Näin saat maksimaalisen hyödyn irti Future CV:stäsi

Näin saat maksimaalisen hyödyn irti Future CV:stäsi

Miten maksimoit hyötysi Future CV:stäsi?

Onnittelut Future CV:si ensimmäisen version löytämisestä, ja ensi askeleestasi kohti tulevaa potentiaaliasi, sillä menestys kuuluu meille, jotka ottavat sen omiin käsiinsä.

Olet nyt myös askeleen lähempänä Sovelto Unlimited -stipendiä. Tehon maksimoimiseksi, ja siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen stipendin valinnassa, suosittelen rohkeasti varaamaan oman henkilökohtaisen ajan tehokkaaseen, n. 15min mittaiseen coaching-puheluun, jossa yhdessä asiantuntevan valmentajan voitte löytää tehokkaimmat keinot tavoitteitesi saavuttamiseksi. Coaching-puhelu on ilmainen ja tapahtuu sinulle sopivana aikana, Sovelton coachin soittamana.

Sitä pidemmittä puheitta, alla 7 käytännöllistä vinkkiä, joilla maksimoit hyötysi Future CV:stäsi. Mielekästä matkaa kohti tulevaa potentiaaliasi!

7 vinkkiä Future CV:si hyödyntämiseen:

1. Aloita oman Ikigaisi tutkiskelu hiljalleen.

Ehkä tiesitkin, että Future CV pohjautuu japanilaiseen Ikigai-konseptiin (englanniksi “a reason for being”), joka voi oikein hyödynnettynä, auttaa sinut löytämään itsellesi merkityksellisen tekemisen äärelle. Tiedätkö siis jo oman Ikigaisi – reittisi menestyksekkään työelämän polulle?

Voit Ikigai-ajattelua hyödyntämällä käyttää Future CV:täsi kuin kompassina, jonka avulla löydät sinulle merkityksellisen tekemisen äärelle, ja jonka avulla tarkastelet tulevaa potentiaaliasi. Ikigain ei tarvitse löytyä hetkessä, vaan usein muovautuu viikkojen tai kuukausien lempeän itsetutkiskelun jälkeen, kun ihminen hiljalleen sisäistää itselleen tärkeät arvot, merkityksellisen tekemisen, ja sen oman vaikuttavan areenan, jossa toteuttaa itseään. Lue täältä lisää miten voit lähestyä oman Ikigaisi tunnustelua.

2. Kohtele Future CV:täsi kuin osaamistasi — Jonain mikä kasvaa ajan kanssa

Kun kohtelet Future CV:täsi kuin omaa osaamistasi — saat siitä parhaan hyödyn irti. Ajattele sitä pohjana, jonka päälle rakentaa. Tulevaisuusvalmentajanasi toivonkin, että palaat Future CV:n esittämien tärkeiden kysymysten äärelle.

Toivon myös, että varaat coaching-puhelun Sovelton asianatuntijan kanssa, jotta voitte yhdessä käydä läpi Future CV:täsi ja löytää ne konkreettiset askeleet, joilla saavutat tulevaisuuden tavoitteesi tehokkaimmin.

3. Onko sinulla ns. Fixed vai Growth mindset?

Tämä on jännä ajatusleikki— tyypillinen esimerkki Fixed Mindsetistä on ajatella ettei osaisi piirtää, vaikka ei ole kunnolla edes yrittänyt opetella (kyllä; myös piirtotaito vie tuntikaupalla aikaa opetella). Growth Mindset sen sijaan näkee oman kyvykkyyden muotoutuvana summana, johon kykenee vaikuttamaan omilla teoillaan. Siksi ilmiötä kutsutaankin välillä myös korkeaksi minäpystyvyydeksi.On tärkeää tunnistaa millä saralla tuppaa ajattelemaan Fixed Mindsetin tavoin (“Mä en vain ole sellainen ihminen..”) ja millä taas Growth Mindsetin tavoin (“Tämähän haastaa minua kehittymään!”).

Voit testata kumpaan oma asenteesi kallistuu esimerkiksi tämän verkkotestin avulla. Kun tunnustelet mielenkiinnolla onko sinulla ns. Growth vai Fixed mindset tiettyjä asioita kohtaan, voit löytää yllättäviäkin löydöksiä ja eksyä tekemisen äärelle, josta et vain tiennyt nauttivasi!

4. Vertaile Future CV:täsi kolleegasi kanssa!

Olitko tyytyväinen minun palveluuni tai haluaisitko antaa palautetta?

Kun suosittelet minua esim. työkaverillesi, niin voitte vertailla Future CV -pohjianne. Voit myös laittaa minulle milloin vain  vapaata palautetta osoitteeseen futubot@sovelto.fi

5. Viimeistele Future CV:si timanttiseksi

Juuri tästä syystä lähetin sinulle Future CV:simuokattavana versiona Power Point -tiedostona PDF-tiedoston lisäksi, jotta voit ottaa rauhallisen hetken päivästäsi ja viimeistele Future CV:si sellaiseksi timanttiseksi lopputulokseksi, joka eniten miellyttää sinua.

Kohti tulevaisuutta, ja sen yli!

6. Ole rohkea ja liitä Future CV esim. osaksi LinkedIn-profiiliasi

Laita Future CV:si hyöty käyttöön brändäämään juuri sinua! Näin voit tehdä vaikutuksen vaikka tulevaan työnantajaasi.

Ohjeita PDF-tiedoston liittämiseen osaksi LinkedIn-profiiliasi löydät esimerkiksi tästä artikkelista.

Toivottavasti nämä vinkit inspiroivat sinua jälleen polullasi eteenpäin. 

Oikein motivoivia hetkiä oppimisseikkailujesi parissa!

Terveisin
Sovelto FutuBot