Front Kilta blogi

Sovelton Killat ovat nyt Kilta-blogeja

Olemme siirtäneet Kiltamme sovelto.fi -sivuston alle. Löydät täältä vastaisuudessa asiantuntijakirjoituksemme sekä Kiltojen blogiarkiston. Tervetuloa!

Kiinnostaako johtaminen aiheena tai oletko organisaation toimintaedellytysten kehittäjä? Keskusteletko mielelläsi tiedolla johtamisesta, palvelujohtamisesta, ohjelmajohtamisesta tai projektijohtamisesta? Onko osaamisen johtaminen sinulle tuttua juttua vai puhutko jopa kahvipöydässä kokonaisarkkitehtuurin mahdollisuuksista? Entä kiinnostaako tulevaisuuden ennakointi, robottiliikenne tai 3D valmistustekniikat…

Front Kilta on kaikille, jotka ovat kiinnostuneita erilaisista johtamisen muodoista, oman johtamisen tai työyhteisön johtamiskäytäntöjen kehittämisestä sekä erilaisista johtamisen prosesseista, menetelmistä ja viitekehyksistä!

Front Kilta blogi 13.3.2017

Meiju Sundelin

Ajassa, jossa yhä useamman asian hoitaa ihmisen sijaan algoritmi, moni miettii mihin meitä ihmisiä tulevaisuudessa enää tarvitaan. Asiakaskohtaamisetkin siirtyvät digitalisaation mahdollistaman monikanavaisuuden myötä suurelta osin verkkoon. Uskon kuitenkin, että niin kauan kuin ostopäätöksiä tekee ihminen, tulee perinteinen, ihan elävässä elämässä tapahtuva asiakaskohtaaminen kaikesta huolimatta säilymään keskeisessä asemassa osto- ja myyntiprosessia.

Lue kokonaan »

Front Kilta blogi 4.12.2016

Sami Leppänen

Innovoinnista puhutaan useasti erilaisissa yhteyksissä mutta useimmiten se näyttäytyy jännittävässä ja tärkeässä roolissa.
Innovaatioille on varattu rooli kansakunnan pelastajana sekä yritysten elinvoiman lähteenä. Innovaatiot on myös toivotettu sinne mihin aurinko ei paista.

Lue kokonaan »

Front Kilta blogi 4.11.2016

Kati Järvinen

Minulta usein kysytään, miten minusta tuli ammatticoach. Matkani coachiksi alkoi noin 10 vuotta sitten kysymyksellä ”Miten saisin esimiehet todella oivaltamaan jotain olennaista ja muuttamaan käyttäytymistään?”. Kysyin tätä henkilöstön kehittämispäällikkönä tilanteessa, jossa perinteiset koulutuksen keinot eivät enää riittäneet strategisessa muutostilanteessa – jotain vaikuttavampaa oli löydettävä.

Lue kokonaan »

Front Kilta blogi 7.9.2016

Vieraileva Kirjoittaja

Jos toteutat sitä samaa vanhaa uudelleen, kuulet todennäköisesti kommentin:

”Miksi osallistuisin taas kun edellinenkään ei johtanut mihinkään?”

Jos taas päädytte laittamaan työryhmän miettimään parannuksia tulosten pohjalta kuulette todennäköisesti:
”Tuloksethan on vanhentuneita, nyt on muut asiat tärkeämpiä”.

Lue kokonaan »

Front Kilta blogi 2.9.2016

Sami Leppänen

Olet varmaan jo kuullut digiosaamisen tarpeista?
Digitaalisuuden hyödyt nousevat parhaiten esille yhteisöllisillä työtavoilla, liikkuvaa työntekoa tukevien työvälineiden käyttöönotolla sekä rakentamalla uudenlaista luottamuksen, avoimmuuden ja jakamisen kulttuuria.

Lue kokonaan »