C3 Cloud Skills Tour 2021

Global Cloud Skills v-Tour 28.1.2021

Haluatko kuulla miten jatkuvalla oppimisella nostetaan organisaation kyvykkyyttä ja arvoa?

Tapahtumassa kuulimme, kuinka osaamattomuuden tulosvaikutus näkyy organisaatioissa valonnopeudella. Vahvaa tulosta saadaan osaamisen jatkuvalla kehittämisellä. Muutos tehdään oppimalla! 💡 Mitkä ovat askeleet, joilla lähteä kehittämään jatkuvan oppimisen kulttuuria ja mahdollistaa menestyminen myös jatkossa?

Ota tuottavuusloikka ja tule mukaan Muutoksen avaimet -tapahtumaan 3.3. klo 13-14!

Global Cloud Skills v-Tour -tapahtumat muualla!

Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä LLPA:n (The Leading Learning Partners) kanssa. Muut LLPA-kumppanimme järjestävät omat tapahtumansa pitkin kevättä ja olet tervetullut mukaan myös näihin. Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan!

Jos uskot, että sinusta on Suomen mestariksi, kokeile nyt 5 min tietovisaa valitsemalla kilpakategoriasi, nappaa korkeimmat pisteet lyhyimmässä ajassa ja voit päästä C3 Day World Championship Global Cloud Skills Cup finaaleihin edustamaan Suomea, jonka LLPA-verkosto järjestää yhteistyössä yli 15+ maan kesken.

C3 Cloud Skills Tour 2021

Keynote: Vahvaa tulosta osaamisen jatkuvalla kehittämisellä

Päivän avasi toimitusjohtajapaneeli, jossa Sovelton toimitusjohtaja Sanna Varpukari haastatteli Microsoft Suomen toimitusjohtajaa Jussi Tolvasta sekä TietoEVRY Oyj:n toimitusjohtajaa Kimmo Alkiota. Haastattelu toteutettiin virtuaalitilassa.

Creating a Learning Culture

How can companies make the fullest of their people and create a capable winning team to tackle the obstacles of change?

Strategisen kyvykkyyden kehittäminen poikkeusoloissa

Miten avainhenkilöt osallistetaan yhteisen kyvykkyyden kehittämiseen? Case Valmet Automotive: Project Capability Development Program.

Future of Learning

Digital transformation is about people and we all know that technology is a basic component in it. What comes to people, we believe that digital mindset as well as ability to learn are the most impactful components in that transformation. 

Uudistuminen - arjen kokemuksia ja oppeja

Haluttu kehitys ei ole prosessikuva, eikä varsinkaan johdon kalvosarja. Antti kertoo käytännön työelämän esimerkein, mistä onnistunut kehitys organisaatioissa koostuu. Tavoitteena on puristaa lyhyeen aikaikkunaan paras ja ajantasaisin resepti, jolla hyvät organisatoriset aikomukset muuttuvat nopeammin ja varmemmin arjen tekemiseksi ja asiakashyödyiksi.

Antti Kiukas, Marketing Director, Siili Solutions

Cloud Skills Cup - voita mestaruus!

Liity mukaan kansainväliseen kilpailuun, jossa etsitään osaavimpia IT-ammattilaisia pilivipalvelu-, data-, AI- ja devaustaitojen alueilla.

Jos uskot, että sinusta on Suomen mestariksi, kokeile nyt 5 min tietovisaa valitsemalla kilpakategoriasi, nappaa korkeimmat pisteet lyhyimmässä ajassa ja voit päästä C3 Day World Championship Global Cloud Skills Cup finaaleihin edustamaan Suomea, jonka LLPA-verkosto järjestää yhteistyössä yli 15+ maan kesken.

Haetko ratkaisua tiimillesi?

Pyydä räätälöity tarjous tiimillesi

Rakenna jatkuvasti kehittyvän osaamisen kulttuuri tiimiisi ja ylitä tavoitteesi.

Sovelto auttaa muuttumaan oppimalla!

Sovelton innovatiivinen ajattelu koulutuksen metodologioista, niiden soveltaminen käytännön koulutustarjontaan sekä teknologian ylivoimainen hyödyntäminen osana oppimiskokemusta ovat niitä valtteja, joilla autamme asiakkaita tekemään muutosta.

Tunnustuksena vahvasta osaamisen kehittämisestä Sovelto valittiin mukaan Training Industryn globaalille TOP20 IT Training Companies -seurantalistalle yhdessä mm. LinkedIn Learningin ja Udemy for Businessin kanssa.

2020-Watchlist-Sovelto-IT-Training

Sovelto on ylpeä kansainvälisen LLPA verkoston jäsen

Vuonna 2014 Sovelto liittyi kansainväliseen LLPA-verkostoon, jonka nimi on lyhenne sanoista Leading Learning Partner Association.
Verkosto kokoaa yli 33 jäsenmaan johtavat IT-kouluttajat yhdeksi kansainväliseksi
verkostoksi ja sen tehtävänä on tarjota työkaluja, resursseja ja koulutuspalveluja, jotka varmistavat, että pilvitaidot ovat kaikkien saatavilla milloin tahansa missä tahansa maailmassa.

Tänä vuonna LLPA järjestää World Cloud Skills Cup turnauksen toista kertaa, täysin online-muodossa.