Breakfast seminars

Every now and then, Sovelto organizes breakfast or afternoon seminars on various topics. The seminars are open to all customers free of charge. However, most of the seminars are given in Finnish. For registration and more information, please contact info@sovelto.fi.


sovelto_webinaari_300x275px.jpg

Join us in webinar and hear Edward van Leent, Chairman & CEO of EPI Group of Companies, introduces us to EPI Data Centre Training and gives us a sample of a course content. Webinar is spoken in English. To celebrate the launch, we will announce a special and very generous offer in the end of the webinar. So register right away to be among the first ones to hear and take advantage of it!

Tule webinaariin kuulemaan, kun Edward van Leent kertoo EPI:n koulutustarjonnasta ja sertifioinneista konesaleissa ja datakeskuksissa työskenteleville. Luvassa myös erittäin houkutteleva tarjous! Webinaari pidetään englanniksi.

Read more (in Finnish) »

sovelto_webinaari_300x275px.jpg

Kenelle testaussertifikaateista ja ISTQB-koulutuksista on hyötyä? Miksi kannattaa käydä koulutus eikä vain testissä? ISTQB-ohjelmalla voi saada ohjelmoijan testaamaan, voiko testaajan opettaa ohjelmoimaan (ketterän ohjelmistokehityksen maailmassa)? Miten ISTQB-polkua voi tukea muulla koulutuksella? Tule 17.8. linjoille kuulemaan, kun Kari Kakkonen, Knowit Oy, kertoo ISTQB-testaussertifioinneista ja niiden merkityksestä sekä antaa vinkkejä, mistä sertifioituminen kannattaa aloittaa.

Read more (in Finnish) »

aamiaisseminaari_yleisbanneri_saitti.jpg

Tampereella Pitkyn ja Sovelton yhteinen seminaaripäivä 31.3. kokosi jälleen pirkanmaalaista it-väkeä yhteen. Tällä kertaa esitysten aiheina oli web development -trendit sekä laajennettu & virtuaalinen todellisuus. Puhujina Soveltosta Tommi Teräsvirta, Toni Ylärinne ja Jari Kotola. Osallistuminen onnistui myös linjoja pitkin. Esitysten pdf-materiaalit ja videotallenteet ovat nyt jaossa tämän sivun kautta.

Read more (in Finnish) »

sovelto_webinaari_300x275px.jpg

Tässä joulukuun Sovelto Webinaarissa Pertti Pellonpoika tarjosi katsauksen VMWare vSphere 6.5:n merkittäviiin uusiiin ominaisuuksiin käytännönläheisesti ja kriittisesti. Linkit webinaarin materiaaliin ja tallenteeseen on lisätty tälle ohjelmasivulle.

Read more (in Finnish) »

sovelto_webinaari_280px.jpg

Kiitokset osallistujille! Linkit tallenteeseen ja materiaaliin on nyt lisätty tänne ohjelmasivulle.

Coaching on tutkitusti tehokas tapa kehittyä niin ammattilaisena kuin ihmisenäkin. Sen voima perustuu tilaan ja mahdollisuuteen tarkastella omaa toimintaansa ja oivaltaa olennainen. Coachingin väitetään maksavan itsensä takaisin 5,6-kertaisesti. Harvaa kehittymismenetelmää pidetään yhtä tehokkaana.

Read more (in Finnish) »