Knowhow Kilta blogi

Sovelton Killat ovat nyt Kilta-blogeja

Olemme siirtäneet Kiltamme sovelto.fi -sivuston alle. Löydät täältä vastaisuudessa asiantuntijakirjoituksemme sekä Kiltojen blogiarkiston. Tervetuloa!

Tuotatko Excelillä raportteja tai luotko PowerPoint-esityksiä tai esitysmalleja? Toteutatko asiakirjamalleja? Hyödynnätkö SharePointia ryhmätyövälineenä tai toimitko SharePoint-ympäristössä sisällöntuottajana? Tarvitsetko työssäsi jotain seuraavista: Lync, CRM, Project, Visio, Digium, Lotus Notes, Google Apps tai OpenOffice?

Knowhow Kilta on avoinna kaikille, jotka ovat kiinnostuneita modernista tietotyöympäristöstä, oman työajan hallinnasta sekä työhön liittyvistä välineistä ja menetelmistä!

Knowhow Kilta blogi 29.5.2017

Eine Lahtisalo

Tänä vuonna lähes jokaiselle tuttu PowerPoint-ohjelma täytti 30 vuotta. Ohjelma tunnettiin aluksi nimellä Presenter ja vähän myöhemmin siitä tuli osa Microsoft Office-ohjelmistoa. On arvioitu, että PowerPointilla on n. 500 miljoonaa käyttäjää ja päivittäin esitetään n. 35 miljoonaa PowerPoint-esitystä eri puolilla maailmaa.

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 13.4.2017

Antti Kivivalli

Inhoatko Exceliä? Ei se mitään, et ole ainoa. Excel on yhtä aikaa sekä yksi käytetyimmistä ohjelmista ja yksi niistä, joista on tullut lähes kirosanoja. Ohjelmiston inhoaminen ei varsinaisesti loukkaa ketään, mutta kun kyse on todellakin yleisesti käytetystä työvälineestä, voi sen inhoaminen olla melkoinen rasite ainakin itselle. Voisiko asialle tehdä jotain?

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 7.4.2017

Antti Kivivalli

On meillä sitten välineenä Skype for Business, Adobe Connect, Go To Meeting tai joku muu, niin käytettävissä on myös tallennustoiminto. Mitä tallentamisessa pitää huomioida ja mitä oikeastaan kannattaa ajatella asiasta ennen kuin aloittaa tallentamisen?

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 8.3.2017

Anna Perttilä

Oletko kaivannut ikoneita esityksiisi, nyt niitä on tarjolla!
Office 365-päivityksen mukana Wordiin, Exceliin ja PowerPointiin on tullut tarjolle ikoneita eli kuvakkeita.

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 15.2.2017

Petteri Kallio

LinkedIn on oikein käytettynä vahva asiantuntijan vaikuttamiskanava.
Mitä hyötyä LinkedInistä on, millainen profiilisi pitäisi olla ja miten osaamista voi kehittää?

Lue kokonaan »