Varmista organisaatiosi tulevaisuuden osaaminen jo tänään Future CV:n avulla

Mikä on organisaation Future CV?

IT-osaajia löytyy kouluttamalla

Katso, miten Gofore ratkaisi osaajapulan

Gofore ratkaisi oman kasvavan pilviosaajatarpeeseensa kehittämällä Pilviakatemian, jossa kahdeksassa viikossa koulutetaan uusia pilviosaajia Goforen tarpeisiin.

Tee organisaatiostasi paras paikka kehittyä

Johtajana haluat varmasti palkata organisaatioosi parhaat työntekijät, joilla on kyky oppia uutta ja kehittää samalla organisaation toimintaa.

Haluatko, että organisaatiosi on paras työpaikka oppia?

Tavoitteellista oppimista

Jokaisen oppijan kanssa tehtiin henkilökohtainen opetussuunnitelma ja käytössämme oli learning coach, joka tuki oppilaita koko Pilviakatemian ajan.

Azure-sertifikaatin saavuttamisen myötä uskon, että se auttoi minua ymmärtämään paremmin julkisen pilven kokonaisuutta, mikä taas auttoi minua ymmärtämään asiakkaitamme paremmin.

Tehdään yhdessä organisaatiostasi paras paikka kehittyä

Henkilöstön osaamisen kehittäminen tehokkaasti ja organisaation liiketoimintatavoitteiden mukaisesti vaatii tavoitteellista johtamista, johon vain harvassa suomalaisessa organisaatiossa on riittäviä resursseja.

Tämä ei ole kuitenkaan syy jäädä kipuilemaan osaamisvajeen kanssa: oppimisen johtamista voi hankkia myös palveluna. Organisaation Future CV tarkoittaa, että olemme kumppaninasi ja tukenasi:

Älä jää yksin. Huolehditaan yhdessä, että osaajat viihtyvät tiimissäsi – tai löytävät tiensä tiimiisi ja että pilvikyvykkyys kasvaa organisaatiossa suunnitelman mukaisesti.

Kerro tilanteestasi ja jätä yhteydenottopyyntö oppimisen asiantuntijallemme. Juttelemme mielellämme sinun ajatuksistasi työssä oppimisesta sekä organisaatiosi tilanteesta ja tarpeista. 

Valitse henkilöstösi pilvikyvykkyyden kehittymiseen parhaat työkalut

Kasvata organisaatiosi/tiimisi pilvikyvykkyyttä valitsemalla jatkuvaan oppimiseen parhaat palvelut ja metodit, joilla jokainen asiantuntija voi oppia omaan tahtiinsa ja oman aikataulunsa mukaisesti.

Sovelto PRO Skills tarjoaa helpot työkalut, joilla oppimisen kehittäminen on järjestelmällistä, tehokasta ja tuottaa todistetusti tuloksia. Työntekijäsi saa palvelun avulla käyttöönsä oppimiskokonaisuudet, jotka tukevat yhdessä määritettyjä oppimisen tavoitteita. 

Mitä hyötyä Sovelto PRO Skills -palvelusta on?

Sovelto on modernien oppimismuotojen edelläkävijä

Hyödynnämme muun muassa nopeutetun oppimisen ja henkilökohtaisen valmennuksen menetelmiä, jotka tuottavat tulosta: kun perinteisistä verkkokursseista valtaosa jää kesken, jopa *90 % valmennusohjelmaamme osallistuneista on saanut Azure-pilven perussertifikaatin suoritettua.

Sami Osenius

5/5

“Loistava tapa saavuttaa sertifiointi! Motivoiva ja kannustava Learning Coach toimii erinomaisena hyvän fiiliksen nostattajana sekä huolehtii aidosti, että kaikki saavat tarvittavan avun ennen sertifiointitestejä!”
– Sami Osenius, Lead Service Architect, Tietoevry, Azure Fundamentals -valmennusohjelma (Sovelto PRO Skills -palvelussa)

*90% toukokuun 2021 Azure Fundamentals -valmennusohjelmaan osallistuneista läpäisi sertifiointitestin.

Varmista tulevaisuuden osaaminen jo tänään

Tiesitkö, että pilviosaajapulaan on jo olemassa ratkaisu? Edullisin, nopein ja vastuullisin ratkaisu on antaa nykyisille työntekijöillesi mahdollisuus kehittää ja uudistaa osaamistaan työnsä ohessa. Samalla pidät organisaatiosi kilpailukykyisenä myös tulevaisuudessa.
“As a worker I don’t have that much time to concentrate on learning. Sovelto’s impact was such that I was able to learn the things I wanted to.”
– Alisher Aliev / Software Developer at Tietoevry

Huutava osaajapula

Tänään haetaan yli tuhatta IT-osaajaa. 10 vuoden sisällä Suomi tarvitsee 130 000 osaajaa.

Lähteet: Oikotiellä on auki 1135 IT-alan työpaikkaa 25.11.2021.
Teknologiateollisuuden mukaan Suomi tarvitsee 10 vuoden sisällä 130 000 uutta osaajaa. 

Huutava osaajapula

Tänään haetaan yli tuhatta IT-osaajaa. 10 vuoden sisällä Suomi tarvitsee 130 000 osaajaa.

Lähteet: Oikotiellä on auki 1135 IT-alan työpaikkaa 25.11.2021.
Teknologiateollisuuden mukaan Suomi tarvitsee 10 vuoden sisällä 130 000 uutta osaajaa. 

Tietoevry kouluttaa 3 000 työntekijäänsä Microsoftin Azure -pilviteknologian asiantuntijoiksi

Sanna Sammallahti on yksi Tietoevryn Azure-kouluttautuneista asiantuntijoista. Suoritettuaan Azure -pilviteknologiakoulutuksen ilman aikaisempaa teknistä taustaa Sanna siirtyi teknisempään rooliin, jossa hän auttaa nyt suurta joukkoa asiakkaita siirtymään pilviaikakauteen.

Play Video about Niklas-Åkerlund-Tietoevry

Niklas Åkerlundille jatkuva oppiminen ja uteliaisuus ovat kriittisiä hänen roolissaan. Katso, kuinka Niklas ja hänen palvelemansa asiakkaat ovat hyötyneet Azure-koulutuksesta.

YHTEISÖ

Tukea oppimisen johtamiseen

Jotta voit varmistaa, että henkilöstösi kyvykkyydet tukevat yrityksesi liiketoimintatavoitteita, oppimista täytyy myös johtaa systemaattisesti. Monelle organisaatiolle se voi tuntua vieraalta ja vaikealta. Me Soveltolla tuemme sinua muutoksen johtamisessa. 

Loimme oppimisen johtamisen maksuttoman yhteisön tukemaan sinua organisaatiosi osaamisen kehittämisessä, sekä muutoksen läpiajamisessa organisaatiossasi.

Yhteisöstä saat mm.:

Lue lisää ja hae mukaan mukaan oppimisen johtamisen yhteisöön kehittämään yhdessä kanssamme Suomen parasta jatkuvan oppimisen kulttuuria.

Oppiminen tulevaisuuden organisaatioissa

Tervetuloa mukaan Global Cloud Skills -tapahtumaan 20.4.2022!

Tapahtuman puhujina ovat mm. keynote speaker Peter Hinssen, Marika Kotola, Executive Advisor, Sovelto, sekä Zafarullah Hashim, CEO, Trainocate Lanka.

Tapahtumassa opit näistä aiheista:

  • How corporates can reinvent themselves for the Never Normal world
  • Cloud Vision 2030 Microsoft Azure
  • Learning Vision 2030
  • The Future of Corporate Learning

Tule hakemaan inspiraatiota, vinkkejä ja tukea muutosten läpiviemiseen organisaatiossasi. Katso koko agenda ja hanki lippusi tapahtumaan!

C3-Global-Cloud-Skills-v-Tour-2022

Tapahtuman järjestävät yhdessä Microsoft, The Leading Learning Partners Association ja sen jäsenet, kuten Sovelto.

“Kaikkien tulee ymmärtää perusasiat pilvipalveluista”

Yhä useammin digitalisaatiohankkeiden osana on pilvipalveluiden käyttö puhuttiinpa yksityisistä yrityksistä tai julkishallinnollisista organisaatioista. Kuuntele Soveltoradion jakso, jossa Ari Puisto Suomen Microsoftilta avaa haasteita ja ratkaisuja, joita modernien teknologioiden käyttöön liittyy. 

Jaksossa Ari Puisto vastaa mm. kysymyksiin:

  • Miksi suomalaiset oganisaatiot eivät halua käyttää pilvipalveluita tai käyttävät niitä rajoitetusti?
  • Mikä on tällä hetkellä organisaatioiden kyvykkyys tehdä digiloikkaa?
  • Mitä organisaatiossa kannattaa osata itse, mitä ulkoistaa kumppanille ja mitä palveluntarjoajalle?

Kuuntele jakso →

Ari Puisto

Tutustu eri keinoihin oppia

Opiskelu lyhyissä 1-4h jaksoissa valmentajan kanssa

PRO Skills sisältää kaiken tarpeellisen yhdessä paketissa. Säästät aikaa ja hermoja etkä jää yksin, vaikka opimmekin etänä.
VALMENTAJAN TUKI

Itseopiskelu Microsoft Learn -alustalla

Microsoft Learn tarjoaa yli 1000 omaan tahtiin suoritettavaa moduulia, jotka tarjoavat kattavan perehdyksen valitsemistasi aihealueista.
Itseopiskelu

Microsoft Virtual Training Days

Nämä 1- ja 2-päiväiset virtuaalikoulutukset antavat mahdollisuuden laajentaa osaamista ja valmistautua sertifiointiin.
Virtual training
Opiskelu lyhyissä 1-4h jaksoissa valmentajan kanssa

PRO Skills sisältää kaiken tarpeellisen yhdessä paketissa. Säästät aikaa ja hermoja etkä jää yksin, vaikka opimmekin etänä.

Itseopiskelu Microsoft Learn -alustalla

Sinulle, joka olet sinut itseopiskelun kanssa. Microsoft Learn tarjoaa yli 1 000 omaan tahtiin suoritettavaa moduulia, jotka tarjoavat kattavan perehdyksen valitsemistasi aihealueista. Etene urallasi ja osoita saavutuksesi toimialan tunnustamien Microsoft-sertifiointien avulla.

Microsoft Virtual Training Days

Nämä 1- ja 2-päiväiset virtuaalikoulutukset antavat mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja valmistautua sertifiointiin.

Sertifioinneista tutkitusti hyötyä

Korostamme sertifioinnin ja jatkuvan kehityksen merkitystä yksilön oppimisprosessissa. Autamme organisaatioita kuromaan umpeen teknistä osaamisvajetta ja vahvistamaan tuhansien suomalaiskehittäjien ja IT-henkilöstön taitoja.

Tehdään Suomesta digitalisaation kärkimaa!

Microsoft ja Sovelto yhdessä haluavat parantaa suomalaisten kilpailukykyä ja hyvinvointia digiosaamisen kasvattamisella, sekä vastata yhdessä suomalaiseen osaamispulaan. Haluamme auttaa jokaista oppijaa löytämään itselleen oikeat tavat kasvattaa osaamistaan työn ohessa.

Yhteisenä tavoitteenamme on auttaa Suomea pysymään digitalisaation kärkimaiden joukossa kouluttamalla 1000 uutta pilviosaajaa vuoden 2022 aikana. Lue lisää →

Jatkuvan oppimisen palveluita tarjoavat Eduhouse ja Sovelto yhdistyivät!

Yhteisenä tavoitteenamme on kehittyä ja kasvaa yhdessä Learning-as-a-Service-kentällä. Yhteistyöllä turvaamme, että asiakkaamme saavat jatkossa kaiken, mitä tarvitaan tavoitteelliseen työelämäoppimiseen. 

Jo 9087 organisaatiota on kasvattanut taitoja avullamme

Me olemme oppimisen asiantuntijoita. Tuhannet suomalaiset työntekijät ovat päivittäneet it-osaamistaan avullamme jo vuosikymmenten ajan. Menetelmillämme työntekijät voivat oppia yrityksen tarvitsemia uusia taitoja nopeasti, joustavasti ja edullisesti työn ohella.

Soveltolle tunnustusta innovatiivisista oppimismetodologioista

Sovelto valittiin mukaan Training Industryn globaalille 2021 Top IT Training Companies -seurantalistalle.

Bloomberg 50 Global leaders: Oppiminen on supervoima!

Sovelto valittiin mukaan Bloombergin 50 Global leaders -dokumenttisarjaan, joka tutkii yritysjohtajien ajattelutapoja ja toimia globaalisti.

Soveltolle Avainlippu-merkki

Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun. Kaikki Avainlippu-tuotteet ja -palvelut voit katsoa Sinivalkoinenvalinta.fi -palvelusta.

Soveltolle tunnustusta innovatiivisista oppimismetodologioista

Sovelton innovatiivinen ajattelu koulutuksen metodologioista, niiden soveltaminen käytännön koulutustarjontaan sekä teknologian ylivoimainen hyödyntäminen osana oppimiskokemusta ovat niitä valtteja, joilla autamme asiakkaita tekemään muutosta.

Tunnustuksena vahvasta osaamisen kehittämisestä Sovelto valittiin mukaan Training Industryn globaalille 2021 Top IT Training Companies -seurantalistalle.

Top-20-2021-Watchlist-Wordpress_IT-Training

Bloomberg 50 Global leaders: Oppiminen on supervoima!

Sovelto valittiin mukaan Bloombergin 50 Global leaders -dokumenttisarjaan, joka tutkii yritysjohtajien ajattelutapoja ja toimia globaalisti. Käyttämällä moderneja oppimisratkaisuja Sovelto on pystynyt varmistamaan asiakkaidensa kyvykkyyksien kasvattamisen, vaikka pandemia on kaatanut suunnitelmia. Oppimisesta on tullut supervoima.

Katso video

Soveltolle Avainlippu-merkki

Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun.

Sovelto on suomalainen vuonna 1999 perustettu valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys.

Kaikki Avainlippu-tuotteet ja -palvelut voit katsoa Sinivalkoinenvalinta.fi -palvelusta.