Etsitkö organisaatiollesi Office 365 -koulutusta?

Etsitkö organisaatiollesi Office 365 -koulutusta?

Etsitkö tiimillesi tai koko organisaatiollesi O365 -koulutusta tavoitteenanne saada henkilöstön osaaminen ajan tasalle ja hyödyntää O365:ttä täydellä teholla? Olet jo ehkä pyytänyt tarjouspyyntöjä eri palveluntarjoajilta ja saanut tarjouksia paripäiväisistä luokkakoulutuksista? Pohdit ehkä, miten muutaman päivän koulutus tukee jatkuvaa käyttöä ja oppimista – ratkaiseeko se osaamisvajeen jatkossa? Unohtuvatko kurssilla opitut asiat nopeasti? Mitä jos osa henkilöistä ei pääsekään osallistumaan koulutuspäiviin? 

Koulutuksen tilaajan mielessä pyörii paljon kysymyksiä hyödyistä, tavoitteista sekä lopputuloksesta – isoimpana huolena on, onko investointi kannattava. Tehokas oppiminen on jatkuvaa ja se tapahtuu työn ohessa hyödyntäen opittua heti käytännössä.

Oppiminen työn ohessa

O365-palveluiden ominaisuudet on mahdollista oppia joustavasti työn ohessa, jatkuvana oppimisena. Sovelto Easy on työssäoppimisen palvelu, joka yhdistää työelämän ja oppimisen – ne eivät ole toisistaan irrallisia asioita. Palvelu auttaa viemään uudet työkalut organisaation käyttöön ja tukee työkulttuurin muutoksessa.

Sovelto Easy -palvelun tilaajalle prosessi on helppo: viestintä, tuki, raportointi, käyttäjänhallinta ja yhteisö ovat valmiina. Palvelu sisältää interaktiiviset kouluttajavetoiset 1-1,5h kestävät Tietotyön tehotreenit, jotka auttavat oppijaa eteenpäin ja tapahtuvat täysin verkossa. Tehotreeneissä käydään läpi kysymykset ja harjoituksia. Oppija saa siis kaiken kuratoidun Sovelto Easy -palvelun sisällön suoraan työpisteelle oman aikataulun ja tarpeiden mukaisesti. Oppimaansa pääsee syventämään O365-videokirjaston avulla. Kirjasto sisältää yli 900 muutaman minuutin tietoiskua, joita oppija voi katsoa oman tarpeensa mukaisesti. Videot päivittyvät systemaattisesti ja säännöllisesti. Palvelu on organisaatiosi saatavilla 365 päivää vuodessa. Oppija päättää omasta oppimismatkastaan itse – vähemmän kuormitusta yksilöille, jatkuvasti oppien – edullisesti organisaatioille.

Tai pyydä tarjous.