Own the future.

Learn future-shaping skills and build winning organizational capabilities by utilizing Sovelto’s modern training solutions. You can participate in all our trainings from home!

Modern training methods

A wide array of technologies

International network

Certification Exams

Prove Your TechSkills in Microsoft, Red Hat and other technologies at the Sovelto Test Center.

Learn More

Develop your skills with a turnkey solution

EASY

Develop your Office 365 craft anytime, anywhere

Develop your or your organization’s skills to be more effective at work with learning content that suits the busy worklife of a modern professional. Access regular online workouts or self-study with an extensive video library and the access to Sovelto expert webinars.

Read more

PRO

Augment your technology skills like a PRO

Skill new technologies on topics from software development and cloud services to information security. Train during the work week with 1 hour online trainings, PRO Live training access and a unique learning community at your finger tips.

Read more

LEADER

An agile learning solution for the modern leader

Expand your leadership skills with Sovelto Leader turnkey solution – Access online trainings and more to develop your or your organization’s leadership skills to the next level. Join the next-wave of modern leaders – Find out more by getting in touch.

Read more

Most popular competences

Accelerate Azure

Accelerate Azure

Katso Microsoft Azure-kurssit, koulutukset ja uudet Microsoftin julkaisemat roolipohjaiset sertifioinnit. Kouluttaudu pilvipalveluiden mestariksi Sovelton valmentamana online tai live-kurssilla.

Show

Red Hat

Red Hat

Sovelto on ainoa Red Hat Certified Training Partner Suomessa. Voit kouluttautua ja sertifioitua Red Hat -asiantuntijaksi Soveltolla Helsingissä tai osallistumalla vastaavalle virtuaalikurssille. Red Hat -koulutuksia voidaan toteuttaa myös asiakaskohtaisesti. Tule kurssille, opiskele itsenäisesti ja sertifioidu.

Show

Testimonials from customers

Marko Silander

Kurssin aikana on päässyt kysymään suoraan kouluttajalta ja jos on ollut joku haastavampi ongelmanratkaisu töissä, heti on saanut apua. ICT-alalla on oikeastaan pakko opiskella koko ajan lisää.

Marko Silander
Enfo, Järjestelmäasiantuntija

Outi Hotarinen

Kun tein Scrum tutuksi -kurssin kotoa, ei tarvinnut matkustaa aamulla mihinkään. Kaukana työpaikasta asuvalle tämä on tosi helpottava juttu. Menisin uudestaankin virtuaalikurssille, kyllä se oli niin hyvä kokemus!

Outi Hotarinen
Tieto, Head of Operational Excellence

Antti Heinonen

Hyvin nopealla varoitusajalla saatiin Vertexille ihan paikan päälle kouluttajat omiin tiloihin. Se oli tosi hyvä, että saatiin opiskella omassa tutussa ympäristössä. Kaikista kouluttajista huokui sellainen ammattitaito, ja vielä onnistuivat tiivistämään koulutussisällön kahteen päivään – ihan loistava suoritus!

Antti Heinonen
Vertex, Software Specialist

9087 companies have augmented learning with us