Online-kursseistamme tuli juuri pizzan verran parempia!

Kevään 2018 aikana tarjoamme kaikille Online-osallistujillemme lounasedun: 20€ arvoinen etukoodi Kotipizzan verkkokauppaan kurssipäivää kohden.

Sovelto on järjestänyt viimeisen vuoden aikana yli 200 avointa tai asiakaskohtaisesti toteutettua Online-kurssia, joilla on ollut 2000 osallistujaa. Konsepti on  sujuvasti suunniteltu, toteutus toimii ja kurssilaiset ovat olleet tyytyväisiä. Online-opiskelu säästää myös aikaa ja rahaa, etenkin pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvilta, sillä se hoituu joustavasti ilman matkustamista. Monet osallistujistamme ovat myös kertoneet pystyvänsä keskittymään paremmin ruudun äärellä kuin luokassa.

Koulutusohjelmiemme Online-toteutusta koskeva palaute on ollut lähes yksimielisen ylistävää. Kun kiireinen työ- tai elämäntilanne laittaa aikataulut koetukselle, on etäosallistuminen erinomainen vaihtoehto. Eräs asia etäopiskelussa kuitenkin kismittää: kun kurssilaiset ovat lähteneet lounaalle, on ruudun takana ollut tyytyminen oman jääkaapin antimiin tai työpaikan lounaaseen.

Osallistuitpa koulutuksiimme livenä Pasilassa tai Onlinessa missä tahansa, olet erittäin lämpimästi tervetullut oppimaan kanssamme!

Katso kampanjan Online-kurssit alta

Online-kursseille voit osallistua mistä tahansa Skypellä

Kampanjan ehdot

Kampanja koskee Sovelton järjestämiä avoimia luokkakoulutuksia, joissa on kurssitarjoilut ja Online -toteutus. Kampanja ei koske itseopiskelukursseja, eikä Attend from Anywhere -kursseja.

Kampanjaan kuuluvat kurssit »

Pitsatilaus tulee tehdä www.kotipizza.fi verkkokaupan kautta. Koodit ovat kertakäyttöisiä ja yhden koodin arvo on 20 euroa. Pitsakoodi(t) lähetetään osallistujalle noin 2 pvää ennen kurssin alkua. Jokaisesta online kurssipäivästä saa yhden 20 euron arvoisen pitsakoodin.

Kampanja on voimassa 30.6.2018 asti