Onko sinusta Suomen mestariksi?

Haasta Cloud Skills Cup kisassa taitosi ja taistele yli 15 maan edustajaa vastaan maailmanmestaruudesta.

Kilpaile hauskassa 5 minuutin tietovisassa i) pilvipalvelu, ii) data ja tekoäly tai iii) devaustaitojen Suomen mestaruudesta. 3 voittajaa nousee kisaamaan kansainväliseen loppukilpailuun kategoriansa maailmanmestaruudesta. Luvassa on huikeita palkintoja!

Haasta itsesi ja muut alasi ammattilaiset!

Liity mukaan kansainväliseen kilpailuun, jossa etsitään osaavimpia IT-ammattilaisia pilivipalvelu-, data-, AI- ja devaustaitojen alueilla.

Jos uskot, että sinusta on Suomen mestariksi, kokeile nyt 5 min tietovisaa valitsemalla kilpakategoriasi, nappaa korkeimmat pisteet lyhyimmässä ajassa ja voit päästä osallistumaan Cloud Skills Cup World Championship –loppukilpailuun, jonka LLPA-verkosto järjestää yhteistyössä yli 15+ maan kesken.

Kuinka Suomen osakilpailu toimii?

Kilpailun tarkoituksena on valita maamme paras ammattilainen pilvi-, data- ja tekoäly- ja kehittäjäalueilla. Kunkin alueen voittaja Suomessa kilpailee paikallisten voittajien kanssa LLPA-jäsenmaista, jotka tulevat yli 15 eri maasta, ja osallistuvat samaan kilpailuun. Loppukilpailun voittajat kruunataan maailmanmestareiksi.

Register-for-cloud-skills-cup-icon2

1. Valitse kilpakategoriasi

Rekisteröidy valitsemalla luokka, jossa haluat kilpailla maailman parhaita osaajia vastaan: pilvipalvelut, data ja tekoäly tai developer.

Participate-in-cloud-skills-cup-icon2

2. Kilpaile vastaamalla nopeasti

Vastaa tietokilpailussa 20 kysymykseen alle 5 minuutissa. Hanki korkeimmat pisteet mahdollisimman lyhyessä ajassa ja pääset finaaliin!

Win-in-cloud-skills-cup-icon2

3. Taistele voitosta, kunniasta ja palkinnoista

Suomen kilpailun kolme voittajaa – yksi kussakin luokassa – julkistetaan 1. huhtikuuta. Voittajat pääsevät kansainväliseen loppukilpailuun.

Register-for-cloud-skills-cup-icon2

1. Valitse kilpakategoriasi

Rekisteröidy valitsemalla luokka, jossa haluat kilpailla maailman parhaita osaajia vastaan: pilvi, data ja tekoäly tai developer.

Participate-in-cloud-skills-cup-icon2

2. Kilpaile vastaamalla nopeasti

Vastaa tietokilpailussa 20 kysymykseen alle 5 minuutissa. Hanki korkeimmat pisteet mahdollisimman lyhyessä ajassa ja pääset finaaliin!

Win-in-cloud-skills-cup-icon2

3. Taistele voitosta, kunniasta ja palkinnoista

Suomen kilpailun kolme voittajaa – yksi kussakin luokassa – julkistetaan 1. huhtikuuta.

Kilpaile ja voita kunniaa & tuntuvia palkintoja

Tietokilpailussa sinulla on 5 minuuttia aikaa vastata 20 kysymykseen. Hankimalla korkeimmat pisteet mahdollisimman lyhyessä ajassa, voit voittaa palkintoja ja nousta kansainväliseen finaaliin.

Palkinnot Suomen osakilpailun voittajille:

Kategorian voittaja saa PRO Skills -palvelun käyttöönsä vuodeksi (arvo 588€), jonka avulla nostat teknologiataitosi tänä vuonna mestarin tasolle! Voittajat pääsevät myös kansainväliseen loppukilpailuun kilpailemaan yli 2000€ (mm. Amazon lahjakortti ja Surface Duo) arvoisista palkinnoista jopa  15+ muun maan edustajaa vastaan. 

Jos tuleva Suomen mestari etenee loppukilpailussa aina maailmanmestaruuteen asti, tarjoamme hänelle Sovelto PRO täyden jäsenyyden vuodeksi (arvo 4680€), joka sisältää pääsyn kaikille täysimittaisille PRO-merkityille teknologiakursseille.

Etene maailman loppukilpailuun

Edusta Suomea valitsemasi kategorian Suomen mestarina C3 Day World Championship Global Cloud Skills Cup finaaleissa. Kilpaile tekijöitä vastaan Portugalista, Itävallasta, Unkarista, Meksikosta, Argentiinasta, Singaporesta ja yli 10 muusta maasta!

Haasta itsesi ja mittaa teknologiataitosi

Kisaamalla pääset testaamaan etevyyttäsi hauskassa formaatissa. Valittuasi kilpakategoriasi saat automaattisen kutsun kilpailuun, jossa sinulla on 5 minuuttia aikaa vastata 20 valitsemasi aiheeseen liittyviin kysymyksiin. Vastattuasi näät pistetilanteesi suhteessa muihin pelaajiin!

Liity mukaan valitsemalla
kilpakategoriasi

Ota haaste vastaan ja kisaa taidoillasi Cloud Skills Cup Suomen- ja maailmanmestaruudesta!

Kilpailuaika on käynnissä 28.1. – 26.4. Kutsu siis ystäväsi ja kollegasi mukaan ja voitte aloittaa hauskan kilpailun toisianne ja maailmaa vastaan.

Sovelto auttaa muuttumaan oppimalla!

Sovelton innovatiivinen ajattelu koulutuksen metodologioista, niiden soveltaminen käytännön koulutustarjontaan sekä teknologian ylivoimainen hyödyntäminen osana oppimiskokemusta ovat niitä valtteja, joilla autamme asiakkaita tekemään muutosta.

Tunnustuksena vahvasta osaamisen kehittämisestä Sovelto valittiin mukaan Training Industryn globaalille TOP20 IT Training Companies -seurantalistalle yhdessä mm. LinkedIn Learningin ja Udemy for Businessin kanssa.

2020-Watchlist-Sovelto-IT-Training

Sovelto on ylpeä kansainvälisen LLPA verkoston jäsen

Vuonna 2014 Sovelto liittyi kansainväliseen LLPA-verkostoon, jonka nimi on lyhenne sanoista Leading Learning Partner Association.
Verkosto kokoaa yli 33 jäsenmaan johtavat IT-kouluttajat yhdeksi kansainväliseksi
verkostoksi ja sen tehtävänä on tarjota työkaluja, resursseja ja koulutuspalveluja, jotka varmistavat, että pilvitaidot ovat kaikkien saatavilla milloin tahansa missä tahansa maailmassa.

Tänä vuonna LLPA järjestää World Cloud Skills Cup turnauksen toista kertaa, täysin online-muodossa.