JATKUVA OPPIMINEN

Uusi edullisempi tehokkaampi joustavampi inhimillisempi nykyaikaisempi jatkuva tapa kehittää taitoja

Valitse kehittymiseen enemmän kuin pistemäinen kurssi: Jatkuva oppiminen tapahtuu viikon ohella ketterästi, oppijaa liikaa kuormittamatta, parhaita sisältöjä ja valmennuksia hyödyntäen.

TUKENASI JOKA PÄIVÄ

Itsevarmuus osata

Jatkuvan oppimisen hyödyt yksilöille ja organisaatioille ovat merkittävät: yksilön motivaatioon ja tavoitteisiin perustuva oppiminen, asiantuntijan tuki koko oppimismatkan ajan, oppiminen pienissä paloissa sekä jatkumo ja oppimisen soveltaminen työssä. 

Ei enää turhaa ajankäyttöä koulutusten koordinointiin, tiedon metsästämiseen tietoviidakoista, koulutusraportteihin tai budjetointiin. Nosta omaa ja organisaatiosi osaamista tasaisesti ylöspäin kustannustehokkaalla uudella tavalla.

style icon

Viikottaiset 1,5h tehokoulutukset

tools technologies change icon

Laaja valikoima eri koulutusaiheita

coach and expert help icon

Valmentajat ja coachit tukenasi

trust

Ainutlaatuinen oppimisen yhteisö

professionalism

Sopiviin, pieniin osiin palastellut sisällöt

Jatkuva tapa kehittää osaamista

Valitse jatkuvan oppimisen palvelu ja kokeile maksutta uutta tapaa oppia! 

Jatkuva oppimisen hyödyt yksilöille ja organisaatioille ovat merkittävät: yksilön motivaatioon ja tavoitteisiin perustuva oppiminen, asiantuntijan tuki koko oppimismatkan ajan, oppiminen pienissä paloissa sekä jatkumo ja oppimisen soveltaminen työssä. Lisäksi organisaation aikaa ei kulu koulutusten koordinointiin, koulutusraportteihin tai budjetointiin. Nosta omaa ja organisaatiosi osaamista tasaisesti ylöspäin kustannustehokkaasti.

MITÄ OSAAMISTA HALUAISIT KEHITTÄÄ?

Teknologiat, johtaminen ja tietotyö

TEKNOLOGIAT

Sovelto PRO Skills

Aloita omalta tasoltasi sillon kun sinulle sopii.

Opi PRO Live täsmäkoulutuksissa kouluttajajohtoisesti ja tallenteiden avulla. Käytössäsi myös Microsoft Fundamentals  valmennusohjelmat Learning Coachin johdolla.

TEKNOLOGIAT

Sovelto PRO

Sertifioidu kiinteään hintaan tai kehitä teknologiataitoja osana jokaista viikkoa.

PRO Skills -palvelun lisäksi pääsy jopa 50 valmennukseen yhden perinteisen hinnalla. Valmentajien täysi tuki osaamisen kehittämisessä.

JOHTAMINEN

Sovelto Leader

Liity parempien johtajien yhteisöön kehittymään ketterästi joka viikko.

Ajankohtaiset LeaderTalk -katsaukset, oivaltavat keskustelutilaisuudet, johtamisen tehotreenit ja työkalupakki modernille johtajalle.

TIETOTYÖ

Sovelto Easy

Kehitä Office 365 ohjelmistojen osaamista ketterästi työn ohella.

Valmentajien ohjaamat viikottaiset tehotreenit, n. 900 täsmävideon kirjaston itseopiskeluun sekä Sovelton avoimet webinaarit.

Jatkuvalla oppimisella parhaat tulokset

Tiedämme, että jatkuva oppiminen ja sertifioituminen hyödyttävät yksittäistä työntekijää. Kun hyötyä mitataan, kasvaa merkitys entisestään. 

90%

suoritti sertifioinnin onnistuneesti Learning coachin tuella.

Tavoitteellinen oppiminen sertifoitumiseen tähdäten ei tarvitse olla yksin puurtamista.

Jaksottamalla oppiminen pienempiin kokonaisuuksiin Learning Coachin tsemppaamana jopa 90% Sovelton opiskelijoista suoritti sertifoinnin onnistuneesti. 

75%

saivat työssään lisää päätäntävaltaa ja itsenäisyyttä.*

Sertifiointuminen auttaa saavuttamaan tavoitteet

Kun yksilö liittää tavoitteeseensa sertifoinnin, on ylennys, palkankorotus ja uusi työrooli saavutettavissa todennäköisemmin. Sertifioituneista 70%* saavutti jonkin näistä asettamistaan ensisijaisesta tavoitteesta onnistuneesti. 

*2021 Value of IT Certification Report, Pearson Vue, 2020 | 5Ibid | 6ECA International’s 2020-2021 Salary Trends Survey | 7Op cit, Pearson Vue

Osaamisen kehittäminen ei ole tähtitiedettä

Lue Sovelton toimitusjohtajan Sanna Varpukarin näkemykset osaamisen johtamisesta ja ota vinkit työelämässä uusiutumiseen talteen. 

Katso kyselyn tulokset: Jopa 50% esimiehistä turhattaa joka päivä

Kysyimme mikä esimiehiä ärsyttää ja turhauttaa työssään. Tuloksissa yllättävää ja surullistakin oli, että jopa 50 % vastaajista kokee esimiestyössään turhautumista lähes joka päivä.

Haetko ratkaisua tiimillesi?

Pyydä tarjous tiimillesi

Rakenna jatkuvasti kehittyvän osaamisen kulttuuri tiimiisi ja ylitä tavoitteesi.

Haetko ratkaisua tiimillesi?

Pyydä tarjous tiimillesi

Työssäoppijalle muotoiltu oppikokemus

Jatkuvan oppimisen palveluilla saat tarvitsemasi työkalut osaamisen kehittämisen tueksi, jotta tiedät onnistuvasi:

📲 Jatkuvasti päivittyvät, kuratoidut sisällöt, joilla opiskelet yhdessä yhteisön kanssa tai omaan tahtiisi, kun sinulle sopii. 

🎧 Tehokkaat 1 – 1,5h online valmennukset osana viikkorytmiä sertifioituneiden valmentajien johdolla. Opi, kysy ja treenaa!

💻 Käytännölliset sovellutukset ja harjoitteet, jolla syvennät osaamistasi ja viet oppimasi taidot arkeen. Kasvavien osaajien yhteisö ympärilläsi, jonka tuki on vailla vertaa.

🧗‍♀️ Valmentajan tuki, kun sitä tarvitset. Varaa 1-on-1 coaching tai kysy valmentajila, kun joku askarruttaa.

Uskomme, että jatkuva kehittyminen on yksilön ja organisaatioiden avain menestykseen

Sovelto auttaa muuttumaan oppimalla!

Sovelton innovatiivinen ajattelu koulutuksen metodologioista, niiden soveltaminen käytännön koulutustarjontaan sekä teknologian ylivoimainen hyödyntäminen osana oppimiskokemusta ovat niitä valtteja, joilla autamme asiakkaita tekemään muutosta.

Tunnustuksena vahvasta osaamisen kehittämisestä Sovelto valittiin mukaan Training Industryn globaalille TOP21 IT Training Companies -seurantalistalle yhdessä mm. LinkedIn Learningin ja Udemy for Businessin kanssa.

Soveltolla on avainlipun käyttöoikeus

Avainlippu-merkki

Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun.

Sovelto on suomalainen vuonna 1999 perustettu valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys.

Kaikki Avainlippu-tuotteet ja -palvelut voit katsoa Sinivalkoinenvalinta.fi -palvelusta.