Kokemuksia Channelin käytöstä: Tampereen seurakunnat

Kokemuksia Channelin käytöstä: Tampereen seurakunnat

”Pilottipalaute oli rohkaisevaa ja itse tykkäsin paljon joten otettiin koulutustarjontaan mukaan”

”Palvelun joustavuus ja kustannustehokkuus yksilöllisiin tarpeisiin oli yksi valintatekijä. Palvelu huomioi työntekijän ajankäytön ja kiinnostuksen kohteet hyvin”

”Channelin käyttö työyhteisössä alkaa näkymään työn tehostumisena kun ohjelmia osataan käyttää paremmin. Tehokkaammat tavat huomataan työyhteisössä ja muutkin haluavat lähteä mukaan opiskelemaan kommentoiden ”mäkin haluan mukaan” ja ”ai se ei maksakaan ton enempää”.”

”Aikaan ja paikkaan sitomaton opiskelu on ollut meille se uusi juttu joka on tuonut aivan uusia mahdollisuuksia opiskelulle. Voin käydä kuinka monta kurssia tahansa ja vaikka illalla kotoa pyjamassa kotisohvalta tabletilla jos muuten ei aikaa löydy. Se on ollut aikamoinen muutos entiseen kurssimeininkiin”

”Kalenterimuistutukset omasta opintosuunnitelmasta ovat olleet hyvä lisä, auttavat tavoitteelliseen opiskeluun ja pitävät homman mielessä”

”Koulutukseen pääseminen tulisi olla perusoikeus eikä opiskelua pitäisi rajoittaa vain tiettyihin henkilöihin joiden katsotaan ansaitsevan sen. Tasa-arvoinen pääsy ja mahdollisuus kaikille opiskella on arvokas juttu ja Channelissa se onnistuu kätevästi”

”Olen itse sellaisten työssä hyödynnettävien pikkuvinkkien suursyöppö ja Channel tarjoaa laajat mahdollisuudet oppia työtä helpottavia ja nopeuttavia keinoja vaikka vähän kerrallaan joka päivä”

”Meillä HelpDeskin puolella hommaa helpottaisi hurjasti jos ihmiset osaisivat itse enemmän ja jäisi paremmin aikaa tukitoimista aktiiviselle kehittämiselle”

”Niitä sisältöpaloja on yli tuhat siellä mutta onneksi ne on jaoteltu käteviin kokonaisuuksiin ja niistä voi kiinnostavat poimia itselle omaan opintosuunnitelmaan tai katsoa mitä omalle porukalle on suositeltuja kokonaisuuksia”

Rami Aalto, Tietohallinto/ järjestelmäasiantuntija, Tampereen seurakuntayhtymä

tamepereen_seurakuntayhtymä

soveltochannel