Älä jää rannalle -

Tilaa 22.6 mennessä - sen jälkeen näitä ei enää saa!

Paketoimme yhteen yli 60 huippukoulutusta!

Jätä kirjat kotiin ja täytä kesäkorisi kunnon herkuilla. Kesän kuumin piknikpaketti sisältää yli 60 kurssia (norm. 900 € / kpl). Ainutkertaisen tarjouksemme ansiosta saat Microsoft Total Access-on-demand -palvelun vuodeksi vain 2600 eurolla. Paketteja on tarjolla vielä muutamia, joten toimi nopeasti!

School’s Out - lyömätön kesäpaketti

Älä hikoile koko kesää pulpetin äärellä, vaan opiskele missä ja milloin tahdot! Kokonaisuus sisältää yli 60 On-Demand -kurssia opiskeltavaksi missä ja milloin vain. Huom! Paketteja on tarjolla rajallinen määrä, joten toimi nopeasti ja viimeistään 22.6. mennessä.

Tilaa nyt

School’s out, learning’s in!

Paketoimme käyttöösi yli 60 kurssia, jotka koostuvat HD-tasoisista videoista, virtuaalisista harjoitusympäristöistä sekä testeistä, joilla voit seurata osaamisesi kehittymistä. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi 24/7, joten voit ongelmien pohtimisen sijaan keskittyä täysipainoiseen opiskeluun! Kaikki Total Access -palvelun kurssit ovat Microsoftin tuottamia. Voit siis olla varma, että niiden sisältö on aikasi arvoista.

62

Microsoft Total Access On-demand -kurssia

Opi uutta säällä kuin säällä

Sovelto on oppimisesi tukena, satoi tai paistoi. Palvelun runsas sisältö takaa, että voit opiskella juuri silloin kuin haluat. Voit ottaa kurssit haltuun tehokkaasti kerralla tai opiskella pitkin vuotta viikoittain, muutaman minuutin kerrallaan. Tämä oppimismuoto soveltuu erityisen hyvin sinulle, jonka on vaikea irrottautua useamman päivän luokkamuotoiseen koulutukseen.

Microsoft Total Access

2600 € +alv

Pakettiin sisältyy
– 62 auktorisoitua kurssia yhdeksi vuodeksi
– HD-tason videoita
– Virtuaaliharjoituksia
– Testejä
– Mentorointi 24/7
Tilaa nyt!

School's out, learning's in!

Tutustu sisältöihin (nämä kaikki sisältyvät pakettiin)!