Sertifiointi ja osaamisen testaus

Sovelto on valtuutettu Pearson VUE-, Prometric-, Certiport- ja Kryterion-testikeskus. Meillä voi suorittaa testejä näiden kaikilta päämiehiltä, joita ovat mm. Microsoft, Citrix, Cisco, Linux, IBM, Oracle, Red Hat, Vmware, Adobe ja Amazon.

Yksi tai useampi testi muodostaa yhdessä tietyn tason sertifioinnin. Suorittamalla testit osoitat tietyn osaamistason vastaavissa tuotteissa ja/tai tekniikoissa. Saavutetusta tasosta on hyötyä sekä yritykselle, yrityksen sidosryhmille että tietenkin sertifioinnin suorittajalle itselleen.

Soveltossa on testeille varattu erillinen, rauhallinen tila, jossa koneet ovat testintarjoajien vaatimusten mukaisia. Testikeskuksen aulassa voit istahtaa ja nauttia virvokkeita testin alkua odotellessasi.

Microsoft Exam Replay -kampanja tarjoaa helpotusta pahimpaan testijännitykseen antamalla mahdollisuuden harjoitustestiin ja uusintayritykseen. Lue lisää »

Sovelton testikeskus

Muuttotauko elo-syyskuun vaihteessa

Muuttojärjestelyistä johtuen testikeskus on suljettuna 29.8.-6.9. ja 8.9.

Uusi sijainti 7.9. alkaen Messukeskuksessa

Sovelto muuttaa syyskuun alussa uusiin tiloihin Helsingin Messukeskukseen, osoite Messuaukio 1, 3. krs, sisäänkäynti Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin vieressä, ks. ohjeistus.

Aukioloajat

Pearson VUE- ja Prometric-testejä voi suorittaa tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Ryhmät aloittavat klo 10.00 ja 13.00. Varaa aika ja ilmoittaudu suoraan Soveltoon testit@sovelto.fi

Kryterion-testejä (mm. Amazon Web Services) voit suorittaa maanantaisin klo 10-16 ja niihin ajanvaraus ja ilmoittautuminen tapahtuu heidän omien sivujensa kautta: http://www.kryteriononline.com/

Red Hat -testejä voi suorittaa maanantaisin klo 10.00-16.00 ja tiistaisin klo 12.00-16.00. Testi varataan ja maksetaan Red Hat -sivuston kautta tästä linkistä. Valitse maa, alue ja testin tunnus, esimerkiksi RHCSA-testi on EX200K (Huomaa K-kirjain!). Muutaman päivän kuluessa saat vahvistusviestin sekä ajanvarausohjeet. Testiin tullessasi ota mukaasi kuvallinen henkilöllisyystodistus, se tarkistetaan ennen testiin menoa.

testikeskus-kellonajat.jpg

Testiajan varaaminen

Testikeskuksemme iloiset palveluneuvojat auttavat kaikissa testeihin liittyvissä asioissa. Tiedustele vapaita testiaikoja ja hintoja sekä ilmoittaudu testiin:

Kerro ilmoittautuessasi

 • testin numero ja nimi
 • omat yhteystietosi ja laskutusosoite
 • ID-numerosi, jos olet aiemmin suorittanut testejä ja saanut henkilökohtaisen tunnisteen. Huomaa, että Microsoftin testejä varten sinun täytyy ensimmäisellä kerralla käydä rekisteröitymässä Microsoftin sivuilla, jotta saat tuon ID-koodin.

Me puolestamme

 • varaamme sinulle testiajan
 • tilaamme testin sinulle valmiiksi
 • otamme sinut vastaan ja autamme eteenpäin.

Sinun tarvitsee vain tulla paikalle!

Voucherilla maksetuista testeistä veloitamme 65 € hallinnointikuluja. Voucherin numero tulee antaa ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Red Hat KoaLA -testilaitteisto

Microsoft Exam Replay -kampanja

Aiotko suorittaa Microsoftin testejä? Haluatko eroon pahimmasta jännityksestä ja läpäisypaineesta? Suosittelemme sinulle Exam Replay -kampanjapaketteja. Mikäli et onnistu ensimmäisellä kerralla pääsemään läpi, voit tulla uusintayritykseen ilman erillistä veloitusta. Halutessasi voit ottaa pakettiin mukaan vielä harjoitustestin, jonka kysymykset muistuttavat varsinaisen testin kysymyksiä. Näin saat hyvän tuntuman siihen, mitä testissä vaaditaan.

Tarjolla on kaksi pakettia: harjoitustestillä ja ilman. Testivoucherit ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä. Harjoitustesti on käytössäsi 30 vrk rekisteröinnistä.

lrn-offers-ExamReplay-detail-1.png

Exam Replay 280 €

Pakettiin sisältyy

 • Testi
 • Yksi uusintayritys
 • Hallinnointikulut

lrn-offers-ExamReplay-detail-2.png

Exam Replay + harjoitustesti 320 €

Pakettiin sisältyy

 • Harjoitustesti
 • Testi
 • Yksi uusintayritys
 • Hallinnointikulut

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tilaa Exam Replay

Testikeskuksemme iloiset palveluneuvojat auttavat kaikissa testeihin liittyvissä asioissa. Kysy lisää Exam Replay -kampanjasta ja tilaa omasi:

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.