IAMCP WIT -tapahtuma 17.1.2018

IAMCP WIT -tapahtuma 17.1.2018

Uskallatko uudistua? Haluatko uusia haasteita? Kuinka kehittää itseään fiksulla tavalla?

 

Olet lämpimästi tervetullut IAMCP WIT -tapahtumaamme 17.1.2018 Pasilassa. Tapahtuman yhteydessä pääsemme tutustumaan Sovelto Oyj:n uusiin tiloihin Helsingin Messukeskuksessa. Skumppaa ja syötävää on luonnollisesti tarjolla tälläkin kertaa. Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille Microsoftin kumppaniekosysteemi IAMCP Finlandin jäsenyritysten henkilöille. Paikkoja on rajoitetusti, joten rekisteröityminen tilaisuuteen kannattaa hoitaa mahdollisimman pian.

Olemme tapahtumaamme valinneet monelle ajankohtaisen aiheen; uudistumisen ja siihen liittyvät rohkeuden ja uskaltamisen.

Saamme puhujiksi neljä huippuammattilaista, joiden rohkeista ratkaisuista ja niihin johtavista ajatuksista kannattaa ehdottomasti ottaa mallia. Nämä leidit ovat kaikki joko entisten tai tulevien rooliensa kautta läheisissä tekemisissä tietoteknologian kanssa.

Sovelton toimitusjohtaja, Sanna Varpukari puhuu meille aiheesta, joka on hänelle hyvinkin tuttu: Yksilön ja organisaation uusiutumisesta ja keinoista, joilla voimme vaikuttaa omiin päätöksiimme ja itsemme kehittämiseen

Katso puhujiemme esittelyvideo ota ensimmäinen askel kohti uudistumista ilmoittautumalla mukaan tapahtumaan!

 

IAMCP WIT (Women In Technology) tavoitteena on tuoda yhteen erityisesti naisia, jotka toimivat Microsoftin kumppaniekosysteemissä. Toiminnallaan se tukee ja edistää ammatillisten ja henkilökohtaisten päämäärien saavuttamista, innostaa naisia IT-uralle ja mahdollistaa samanhenkisten naisten verkostoitumisen.

Tervetuloa innostumaan ja verkostoitumaan!

Terveisin,
Team IAMCP WIT Finland

 

Ohjelma

 

 Aika:  Keskiviikko 17.1.2018 klo 14.30-18.15
Paikka:  Sovelto Oyj, Messuaukio 1, 3. krs. Helsinki (Messukeskus)

 

14.30

Skumppaa & verkostoitumista

15.00 Tervetuloa
Marika Kotola, IAMCP WIT Lead
15.15 Ctrl C+Ctrl V
Keilalahdesta Kampalaan

Tiina Antturi, World Vision
15.45 Ctrl F
Pitkä matka Keilalahdesta Innopoliin

Henriikka Åkerman, Efecte Oy
16.15 Tauko
16.45 Uudistuminen ja uskaltaminen
Sanna Varpukari, Sovelto Oyj
17.45 Hello World!
Fyssarista koodaajaksi

Josefin Reuter
18.15 Tilaisuus päättyy

 Ilmottautuminen

Ilmoittaudu täältä.

Sovelto Oyj kerää tiedot osallistujista ja jakaa ne IAMCP:n kanssa. IAMCP on kansainvälinen Microsoft-partnereiden verkosto (International Association of Microsoft Channel Partners). IAMCP WIT (Women In Technology) tavoitteena on tuoda yhteen erityisesti naisia, jotka toimivat Microsoftin kumppaniekosysteemissä. Toiminnallaan se tukee ja edistää ammatillisten ja henkilökohtaisten päämäärien saavuttamista, innostaa naisia IT-uralle ja mahdollistaa samanhenkisten naisten verkostoitumisen.Terveisin, Team IAMCP WIT Finland