Ota kesän työpäivät hyötykäyttöön

Opi uusia taitoja ja kasvata arvoasi työmarkkinoilla. Kesä on hyvää aikaa relata ja nauttia – mutta myös kehittyä ja oppia. Minkä uuden taidon sinä opit kesän aikana?

Opi uutta - helposti ja vaivattomasti

Kun toimistolla tai kesämökillä on hiljaista, ota käyttöön Sovelto Channel & SoveltoX laajat itseopiskelumateriaalit, jotka kulkevat mukanasi missä vain.

Itseopiskelu ei tarkoita yksinopiskelua

Löydät palvelusta yli 4000 nanopalaa.  Aiheet kattavat kokonaisvaltaisesti työelämään ja työhyvinvointiin liittyviä teemoja – työkaluista mindfullness-harjoituksiin. Nyt palvelu käyttöösi 9,90€ (norm. 32,90€/kk) elokuun loppuun saakka. Hintoihin lisätään alv 24%.

SoveltoX – Nosta arvoasi verkko-opiskelulla

SoveltoX on web-pohjainen oppimisympäristö, joka sisältää laajan määrän itseopiskelukursseja. Ilmaistarjonnasta löytyy Microsoftin virallisia itseopiskelukursseja liittyen tämän päivän kuumimpiin aiheisiin aina pilvipalveluista koneoppimiseen ja tekoälyyn.

Voit myös itseopiskella täsmäaiheita

Löydät Sovelton tarjonnasta myös paljon muita itseopiskelukokonaisuuksia. Alla löydät suosituimpia kokonaisuuksia. 

Johdatko omaa oppimistasi?

Elämme maailmassa, jossa itsensä kehittäminen ja jatkuva oppiminen on tärkeämpää kuin koskaan. Työympäristöt muuttuvat, ammatteja katoaa ja uusia syntyy, eikä kerran hankittu oppi enää kannakaan meitä vuodesta, tehtävästä ja työpaikasta toiseen.