Tyylit ja muuvit muuttuvat.

Myös osaamisellasi on parasta ennen –päiväys!

Niin se vain on. 70-luvun kuumat koreografiat ja värikkäät vaatteet hymyilyttävät, mutta eivät vakuuta. Tyylit ja uutuustrendit korvautuvat aina uusilla, ja niin käy myös teknologioille ja työtavoille. Työelämän osaamisvaatimukset lisääntyvät kiihtyvästi, välineet kehittyvät ja tulevaisuus on ammattienkin osalta murroksessa. Osaaminen vanhenee auttamatta, jos tietoja ja taitoja ei aktiivisesti päivitä.

Ota työelämän uudet muuvit haltuun – tilaa Sovelton uutiskirje ja osallistu arvontaan!

Sovelto-koulutuksen arvonta on suoritettu!
Tammikuussa lupasimme, että arvomme Helmikuun loppuun mennessä uutiskirjeemme tilanneiden tai tilaustietonsa päivittäneiden kesken vapaavalintaisen Sovelto-koulutuksen.

Onnetar suosi Sokotel Oy:n Pan Paakkasta! Lämpimät onnittelut voittajalle! Olemme yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti.

Osaaminen on uudistuva luonnonvara, opi työelämän muutosten tahtiin.

Kaikkien helmikuun loppuun mennessä uutiskirjeemme tilanneiden tai tilaustietonsa päivittäneiden kesken arvotaan voittajalle vapaavalintainen koulutus Sovelto.fi -sivustolta.

 

Tilaa uutiskirje Arvonnan säännöt

Työelämän vuorovaikutustaidot

Jatkuvasti kiihtyvä kehitys paitsi mahdollistaa, myös edellyttää uudenlaisia vuorovaikutuksen tapoja. Työtehtävää, työpaikkaa ja jopa ammattia vaihdetaan yhä useammin, joten sopeutuminen, joustavuus ja uuden oppiminen lukeutuvat tulevaisuuden tärkeimpiin työelämätaitoihin.

Kommunikaatiotaidot, sosiaalisuus sekä muutosjohtaminen ovat elintärkeitä kilpailuetuja, kun yhden rajatun työmarkkinan tilalle on tullut useita, joilla osaamistarve vaihtelee jatkuvasti.

Katso koulutukset

Sovellusten käyttötaidot

Uudet teknologiat tulevat korvaamaan lukemattomia työpaikkoja, mutta myös luomaan uusia. Koska työvälineet uudistuvat jatkuvasti, myös niiden käyttötaitojen päivittäminen on välttämätöntä. Nopea muutostahti edellyttää valmiuksia valita oikeat välineet, laajentaa osaamistaan ja soveltaa taitojaan.

Osaamisvajeen ennakointi, siihen vastaaminen uutta oppimalla sekä oppimisen tukeminen ovat ehdoton edellytys kilpailukyvyn kasvattamiseksi.

Katso koulutukset

Opi niin kuin sinulle sopii

Oppimismuodot

 • Sovelto Virtual

  Opiskele itsenäisesti — missä vain, milloin vain

  Sovelto tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman itseopiskelukursseja. Liittyypä tarpeesi digitaaliseen markkinointiin, sovelluskehitykseen, IT-palveluhallintaan ja -johtamiseen tai Microsoftin teknologiaratkaisuihin, toimitamme yhteistyössä kumppaniemme kanssa sinulle juuri oikeat kurssit tarpeisiisi.

  Omaan tahtiin suoritettavat opinnot mahdollistavat tehokkaan ajankäytön ja tarjoilevat laadukkaat eLearning-sisällöt saatavillesi juuri silloin kuin niitä tarvitset ja ehdit hyödyntää: töissä, vapaalla ja vaikka bussia odotellessa.

  Sovelto Virtual →

 • Sovelto Intensiivi

  Opi opettajan johdolla

  Opiskele kokonaisia kursseja, tai täydennä osaamistasi tarpeen mukaan. Sinä valitset mitä haluat oppia ja milloin, et tuhlaa aikaasi siihen minkä jo tiedät. MOD-kurssi on kokoelma laadukkaita videoita, tekstejä, demoja, hands-on labroja ja pikatestestejä. Voit opiskella MOD-kurssilla 90 päivän ajan.

  Sovelto Intensiivi →

 • Sovelto Hybridi

  Opi molempien yhdistelmällä

  Moni haluaa irrottautua työpaikan arjesta muutaman päivän ajaksi ja tulla Soveltoon kurssille, jossa saa rauhassa keskittyä opiskeltavaan aiheeseen kouluttajan johdolla. Kurssilla voi tavata samojen haasteiden parissa toimivia henkilöitä muista organisaatioista ja solmia kenties hyödyllisiä kontakteja.

  Sovelto Hybridi →