ammattilaisten ydinosaamista. Tiedolla johtaminen on kasvava trendi ja välttämätöntä Suomen kilpailukyvylle. Tarvitaan entistä havainnollisempia tiedon esittämistapoja, jotka parhaimmillaan ovat käytettävissä reaaliaikaisina.

Lue kokonaan »

Creative Kilta blogi 4.6.2015

Seppo Alanko

Päässä on timanttinen ajatus ja Creative Cloudin kautta olisi välineet, mutta jälleen toteuttaja, ihminen siinä välissä, on usein ketjun heikoin linkki.
Vaikka olen toiminut kuvankäsittelijänä, usean lehden AD:na ja graafisten sovellusten kouluttajana ja konsulttina toistakymmentä vuotta, täytyy minunkin muistaa keskeyttää rutiinit, ottaa ajatus kauniiseen käteen ja opiskella, kuinka saan ideani toteutettua.

Lue kokonaan »

Creative Kilta blogi 4.5.2015

Tuula Virtanen

Digitalisoituminen on muuttanut b to b -bisneksen. Asiakkaat hakevat tietoa potentiaalisista toimittajista netistä ja arvoivat yrityksesi sen perusteella, löytyykö yrityksesi heidän käyttämillään hakusanoilla ensimmäisten joukossa ja onko sivuillasi mielenkiintoista sisältöä. Karsinta tahoista, joille tarjouspyynnöt lähetetään on tehty jo ennen, kuin saat mahdollisuutta häikäistä asiakkaasi taidoillasi henkilökohtaisesti.

Lue kokonaan »

Creative Kilta blogi 26.3.2015

Anna Perttilä

Viimeisen vuoden aikana useissa organisaatioissa brändi on muuttunut. Blogeissa on kirjoitettu mainostoimistojen epäonnistumisista uusia asiakkaan visuaalinen ilme. Mielipiteitä toki löytyy moneen lähtöön, mutta mitäpä jos oikeasti joissakin tilanteissa luovuus on ollut kateissa?

Lue kokonaan »