Kohti osaamisen jatkuvaa kehittämistä Sovelto PRO:n avulla

Kohti osaamisen jatkuvaa kehittämistä Sovelto PRO:n avulla

Tunnistatko tilanteen, jossa ICT-asiantuntijan kalenteri on täynnä ja uusien projektien mahduttaminen kalenteriin on vähintäänkin haastavaa? Entä kun pitäisi ehtiä oppia uutta? Pilvipalveluiden muutokset ja teknologian kehitysnopeus tuovat omat mausteensa ICT-osaajien työarkeen, mutta uutta osaamista pitäisi ehtiä kehittää ja ylläpitää.  

Atea Finland Oy:ssä kouluttautumista pidetään tärkeänä ja Microsoft-teknologioiden konsultti Pekka Parantainen iloitsee, että Atea Finland valitsi Sovelto PRO -palvelun, joka mahdollistaa teknologiataitojen jatkuvan oppimisen työn ohessa. “Asiaa ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Koulutuksien tarkoituksena on vahvistaa omaa teknistä osaamista, oppia uutta sekä valmistautua Microsoftin sertifiointitentteihin.” 

Tavoitteena on ollut oppia uutta tai vahvistaa nykyistä osaamista; näitä oppeja on käytetty uusissa projekteissa ja työtehtävissä.

Ateassa Sovelto on tuttu ja pidetty koulutuskumppani. Ammattitaitoiset kouluttajat sekä laaja koulutustarjonta ovat myös Parantaiselle tuttuja. Sovelto PRO:ssa tarjottavat joustavat interval-valmennukset ovat mahtuneet hyvin myös Parantaisen kalenteriin: “Intervallityylinen aikataulutus on ollut itselleni toimiva tapa kouluttautua. Tällöin koko viikkoa tai useampaa peräkkäistä päivää ei tarvitse varata koulutukseen, vaan se tapahtuu noin puolen päivän osissa muutaman kerran viikossa.”  

Tavoitteellista oppimista

Sovelto PRO -palvelussa kannustetaan osaajia tavoitteelliseen oppimiseen ja Microsoftin valmennuspolut ohjaavat sujuvasti kohti sertifioitumista. Parantainen on suorittanut Sovelton valmennuksissa useita sertifiointeja: M365 Enterprise Administrator Expert, M365 Teams Administrator Associate, Microsoft Identity and Access Administrator Associate ja omien sanojensa mukaan vielä kourallisen eri MS-teknologioiden Fundamentals-tason sertejä. Erityisen lämpimiä kiitoksia saa Sovelton Azure-guru Mika Seitsonen, jonka Parantainen laittaa kouluttajien rankingissa “hiihtosuksen mitalla ykköseksi”. 

Kurssiaikataulut on ollut helppo sovittaa omaan kalenteriin, sillä kurssista on useampia eri aloitusaikoja.  

Tutustu Azure opintopolkuihin

Sovelto PRO -palvelussa saat Learning Coachin henkilökohtaisen tuen ja osallistut haluamiisi opintopolkuihin tai koulutuksiin.