Breakfast seminars

Every now and then, Sovelto organizes breakfast or afternoon seminars on various topics. The seminars are open to all customers free of charge. However, most of the seminars are given in Finnish. For registration and more information, please contact info@sovelto.fi.


aamiaisseminaari_yleisbanneri_saitti.jpg

Tampereella Pitkyn ja Sovelton yhteinen seminaaripäivä 31.3. kokosi jälleen pirkanmaalaista it-väkeä yhteen. Tällä kertaa esitysten aiheina oli web development -trendit sekä laajennettu & virtuaalinen todellisuus. Puhujina Soveltosta Tommi Teräsvirta, Toni Ylärinne ja Jari Kotola. Osallistuminen onnistui myös linjoja pitkin. Esitysten pdf-materiaalit ja videotallenteet ovat nyt jaossa tämän sivun kautta.

Read more (in Finnish) »

sovelto_webinaari_300x275px.jpg

Tässä joulukuun Sovelto Webinaarissa Pertti Pellonpoika tarjosi katsauksen VMWare vSphere 6.5:n merkittäviiin uusiiin ominaisuuksiin käytännönläheisesti ja kriittisesti. Linkit webinaarin materiaaliin ja tallenteeseen on lisätty tälle ohjelmasivulle.

Read more (in Finnish) »

sovelto_webinaari_280px.jpg

Kiitokset osallistujille! Linkit tallenteeseen ja materiaaliin on nyt lisätty tänne ohjelmasivulle.

Coaching on tutkitusti tehokas tapa kehittyä niin ammattilaisena kuin ihmisenäkin. Sen voima perustuu tilaan ja mahdollisuuteen tarkastella omaa toimintaansa ja oivaltaa olennainen. Coachingin väitetään maksavan itsensä takaisin 5,6-kertaisesti. Harvaa kehittymismenetelmää pidetään yhtä tehokkaana.

Read more (in Finnish) »

sovelto_webinaari_300x275px.jpg

Kiitos osallistujille! Linkit videotallenteeseen ja materiaaliin lisätty tälle sivulle.

Millaisena organisaatiosi näkyy asiakkaille ja yhteistyöverkostolle? Kun haluat varmistaa, että myös Microsoftin tuotteilla tehdyt asiakirjat, esitykset ja taulukot tukevat brändiä, huomio kannattaa kiinnittää asiakirjamalleihin ja niiden käytettävyyteen! Tässä 18.11. webinaarissa kerromme, minkälaisilla keinoilla saat henkilöstön todella käyttämään yhteisiä mallipohjia.

Read more (in Finnish) »

sovelto_webinaari_300x275px.jpg

Kiitokset osallistujille! Linkit tallenteeseen ja materiaaleihin on lisätty tälle sivulle.

Microsoft Dynamics CRM on mitä mainioin työkalu ja todella laajassa käytössä hyvinkin eri tyyppisissä organisaatioissa. Käyttötapoja on lukematon määrä, mutta keskitytään hetki myynnin- ja markkinoinnin osa-alueisiin. Webinaarissa kerromme minkälaisilla keinoilla saat järjestelmän käyttäjänä enemmän irti CRM:stäsi. Tarjolla on 10 kullanarvoista kikkaa, joiden avulla omaa käyttöä voi tehostaa ja nopeuttaa.

Read more (in Finnish) »