Own the future.

Learn future-shaping skills and build winning organizational capabilities by utilizing Sovelto’s modern training solutions. You can participate in all our trainings from home!

Modern training methods

A wide array of technologies

International network

Certification Exams

Prove Your TechSkills in Microsoft, Red Hat and other technologies at the Sovelto Test Center.

Learn More

Develop your skills with a turnkey solution

EASY

PRO

LEADER

Most popular competences

Accelerate Azure

Accelerate Azure

Katso Microsoft Azure-kurssit, koulutukset ja uudet Microsoftin julkaisemat roolipohjaiset sertifioinnit. Kouluttaudu pilvipalveluiden mestariksi Sovelton valmentamana online tai live-kurssilla.

Show

Testimonials from customers

Marko Silander

Kurssin aikana on päässyt kysymään suoraan kouluttajalta ja jos on ollut joku haastavampi ongelmanratkaisu töissä, heti on saanut apua. ICT-alalla on oikeastaan pakko opiskella koko ajan lisää.

Marko Silander
Enfo, Järjestelmäasiantuntija

Outi Hotarinen

Kun tein Scrum tutuksi -kurssin kotoa, ei tarvinnut matkustaa aamulla mihinkään. Kaukana työpaikasta asuvalle tämä on tosi helpottava juttu. Menisin uudestaankin virtuaalikurssille, kyllä se oli niin hyvä kokemus!

Outi Hotarinen
Tieto, Head of Operational Excellence

Antti Heinonen

Hyvin nopealla varoitusajalla saatiin Vertexille ihan paikan päälle kouluttajat omiin tiloihin. Se oli tosi hyvä, että saatiin opiskella omassa tutussa ympäristössä. Kaikista kouluttajista huokui sellainen ammattitaito, ja vielä onnistuivat tiivistämään koulutussisällön kahteen päivään – ihan loistava suoritus!

Antti Heinonen
Vertex, Software Specialist