Hope kohti tehokkaampaa tekemistä Sovelto Easyn avulla

Hope kohti tehokkaampaa tekemistä Sovelto Easyn avulla

Hopen toiminnanjohtaja Eveliina Hostilan työpäivästä valtaosa kuluu tietokoneen äärellä. Sovelto Easy sopii Hopen toimintaan hyvin, sillä opiskella voi mistä vain ja juuri silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Hope avustaa vähävaraisia lapsiperheitä Suomessa hyvin konkreettisin keinoin. “Otamme vastaan ja jaamme eteenpäin maksutta tavara- ja vaatelahjoituksia. Lisäksi tuemme lasten harrastamista ja mahdollistamme vapaa-ajan elämystoimintaa. Tämä kaikki tehdään vapaaehtoisvoimin kahdenkymmenen eri paikallistoimijan välityksellä ympäri Suomen”, kertoo Hopen toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

“Sovelto Easy tuli meille käyttöön, kun Soveltolta oltiin meihin yhteydessä ja tarjottiin mahdollisuutta pro bono -yhteistyöhön”, kertoo Eveliina. “Nyt Easy on käytössä sekä meillä työntekijöillä että osalla vapaaehtoistyöntekijöistä.”

Eveliina Hostilan työpäivistä valtaosa kuluu tietokoneen ääressä. Toiminnanjohtajan monipuoliseen työhön kuuluu laajasti tehtäviä viestinnästä ihmisten ohjaamiseen ja yritysyhteistyön sekä Hopen toiminnan kehittämiseen. “Minulla on käytössäni ihan perusohjelmistot eli Word ja Excel sekä Teams on tietysti ollut viime vuodet kovassa käytössä.”

Eveliinan työn kannalta hyödyllisiä sisältöjä ovatkin olleet juuri Microsoft 365 -ohjelmistoihin liittyvät opintokokonaisuudet: “Easysta on löytynyt todella laajasti sisältöä, olen käynyt tehotreeneissä syventämässä osaamistani esimerkiksi Excelistä ja Wordista. Videokirjastosta olen katsonut esimerkiksi Sari Havaksen esiintymistaitoihin liittyviä videoita, jotka ovat olleet mainioita.”

Easyssa parasta on Eveliina Hostilan mielestä se, että voi valita itselleen sopivia ja ajankohtaisia aiheita, joita työssään tarvitsee.

Muutaman minuutin pituiset videot sopivat hyvin keskelle työpäivää, ja oppimiaan taitoja voi heti testata vaikkapa Excel-taulukon parissa: “Itse asiassa meillä budjetointi helpottui kummasti, kun opin Tietotyön tehotreenissä Excelistä lisätyökaluja. Jäi sen myötä ylimääräinen näpyttely pois, kun asioita sai automatisoitua”, kertoo Eveliina.

Hopen työntekijät ja vapaaehtoiset ovat saaneet itse valita Easysta haluamansa oppisisällöt ja voivat tarvittaessa viedä oppimaansa eteenpäin myös muille työntekijöille.

Hopelle yhteistyö on merkinnyt käytännössä uuden oppimista, toiminnan tehostamista ja ajan säästämistä.

Hopen toiminnanjohtaja Eveliina lähettää kaikille Easyn käyttäjille oppimisen iloa ja kehottaa kurkkaamaan vapaa-ajalla myös Hopen vapaaehtoistoimintaa. Lue lisää Hopen toiminnasta ❤ hopeyhdistys.fi

Sovelto kiittää yhteistyöstä!

Tutustu Easyyn

Tutustu Sovelto Easyyn, jossa saat yhdellä kuukausimaksulla käyttöösi säännölliset online-tehotreenit livenä kouluttajan vetämänä sekä yli 800 täsmävideon kirjaston itseopiskeluun. Lisäksi Easyn asiantuntijapäivystys auttaa sinua O365-kysymyksissä joka päivä.