Growth Manager / Concept Owner

Tule mukaan mahdollistamaan jatkuva oppiminen kaikille!  

Sovelton jatkuvan oppimisen konseptit tarjoavat täysin uudenlaisen tavan uudistaa osaamista niin organisaatio- kuin yksilötasollakin. Training Industry listasi Sovelton Top 20 IT Training Companies Watch Listille innovatiivisten ratkaisuiden ansiosta. Nyt pääset mukaan kehittämään maailmanluokan palvelukonsepteja. 

Etsimme jatkuvan oppimisen konseptien vetäjiksi kolmea kasvun mahdollistajaa, jotka ottavat kokonaisvastuun omien palveluittensa kehittämisestä ja kaupallisesta menestymisestä.  

Tehtävä on organisaatiossa uusi ja pääset osaltasi muokkaamaan tehtävän sisältöä.  

Työhösi kuuluu kiinteästi: 

  • Oman palvelusi jatkuva kehittäminen sekä ilosanoman levittäminen asiakkaiden, oppijoiden, tiimin, kollegoiden ja laajan kumppaniverkoston tuella.  
  • Palvelun sisällön ja valmennusten suunnittelu yhdessä asiantuntijoiden ja luotsaamasi ohjausryhmän kanssa sekä julkaisusuunnitelman toteutumisen varmistaminen.  
  • Vastuullasi on sisällön lisäksi myös palvelun toiminnallisuuksien ja alustan kehitys yhdessä alustatoimittajien kanssa.  
  • Tuoteomistajana olet osaltasi vastuussa palvelulle asetettujen kaupallisten tavoitteiden saavuttamisesta.  

Palvelumme on suunniteltu yhdessä asiakkaidemme kanssa ja asiakkaamme ovat paitsi oppimassa, niin myös mukana kehittämässä palvelua – yhdessä sinun ja kumppaniemme kanssa. Olennainen osa onnistumistasi ovatkin asiakasyhteys ja asiakasymmärryksen ylläpitäminen säännöllisin kontaktein suoraan sekä oppijoiden että asiakasyhteyshenkilöiden kanssa.  

Teet palvelua tunnetuksi somessa, asiakaspresentaatioilla, demoilla ja erilaisissa tilaisuuksissa, saadaksesi paitsi uusia käyttäjiä niin myös palautetta. Palautetta ja jatkuvaa dialogia asiakasyhteyshenkilöiden, oppijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa hyödynnämme niin palvelun kuin sisällönkin kehittämisessä. Teet samalla tiivistä yhteistyötä valmentajiemme ja kyvykkyyksien johtamisen konsulttiemme kanssa. Näin varmistat ensiluokkaisen oppimiskokemuksen käyttäjillemme.  

Intohimona asiakas ja oppiminen

Me suhtaudumme intohimoisesti oppiseen ja asiakaskokemukseen ja toivomme sitä myös sinulta.  Lupaamme, että meillä opit ja saat mahdollisuuden luoda ja toteuttaa näkemyksiäsi yhteistyössä muiden kanssa. Työtä kanssasi tekevät kokeneet ja asiantuntevat tuotanto-, markkinointi- ja myyntitiimit. 

Tule mukaan luomaan hyvinvointia ja tuottavuutta työelämään. Mahdollistetaan jokaiselle oppiminen työn ohessa ja autetaan yrityksiä synnyttämään jatkuvan oppimisen kulttuuri.  

Tutustu jatkuvien palvelujen kolmeen eri konseptiin – Sovelto Easy, Sovelto PRO ja Sovelto Leader jatkuvan oppimisen sivullamme

Etsimme ensisijaisesti hyviä aikaansaavia tyyppejä, joiden kanssa meidän ja asiakkaiden on hyvä tehdä yhteistyötä. Työtehtävässä hyödyt korkeakoulututkinnosta, esimies- ja projektijohtamiskokemuksesta, tieto- ja viestintäteknologian tuntemuksesta ja valmennusosaamisesta sekä viestintä-, markkinointi- ja myyntitaidoista. 

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro minkälaista yhteistä tulevaisuutta ja minkä palvelun kanssa haluaisit lähteä kanssamme rakentamaan. Laitathan hakemuksesi viimeistään 15.6. mennessä – käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ole siis yhteydessä mahdollisimman pian – kuulemme sinusta mielellämme!